2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Daha oncede yazdim cevap veren olmadi ama yinede sorayim ne olur icinizde 5 haftalik olupta belirtisi olmayan varmi benim hic belirtim yok bugun keseyi gormeye gidecegim bu saat oldu uyumadim daha bos gebelikten cok korkuyorum 6.denemem 4.de bos gebelik gecirdim yine hic belirtim yoktu Allah rizasi icin biri cevap versin benim gibi olan kimse yokmu niye beni gormezden geliyorsunuz beni

Birlikte geçirelim bu süreci

merhabalar :) günaydın herkese işe gideceğimden dolayı biraz erken yazıyorum ama :) her daim yazmak isterim. Tesadüf eseri sizin bölümünüzü gördüm ve aranıza katılmayı çok isterim. Benide kabul edermisiniz? :) Bende başarısızlıkla sonuçlanan 3 aşılama tedavimden sonra ilk tüp bebek tedavime başladım mart ayında 31 mart transfer günümdü. 11.04.2014 günüde kan tahlili yaptırdım. sonucum 0,54 doktorumun yüz ifadesiyle sözleri arasında büyük fark olsada yinede umutluyum. bugün yine kan tahlili istedi, bakalım ne çıkacak sonucu sizinle paylaşmak isterim, ve sizinle inşallah yola devam ederim, gün içinde görüşmek dileğiyle iyi haberlerle.....

İnsallah pozıtıf cıkar canım benım hamıleligimin tek belirtısı karnım cok şişmişti nefes alamıodum dr yarın bı gel test yapalım dedı bende meraktan duramadım evde yaptım ikinci çizgi silik cıktı nasıl uzulmüştüm ama gıttım tahlıl yaptırdım 360 cıkmıstı tamam hamilesin dedi 6 hafta sonra bo gıttık ıkız okadar dusuk kan tahlılı olması dr doke ettı cunku ikizde 1000 olması gerekıyomus belkı senınde belırtı vermeden gelir melegın bende hıc mide bulantısı bas donmesı olmamıştı dua edelım inşallah melegıne kavusacaksın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba biraz önce yazdıgımı okursan belkı moral olur neler cektım anlatamam sımdıde aynı yola gırdım rabbım saglıklı bı bebekle cıkmayı nasıp eder inşllah hepımıze🙏tahlıller degısıo dedıgım gıbı. Ikı katı olması gereken tahlıl dusuk geldı ama ıkızdı belkı yukselır senınkıde inşallah olumlu haberlerle dön de sayfanın basına senı hamiş yazalım rabbım yar ve yardımcımız olsun

Kızlar ben hastaneye gıdıyorum kan verıp yumişlere baktırıcam gun verır heralde opu için acaba bugunde ıgneler varmı. Karnım davul gıbı şişti🙍glifordan dolyı mide bulantısı ve ishal de var. 💆 Hayırlısı diyip yola cıkıyorum gelince yazrım

gunaydın kızlar benim için dua edin ne olur opu ya gitmek üzere yola cıkıyom ve korkuyommm

benim de transferim salı günü 5.gün embriyosu umarım hayırlı olur artık gerisi allahın takdiri sonucu sizlerle paylaşıcam ..herkese hayırlı sonuclar diliyorum..

merhaba canım, seni merak etmiştim bakıyım dedim transferin yarınmı ?? inşlh bebişlerin sımsıkı tutunur sana

canım ben o durumda degilim ama bence en iyisi doktorun cevabını beklemen herkesin bünyesi farklı inş..keseyi görürsün olumlu düşün sonucu yazarsan seviniriz.

evet yarın transferim 5.gün oluyor perşembe toplanmıştı bir tane transfer edilecek cok heyecanlıyım inş.tutunur:)

hadi hayırlı olsun inşlh tutunur, hiç heycan yapma sıkıntı yapma kendine oluruna bırak gerisi taktiri ilahinin:)
bende tekrardan laparskopi olucam tüpler bağlancak :26:

hadi hayırlı olsun inşlh tutunur, hiç heycan yapma sıkıntı yapma kendine oluruna bırak gerisi taktiri ilahinin:)
bende tekrardan laparskopi olucam tüpler bağlancak :26:

evet artık gerisi allahtan diye düşünuyorum en önemlisi eninde sonunda olacagına inanıyorum bu olmasa bile ki inş.olur..

bu arada sen neler yapıyorsun ne asamadasın ?

belki hatırlıyorsundru 2 yıl önce laparskopi olmuştum tüpler açıldı temizlenmişti sonra tüp denedik yine olmadı(
histerskopi yapıldı hsg çekildi sağ tarafta hidrosalpensk tekrar oyüzden amleiyat olucam ve tüpler bağlancak. şuan anestezi işlemleri yaptırıyorum...ondan sonra Allah nasip ederse tekrar tüp deniycez 6. defa olucam canım

sebebi belli olmuş tutmamasının o zaman kurtul tüplerden zaten tüp bebekte önemi yok inş.bu sefer olumlu sonuc alırsın hatırladım seni ben bol şans diliyorum

sebebi belli olmuş tutmamasının o zaman kurtul tüplerden zaten tüp bebekte önemi yok inş.bu sefer olumlu sonuc alırsın hatırladım seni ben bol şans diliyorum

çok saol canım inşlh hepimiz kavuşalım bebişlerimize
seninde tüpler bağlanmıştı dimi öyle hatırlıyorum..seninde tutucak öyle hissediyorum

Doktordan geliyorum keseyi gorduk ama 5 haftalik olmasina ragmen yolk sac kesesini goremedik fazla gelismemis 6.71mm olmus dr 1 hafta sonrasina randevu verdi galiba buda bos gebelik dr belirtimin olmamasini yadirgadi o da anladi bir tuhaflik oldugunu bazi doktorlar her ne kadar bos gebelik belirtileri ayni normal gebelik gibi deselerde yok oyle birsey bos gebelikte pek belirti olm.az cok nadir goguslerde sisme oluyor o kadar...drdan habersiz kan verdim eger kan degeri iki kati yukselmemisse artik kesin bos gebelik oldugunu anlayacam

. ... Mrb arma umarim bos gebelik degildir bende kan verdim 4te sonucum cikacak cok heyecanlandim hakkimizda hayirlisi sadece sonucun pozitif olmasiylada bitmiyor gibi anlattiklarina bakilirsa
Allah sabr versin bizlere benim gögüslerimde aşiri şis ve agri var bu belirtimi?

Cnm inş umdugun gibi olmaz inş bebiş seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…