2014 mart ayında anne olacaklar buraya :-)

edavrc

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
13
0
6
35
İstanbul
Merhabalar hanimlar benim ilk gebeligim ins.mart 25 gibi bebegimi kucagima alicam.hala mide bulantilarim oluyor.:-( cok asiri derecede aci tursu yiyorum.doktorumuz cinsiyeti icin yuzde seksen erkek dedi ama tam.net konusmadi.hayirlisi olsun saglikli olsunda farketmez tabiki ama genede insan merak ediyor yani..

Merhaba eda benim de 25 martta kizim olacak insallah, senin gibi ilk bebeğim ve cok heyecanlıyım şu ana kadar hicbir problemimiz olmadi cok şükür ne bulantim ne as ermem oldu. Bu aralar eksiyi daha cok severek yedigimi fark ettim sadece :) sanırım ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi sözü benim için gecerli ama senin için değil :)

Meraba bnm de 23 martta bir oğlum olacak inşallh! Sizler kaç kilo aldınız şu ana kadar? Bn 4 kilo aldm ama göbeğim hiç çıkmadı. Acaba kılom cok mu diye endişeleniyrm:(

merhaba kızlar benimde ilk bebeğim olacak inşallah muhtemel doğum tarihim 26 mart sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah..
buarada bende şuana kadar 3kilo aldım ve birazda fazlalıklarla hamile kaldım inşallah çok kilo almam ama alırsamda sağlık olsun bebişim için değer..

Ben de 4 kilo aldım çok aldim diye doktorum kızıyor. Zaten fazlaydı kilom toplamda 8 kilo almam gerektigini söyledi. Ben hedefimi 10 kilo koydum. Bu arada erkek olsa bebegimiz mete koymayi dusunuyorduk.

Bebek isimleri onerilerini de paylasalim aslinda! Erkek ismi oneriniz var mi?

Günaydın arkadaşım bende martın sonu yada 1 nisanda doğum yapıcam benimde oğlum olucak kısmetse ismini enes koymayı düşünüyoruz başka fikir olarak mert,mete,efe,yiğit,alp, şuanda aklıma gelenler

Teşekkürler öneriler için! Ben kaya, can, demir, cem, alp isimlerni beğeniyorum. Demir ya da kaya düşünüyrz ama karar vermedik:( dilerm sağlıkla kucağımza alırız bebelermzi :)

Merhabalar hanimlar benim ilk gebeligim ins.mart 25 gibi bebegimi kucagima alicam.hala mide bulantilarim oluyor.:-( cok asiri derecede aci tursu yiyorum.doktorumuz cinsiyeti icin yuzde seksen erkek dedi ama tam.net konusmadi.hayirlisi olsun saglikli olsunda farketmez tabiki ama genede insan merak ediyor yani..

merhaba benim de doktorum 26 mart dedi bdt için hayırlısı sağlıklı olsunlar da önemli olan o.bu arada benim bulantım hiç yok gibiydi ama 2 haftadır fenalaşma hali var bende tansiyonum düşüyor birden mide bulantısı baş ağrısı umarım çabuk geçer :( ben de hiç yemediğim ve sevmediğim halde acı biber turşusu yiyorum ve deli gibi yiyorum öyle 2-3 tane de değil en az 10-15 tane :)))

merhaba benim de doktorum 26 mart dedi bdt için hayırlısı sağlıklı olsunlar da önemli olan o.bu arada benim bulantım hiç yok gibiydi ama 2 haftadır fenalaşma hali var bende tansiyonum düşüyor birden mide bulantısı baş ağrısı umarım çabuk geçer :( ben de hiç yemediğim ve sevmediğim halde acı biber turşusu yiyorum ve deli gibi yiyorum öyle 2-3 tane de değil en az 10-15 tane :)))

Merhaba barbie ben de senin gibi acıya ve ekşiye düşkünleştim hergün olsa çiğköfte yerim :) senin bebeğin in cinsiyeti belli mi ? Bizim kızımız olacak inşallah :)

Meraba bnm de 23 martta bir oğlum olacak inşallh! Sizler kaç kilo aldınız şu ana kadar? Bn 4 kilo aldm ama göbeğim hiç çıkmadı. Acaba kılom cok mu diye endişeleniyrm:(

Benim mide bulantılarım fazla olduğu için doğru düzgùn biseyler yiyemedm.zaten zayifta degildim hamile kaldigimda.su zamana kadar bir bucuk kilo aldm ben ama bes kiloya kadar normal demisti benm doktorum o yuzden cok kilo almamissin bence.hem bebisler saglikli olsunda biz siselim bosverr:-)bu arada benim göbisimin masaallahi var cikti baya

Son düzenleme:

Merhaba barbie baş agrisi ne demek iyi bilirim bi migren hastasi olarak.uc ay boyunca kac kere acillere gittim artik hastanedekiler tanidi beni:-( ama cok sukur iyiym su an. gerci sut urunleri migrenimi tetikliyo yiyemiyorum yogurt peynir falan o yuzden cok uzulyrm bebegim icin ama napiim:-( bide bebislerin oynadigini nasil anlicaz cok merak ediyorummmmm ve heycanliyim bunun icinn..:-)

Merhaba barbie ben de senin gibi acıya ve ekşiye düşkünleştim hergün olsa çiğköfte yerim :) senin bebeğin in cinsiyeti belli mi ? Bizim kızımız olacak inşallah :)[/QUOTE

günaydın sorma valla ilk 2 ay hep tatlı yedim ama nasıl yemek bulantım da fazla olmayınca ama 3 ay bittikten sonra ekşiye ve acıya isteğim arttı :)) bebeğimin cinsiyeti daha belli değil yarın doktor kontrolümüz var saklamayıp gösterirse öğrenicez inşallah :) sen hiç hissediyor musun bu arada ben hiçbişe hissetmiyorum gazdan başka :(

