2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Hayır beşinci gün demediler ki zaten... Salı günü yaptırmamı söylediler yani dokuzuncu gün oluyor...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benımde carsamba 10. Gun oluyo benım 4. Gun transferıydı normal yani

Şimdi benım aklıma şey geldi ben gecen gebeliğimde cok şiimiştim nefes alamıodum şimdi arkadaşın demesi gibi öle bişey yok tutmadı diemi şimdi bende karıştım🙍

Negatif .....zormuş çok zor ...!!!!

Canım benim üzülme demek zor ama Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin . Herşeyde bir hayır vardır . Zamanı günü vardır canım benim . Dondurulmuşun var mı?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

test günün ne zaman arkadasım sorunun ne belli mı?inş.uğur getirir sana bura.

transferim yapılmadı daha erteledi doktorum yumurtalar toplanmıstı dondurduk rahim duvarı incelmiş düşer şimdi yaparsak dedi ben ameliyatla tüplerimi kapattırdım tüplerden gelen bir sıvı bebişin tutunmasını engelliyormuş .bir ay dinlen sonra dondurulmuşları deneyelim dedi. deneme tahtasıyız nede olsa

o sıvı birikmesi iyi ki kapattrımıssın engel olur yoksa ben ısrarla sormuştum doktoruma yok sende dedi o da tutmama sebebi ne de olsa..inş.olumlu sonuc alırısn canım..

belki komik gelebilir ama idrarında dibe cöken tortular var mı iyice saçmalıyorum galibaaa merak ettim

ewet var canımm ) bide ne divektim bugun başka bir idrar testi aldım yaptım baska fırmanın onda negetıf (( walla cok sasırdım kan 44,5 7-8 gun idarar poZıtıff opfff kafayı yıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…