Ya ben başvuru yaptım hacettepe yurduna çok da güzel ama çıkmadı 25 kişi aldılar bu yıl keşke orası ciksaydiHacettepe universitesinin kendi yurtlari var.Fiyati da uygun.Bir arastirabilirsin.Ankarada cesitli vakif yurtlari da vardir onlara da basvurabilirsin.İstanbuldayim okul yurdunda kaliyorum ucuncu yilim.Memnunum.2700 turkiye sartlarinda iyi bir maas yedeklerde olman olasi.
öncelikle yazı rengin çok tatliii ve yorumun için teşekkürler çünkü ben de çıkabilir gibi hissediyorum korkuyorum da amasıra gelir bence de, o süreçte de misafirhanesinde kalın yurdun...
özel yurtlar pahalı gelebilir, özellikle de ankara'da ...
tanımadan kimseyle eve çıkmayın, mecbur hissetmeyin derim ben
şansınız açık olsun, tebrik ederim..
ya Çok şükür 2700 iyi ama abim de Izmir de tıp okuyo yani sadece kitapları 1200 tl tuttu kolay değil yaniHacettepe universitesinin kendi yurtlari var.Fiyati da uygun.Bir arastirabilirsin.Ankarada cesitli vakif yurtlari da vardir onlara da basvurabilirsin.İstanbuldayim okul yurdunda kaliyorum ucuncu yilim.Memnunum.2700 turkiye sartlarinda iyi bir maas yedeklerde olman olasi.
1 ayda sıra gelir kyk yurdu için.Ben mersinde oturuyorum bu yıl hacettepe eczacılık Fakültesi ni kazandım abim ege tıpta kardeşim orta okulda babam tek maaş 2700 tl ama bana ankarada yurt çıkmadı ve kalacak yer de bilmiyorum hiç görmedim orayı kyk çıkar diye düşündüm ama 1550. Yedekmisim çok canım sıkıldı ankaradan korkmaya başladım ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ya Sıhhiye çıkmadı işte ona çok üzüldüm zaten en azından kyk ciksaydi Sıhhiye yurdu çok güzel zaten ama bu sene sadece 25 kişi aldılar1 ayda sıra gelir kyk yurdu için.
hacettepenin kendi kampüsündeki yurtlarına başvurdun mu?
sıhhiyedeki çıkar aslında
yarı özel ve fiyatları bayağı uygun.
Ya Sıhhiye çıkmadı işte ona çok üzüldüm zaten en azından kyk ciksaydi Sıhhiye yurdu çok güzel zaten ama bu sene sadece 25 kişi aldılar
Aynı dert bizimde başımızda .özel yurt fiyatları uçuyor
Tatlım benim abim izmir de orası hızlı ilerliyor merak etmebenim de kardeşime izmirde çıkmadı kyk
babam işçi emeklisi
annem engelli
kardeşim ise 1600. sırada.
ya ugrasicam onunla da çok istiyorum Sıhhiye yi sen hangi bolumdeydinben beytepede yurtta kalmıştım
çıkmayan arkadaşlarım vardı sürekli yurt müdürünün kapısındaydılar
sen de bi git kendin görüş bence
1.5 ay sonra yurda alınan arkadaşım oldu
bi de içine ne kadar siner bilmem ama okuldaki profesörlerin kontenjanı oluyomuş
tanıdık varsa senin adına yurt müdürünü ararsa hemen alınırsın
Canim ben Ankara'da 5 yil okudum. 3 yil da kyk'da kaldim. Bu yil kuzenim Hacettepe Pdr kazandi. O da yedeklerde. Sirasi 1450. Yurtta bir arkadasimin yedek sirasi 4950 idi ve sira gelmisti. O yuzden size hayli hayli gelir. 3bine kadar tikir tikir geliyor sira. En fazla 2 ay veriyorum. 2 ay sonra asil olursunuz. Biz cuma gunu kayda gittgimizde misafir ogrencilik icin dilekce verecegiz. Kurtulus'ta kyk'nin genel mudurlugu var. Asil olana kadar kyk yurtlarinda misafir ogrenci olarak kalmak istiyorum dilekce yazabilirsin sen de. Tabii kyk'da kalmak istersen. :) ozel yurt fiyatlari da en begenmedigin 800 liradan baslar.Ben mersinde oturuyorum bu yıl hacettepe eczacılık Fakültesi ni kazandım abim ege tıpta kardeşim orta okulda babam tek maaş 2700 tl ama bana ankarada yurt çıkmadı ve kalacak yer de bilmiyorum hiç görmedim orayı kyk çıkar diye düşündüm ama 1550. Yedekmisim çok canım sıkıldı ankaradan korkmaya başladım ne düşünüyorsunuz bu konuda
Valla inşallah gelir ya ama misafirhane de torpil isteyebilirlermis öyle okudum internettenCanim ben Ankara'da 5 yil okudum. 3 yil da kyk'da kaldim. Bu yil kuzenim Hacettepe Pdr kazandi. O da yedeklerde. Sirasi 1450. Yurtta bir arkadasimin yedek sirasi 4950 idi ve sira gelmisti. O yuzden size hayli hayli gelir. 3bine kadar tikir tikir geliyor sira. En fazla 2 ay veriyorum. 2 ay sonra asil olursunuz. Biz cuma gunu kayda gittgimizde misafir ogrencilik icin dilekce verecegiz. Kurtulus'ta kyk'nin genel mudurlugu var. Asil olana kadar kyk yurtlarinda misafir ogrenci olarak kalmak istiyorum dilekce yazabilirsin sen de. Tabii kyk'da kalmak istersen. :) ozel yurt fiyatlari da en begenmedigin 800 liradan baslar.
Yoo baslamadi yurt diyorum benYa kyk burslarinin başvurulari başlamış miydi ki :O
Heh pardon :/Yoo baslamadi yurt diyorum ben
Senin yedek sıranın kaçtı ki çok beklemissinBende Ankarada okudum kyk çıkmayınca ozel yurda kayıt yaptirmak zorunda kalmıştım. Iki sene ozel yurtta kalıp canıma tak edince sene ortasında kyk'ya gidip birazcik sert bi sekilde iki senedir yurt bekledigimi anlattım. Sanırım iyi insanlara denk gelmişimOkuluma hangi yurtlarin yakin olduğunu sorup onlardan birine yerlestirdiler. Sende sene ortasına kadar ozelde idare edip böyle bişey deneyebilirsin umarım sende de ise yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?