canım opu oldu opu sırasında tüpte sıvı birikimi olabilir diye embriyolar donduruldu ay sonunda rahim filmi çekilcek film iyi çıkarsa ilk adetten sonra transfer nerden baksan en erken haziran birşey çıkarsa kısmını düşünmek bile istemiyorummm...
Herkese selam arkadaşlar kaderdaşlarr 15 nisan da transferim oldu bu ikinci tüp denemem daha öncesi üç aşılamam var hepsi negatif ctesi kan testım var bugun eczaneye gtmemk için çok mücadele ettim ve gtmefim beklemek cokk zorr
mrb canim benimde 3 asilama negatifle sonuclandi hicbir sorunumuz yok ilk tüp bebek denemem 18 nisanda 2. gün transferi benim 30 nisan kan tahlili ama ben idrar testini aldim pazar günü yapmayi düsünüyorum hakkimizda hayilrlisi sizde sorun neydi
Mrba tatlım sebepsiz infertilite dıyorlar tüm tahlil testler yapıldı negatif birşey yok ilk tüp denemem aslında tuttu ama degerler yükselmedi kalp atışı yoktu kendiliğinden düşük oldu.ilk transferde ikinci transferimde 3.gün transferi pozitif sonuçtan sonra birde değer artması takibi var o da ayrı stres hepimize dua edıyorum inşallahhh pozitivigörüp kat kat artırırız değerlerımızi
mrb canim benimde 3 asilama negatifle sonuclandi hicbir sorunumuz yok ilk tüp bebek denemem 18 nisanda 2. gün transferi benim 30 nisan kan tahlili ama ben idrar testini aldim pazar günü yapmayi düsünüyorum hakkimizda hayilrlisi sizde sorun neydi
Ya benım gebelıgımde bız bı kere tedt vermiştik 350 cıkmıştı dahada tahlıl yaptırmadık. Sonra da kalp atısı için cagırmıştı bu yenımı cıktı ya
Benim degerim düşük diye tekrar istemişti katlama var mı yok mu diye.o sebepten tekrarlamıştım kan testıni.ilk deger 34 sonra 70 ve sonrada 130
Benımde 1 mayıs bende pazar yapcam bakalım hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benımde 1 mayıs bende pazar yapcam bakalım hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı haberler inşallah ben ctesi yaptırıp sonucu yazarım muhakkak bu arada belirti var mı hiç kızlar ...? Herkes belirti aramayın daha erken ya da herkeste farklı olur dıyor ama insanın elinde değil ...
Selam benimde gecen ay 2 yumrtam dondurulmustubu ayda yıne 2 yumurtam dollenmıs ve dondurulmuş bugun dr. görüştüm ve reglı olunca 2. gunu gelıceksınız 15 gun bı ılac uygulamsı olacak ve bu ılac uygulamasından 3 yada 5 gun sonra transferınız yapılacak dedıler...Bakalım hayırlısı merak edıyorum bazı yazıları okuyorum yumurta topl.2 gun sonra transfer oluyor bu konuhakkında bılgısı olan varsa sevinirim kafam karıştı
Benim yumurta Cumartesi toplanmıştı transfer salı yapıldı kliniğe ve Dr a göre değişiyor transfer politikası sanırım
Ben Fulyadaki Bahçeci klınıgıne gıdıyorum sizin 3 gun sonra yapılmış inşallah hayırlı haberlerinizi paylaşırsınız benım daha önce medcal parkta hatırlamak ıstemedıgım bi surecım olmuştu ordada yumurta topladıktan ertesı gun trasfer edıyolardı ALLAH hepimiz için hayırlısını nasip eder inşallah
Gönülden kocaman âmin diyorum Dr um dan çok memnunum daha önce aşılamalrda bende jinemed bak da çok kötü seyler yaşadım umarım bebişlerimiz bize gelir ve herşeyi unutturur
Selam benimde gecen ay 2 yumrtam dondurulmustubu ayda yıne 2 yumurtam dollenmıs ve dondurulmuş bugun dr. görüştüm ve reglı olunca 2. gunu gelıceksınız 15 gun bı ılac uygulamsı olacak ve bu ılac uygulamasından 3 yada 5 gun sonra transferınız yapılacak dedıler...Bakalım hayırlısı merak edıyorum bazı yazıları okuyorum yumurta topl.2 gun sonra transfer oluyor bu konuhakkında bılgısı olan varsa sevinirim kafam karıştı
Benım 4. Gun emnrıyosu 2 taneinsallah birlikte pozitifleri görürüz senin kacinci gün emriyosu benim 2. gün 2 tane biri 2 ye digeri 4 e bölünmüstü
Jinemed bjk yazmıştım başka bişi çıkmış :)
Benim Dr um Teksen bey di çoğunlukla konferans seminer vas sebebiyle başka Dr lar takıp ettı yani bizzat teksen bey degıldı tek muhatap çok yogun bır trafık vardı çoğunlukla çok uzun süreler bekledım gıbı sıkıntılar vardı kendımız rahat hıssedemedım sureklı bi koşturmaz var etrafta acele etme durumu hastaya ilgili birşey hatırlama york biliyorum çok hastaları var ama insan en azından dosyaya bakıp isim hatırlar muayene sırasında başka isim söylemez :)bunlar beni rahatsız ettı ben de değiştirdim merkezi.şimdi gittiğim yer çok ilgili çok yogun olmasına rağmen dıyorumkı ısterlerse oluyor bu denli önemli bir süreç geçiren bizlerin muayene günleri rahat ve stresimiz olması lazım ben ise o merkezde tam tersini hissettimjinemed'de neler yaşadınız. ben mart ayında orada aşılama yaptırdım, memnun kaldim. 2. aşılama ve olmazsa tüp bebek için yine orayı düşünüyordum. merak ettim...
YRIN benimle birlikte transferi olan 3 arkadaş daha var hastanede aynı anda alacağız haberleri inşallah olumsuz olmaz kimsenin ay ya ben ciddi heyecan yaptım şu saatlerde Allah'tan kafayı vurup yatıyorum ama sabah uyku tutmuyor :) erkenden hortlarım yine AY KIZLARRRRR DUAA EDİNNN OLURMUUU YARINNN GZEL HABERLERLE DÖNEYİM İLK TÜP BEBEK 6. Gün transferi ( bence 7.gün :) embriolog 6 didi ) tek embrio YARINNN İNŞALLAH BOMBA GİBİ BURDAYIMMMM ( ses çıkmassada siz anlayın artık :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?