2014 kyk sonuçları yurt çıkmadı ne yapsam

Ya ben başvuru yaptım hacettepe yurduna çok da güzel ama çıkmadı 25 kişi aldılar bu yıl keşke orası ciksaydi

öncelikle yazı rengin çok tatliii ve yorumun için teşekkürler çünkü ben de çıkabilir gibi hissediyorum korkuyorum da ama

ya Çok şükür 2700 iyi ama abim de Izmir de tıp okuyo yani sadece kitapları 1200 tl tuttu kolay değil yani

1 ayda sıra gelir kyk yurdu için.
hacettepenin kendi kampüsündeki yurtlarına başvurdun mu?
sıhhiyedeki çıkar aslında
yarı özel ve fiyatları bayağı uygun.

1 ayda sıra gelir kyk yurdu için.
hacettepenin kendi kampüsündeki yurtlarına başvurdun mu?
sıhhiyedeki çıkar aslında
yarı özel ve fiyatları bayağı uygun.
Ya Sıhhiye çıkmadı işte ona çok üzüldüm zaten en azından kyk ciksaydi Sıhhiye yurdu çok güzel zaten ama bu sene sadece 25 kişi aldılar

Aynı dert bizimde başımızda .özel yurt fiyatları uçuyor

Ya Sıhhiye çıkmadı işte ona çok üzüldüm zaten en azından kyk ciksaydi Sıhhiye yurdu çok güzel zaten ama bu sene sadece 25 kişi aldılar

ben beytepede yurtta kalmıştım
çıkmayan arkadaşlarım vardı sürekli yurt müdürünün kapısındaydılar
sen de bi git kendin görüş bence
1.5 ay sonra yurda alınan arkadaşım oldu

bi de içine ne kadar siner bilmem ama okuldaki profesörlerin kontenjanı oluyomuş
tanıdık varsa senin adına yurt müdürünü ararsa hemen alınırsın

ya ugrasicam onunla da çok istiyorum Sıhhiye yi sen hangi bolumdeydin

Canim ben Ankara'da 5 yil okudum. 3 yil da kyk'da kaldim. Bu yil kuzenim Hacettepe Pdr kazandi. O da yedeklerde. Sirasi 1450. Yurtta bir arkadasimin yedek sirasi 4950 idi ve sira gelmisti. O yuzden size hayli hayli gelir. 3bine kadar tikir tikir geliyor sira. En fazla 2 ay veriyorum. 2 ay sonra asil olursunuz. Biz cuma gunu kayda gittgimizde misafir ogrencilik icin dilekce verecegiz. Kurtulus'ta kyk'nin genel mudurlugu var. Asil olana kadar kyk yurtlarinda misafir ogrenci olarak kalmak istiyorum dilekce yazabilirsin sen de. Tabii kyk'da kalmak istersen. :) ozel yurt fiyatlari da en begenmedigin 800 liradan baslar.

Valla inşallah gelir ya ama misafirhane de torpil isteyebilirlermis öyle okudum internetten

Bende Ankarada okudum kyk çıkmayınca ozel yurda kayıt yaptirmak zorunda kalmıştım. Iki sene ozel yurtta kalıp canıma tak edince sene ortasında kyk'ya gidip birazcik sert bi sekilde iki senedir yurt bekledigimi anlattım. Sanırım iyi insanlara denk gelmişim Okuluma hangi yurtlarin yakin olduğunu sorup onlardan birine yerlestirdiler. Sende sene ortasına kadar ozelde idare edip böyle bişey deneyebilirsin umarım sende de ise yarar.

Senin yedek sıranın kaçtı ki çok beklemissin

üzülmee hiç. 2 3 ay içinde gelir sıran. bu arada torbil çok dönüyor yurt olaylarında. Tanıdık birini bulursanız o kadar beklemene de gerek kalmıyor. tabi ne kadar etik orası tartışılır. müdürlerin falan kendi kontenjanı oluyor. müdürlüğe sık sık gidip halden anlayan birini bulursan kontenjan dahilinde kayıt yaptırabilirsin..

bana direk çıkmıştı yurt. başka yurda geçmek istiyordum fiziki şartları çok daha iyiydi. memleketimden bir kaç arkadaşım da geçmek istediğim yurtta kalıyordu. kolay kolay nakil almıyordu o yurt. tıp öğrencilerinin önceliği vardı. 2 3 ay uğraştıktan sonra geçebildim ben. torpille falan nakil oldum. baya uğraştık. gel gör ki 2. dönemin bayında geçmek isteyen herkesi geçirdiler.. 2. dönem gibi yurtlardan ayrılan çok insan oluyo. eve çıkan sayısı artıyo. yani hiiiçç endişelenme. en geç 2. dönem çıkar.

benim birde eve çıkma tekrar yurda dönme durumum da oldu. müdürlüğe gidip dilekçe verdim. en babacan müdürle de görüşüp derdimi anlattım. 1 hafta sonra yurt çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…