2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Dualarim sizinle mübarek gün hadi hayirli haberlerle gelin bize de moral olun

Kızlar benım4. Gun bıttı kasıktakı batmalar coğaldı hayramı yorim yoksa 😳agzıma bıle almak istemiom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydın kızlarrr dua edın bugun test günümm çokk heyecanlıyımmm

günaydın öyle seviniyorum ki inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz sağlıklı bir şekilde de kucağınıza almayı nasip olur inşallah bugün cuma ve burdaki herkese ve tanıdığımız tanımadığımız herkese dua edelim hayırla ve sağlıcakla.

günaydın inşallah hayırlı haberlerini duyarım bugün. benim düşük yaptım doktor mayıs ayında yine gel dedi. birde beni hemotolojiye gönderdi. birde şu tüplere sıvı gitmesini anlamadım. nasıl oluyor daha önce tüp bebeğe başlamadan önce rahim filmi çektirmiştik onda belli olmuyormu. birde kızlar benim haftasonu açıköğretim sınavlalırmdan dolayı yazamadım, bugünde maalesef dayımın ve ninemin vefat ettiğini duydum . uzun bir zaman yazamıyacağım ama takip etmeye çalışacağım en yakın zamanda görüşmek dileğiyle. burda müjdeli haber bekleyen herkesi allah mahcup etmesin bu güzel cuma günü hürmetine sağlıkla ve hayırla allah kucağınıza almayı nasip etsin dualarım hepinize...

gunaydın kızlarrr dua edın bugun test günümm çokk heyecanlıyımmm

Inşallah Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin çok heyecanlııııı hamiş haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar benım4. Gun bıttı kasıktakı batmalar coğaldı hayramı yorim yoksa 😳agzıma bıle almak istemiom

Tatlım olumlun düşünelim olumlu olsun inşallhhhh tutunmaya calısıodur bebişlerin ondandır batmalar

Tatlım olumlun düşünelim olumlu olsun inşallhhhh tutunmaya calısıodur bebişlerin ondandır batmalar

One The embryo continues to grow and develop, turning from a 6-8 cell embryo into a morula
Two The cells of the morula continue to divide, developing into a blastocyst
Three The blastocyst begins to hatch out of its shell
Four The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus
Five The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation
Six Implantation continues
Seven Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetus have begun to develop
Eight Human chorionic gonadotropin (hCG) starts to enter the blood stream
Nine Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Ten Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Eleven Levels of hCG are now high enough to detect a pregnancy
Üçüncü gunü embriyon transferinde olanlar senın dördüncü gunün ki orada embrıyonun rahîme tutunmaya başladığını yazıyor dolayısıyla tutunma krampları olabılırrrr

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar... Bende 4 Nisan da tüp bebek tedavisine başladım... Pko hastasıyım ayrıyetten üç kez düşük yaptım genetik olarak resiprokal translokasyon taşıyıcısı olduğum öğrenildi ve pgt yaptırmam gerektiği söylendi... Tedavi sürecinde pko den dolayı yumurtalar çok oluştu... Toplama da 33 adet yumurta toplandı 31 i döllendi 25 i hayata devam etti 10 tanesi beşinci güne geldi 6 tanesine pgt yapıldı ve üç tane sağlıklı bulundu... Tedavi süresince doktor sürekli ohss riskinden dolayı dondurmaktan söz ediyordu fakat hamdolsun ki toplamadan sonra bekledikleri gibi kötü olmadım ... E2 değerim 2500 lerden 1300 lere düştü... Karnımda da aşırı şişkinlik vs olmadı... Nihayetinde bu ayın 20 sinde geçtiğimiz pazar günü yani bana bir adet embriyo yüklendi... 29 unda da tahlil yaptırmam gerektiği söylendi... Benim size sormak istediğim 29 u tahlil için erken değil mi 12 gün geçmesi gerekmiyor muydu? Bide tutunmuş olsaydı illa ohss olmam gerekir miydi artması mı lazımdı illa? Bende şişkinlikte bi artma yok ama azalma da yok aynı... Artması gerekiyorsa kaçıncı günde artması gerekiyordu transferden sonra? Şu an için kasıklarımdaki batmalar dışında her hangi bir belirti yok pozitif adına umutlanabilmem için... Ohss olmayım diye korkarken şimdi de olmuyorum diye üzülüyorum... Tutunmadı mı yani bu yavrucak? böyle benim gibi hiç ohss olmayıp da tutunanlar var mı ki desteklerinize çok ihtiyacım var

ÖSS ıle ılgılı cok bişi bilmiyorum maalesef ama eğer besıncı gun embrıyosu transfer edıldıyse 29 U normal test için .5.gunlerde 10 gün sonra 3. Günlerde 12 gün sora test yapılıyor benımkı üçüncü gunü transferi 11. Gün test yapıcım :)

canım bilemezsin tutunup tutunmadıgını evet bence test günün erken verilmiş biraz 2gun daha gecmeliydi blast olsa bile..ama sen yaptır belki degere göre destek verirler..

Yaptırmasam mi hiç? Iki gün daha mı sıkayım dişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…