Merhaba barbie baş agrisi ne demek iyi bilirim bi migren hastasi olarak.uc ay boyunca kac kere acillere gittim artik hastanedekiler tanidi beni:-( ama cok sukur iyiym su an. gerci sut urunleri migrenimi tetikliyo yiyemiyorum yogurt peynir falan o yuzden cok uzulyrm bebegim icin ama napiim:-( bide bebislerin oynadigini nasil anlicaz cok merak ediyorummmmm ve heycanliyim bunun icinn..:-)

ya sorma ben de ölücem sabırsızlıktan artık bi an önce hareketlerini hissetmek istiyorum :))) geçen gün arkadaşım sessiz bir ortamda sırtüstü uzan elini karnına koy ve bekle biraz belki hissedersin dedi o 4 aylıkken falan hissetmiş çünkü öyle diyor dün gece denedim ama tık yok içerde :( hastanede çalışmama rağmen doktorlar her hafta bakmıyorlar öyle hergün hergün bakılmaz diyorlar 1 ay da çok uzun süre kontrol süresi içi o sürede neler oldu çok merak ediyorum :) bu arada hiç mi süt ürünü alamıyorsun ama bi tek kalsiyum süt ürünlerinde yok diğer gıdalardan da alabilirsin üzülme vitamin alıyorsan onlarda da var kalsiyum bende de migren var çok kötü oluyormuş hamileyken allah yardımcımız olsun :(((

merhaba eische ben 2 kilo aldım göbeğim şimdilerde az biraz çıkmaya başladı o da çok az çalıştığım yerde hamile arkadaşlarım çok onlar 4 aylıkken 6-7 aylık gibiler bana hiç hamile gibi değilsin diyor herkes o yüzden ben şimdilik iyiyim diyorum bizim ufaklıklar içerde büyüyor annesi :)))

[/QUOTE

günaydın sorma valla ilk 2 ay hep tatlı yedim ama nasıl yemek bulantım da fazla olmayınca ama 3 ay bittikten sonra ekşiye ve acıya isteğim arttı :)) bebeğimin cinsiyeti daha belli değil yarın doktor kontrolümüz var saklamayıp gösterirse öğrenicez inşallah :) sen hiç hissediyor musun bu arada ben hiçbişe hissetmiyorum gazdan başka :([/QUOTE]

Henüz biz de hissetmiyoruz zaten kizlar daha geç hareket ediyorlarmis doktorum 5aydan önce bekleme dedi. Dün muayenem vardi 4 lü test yaptirdim sonuçlar en erken cuma çıkarmış. Kizlar artik bebeklerimiz sesleri duyabiliyor ama henuz anlamlandiramiyor. Yine de muzik dinletmeye başladık biz babiskomuz cd calar aldi gece muzikle uyuyoruz. :)

ya sorma ben de ölücem sabırsızlıktan artık bi an önce hareketlerini hissetmek istiyorum :))) geçen gün arkadaşım sessiz bir ortamda sırtüstü uzan elini karnına koy ve bekle biraz belki hissedersin dedi o 4 aylıkken falan hissetmiş çünkü öyle diyor dün gece denedim ama tık yok içerde :( hastanede çalışmama rağmen doktorlar her hafta bakmıyorlar öyle hergün hergün bakılmaz diyorlar 1 ay da çok uzun süre kontrol süresi içi o sürede neler oldu çok merak ediyorum :) bu arada hiç mi süt ürünü alamıyorsun ama bi tek kalsiyum süt ürünlerinde yok diğer gıdalardan da alabilirsin üzülme vitamin alıyorsan onlarda da var kalsiyum bende de migren var çok kötü oluyormuş hamileyken allah yardımcımız olsun :(((

Bende de hic tik yok gaz oluyo bir tek ama.ztn.doktor ilk gebeligin oldugu icin anlamazsin gaz sanarsin demisti o yuzden hic ayirt edemiyorm oynasa da..dedigin gbi kontroller uzun aralikli bncede ya...bayramdan sonra gidicem bes hafta olucak:-( bana kalsa her hafta giderim:-) insan gormeyince ozluyo:-)

[/QUOTE

günaydın sorma valla ilk 2 ay hep tatlı yedim ama nasıl yemek bulantım da fazla olmayınca ama 3 ay bittikten sonra ekşiye ve acıya isteğim arttı :)) bebeğimin cinsiyeti daha belli değil yarın doktor kontrolümüz var saklamayıp gösterirse öğrenicez inşallah :) sen hiç hissediyor musun bu arada ben hiçbişe hissetmiyorum gazdan başka :(

Henüz biz de hissetmiyoruz zaten kizlar daha geç hareket ediyorlarmis doktorum 5aydan önce bekleme dedi. Dün muayenem vardi 4 lü test yaptirdim sonuçlar en erken cuma çıkarmış. Kizlar artik bebeklerimiz sesleri duyabiliyor ama henuz anlamlandiramiyor. Yine de muzik dinletmeye başladık biz babiskomuz cd calar aldi gece muzikle uyuyoruz. :)[/QUOTE]

valla ben televizyon izlemeden uyuyamıyorum o yüzden yatak odasında televizyon var ordan açıyorum müzikleri dinletiyorum bebişime bol bol dinlesin bütün gün iş yerinde de müzik açık çocuk şarkıcı olmasa bari :)

Back
X