2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

idar testleri iğrenç baksana bugun aldım bozuk test cıktı adı sante free kimse almasın sonkullanma tarihi 2016bi de...su an çöpte ..o tortular ben de cok da dikkatimi çekti işte..

Allahım biri kanama de bahsediyor şükürler olsun bende fitil sonrası pıhti gibi akıntı içinde geliyor ödüm patlamisti arada bir olmasi tek teselli çok sağol Arma allah razı olsun

ben anlamadım şimdi....kanama yada lekelenme her ne ıse, olmayınca tutmamısmı saymamız gerekiyor..ben bısey anlamadım...

:) tek sorumlu hormonlar, çıldırttılar senıde degılmı.. feryat fıgan ıcın çıkana kadar böğürerek ağlayasın geliyor değilmi:)))

ben anlamadım şimdi....kanama yada lekelenme her ne ıse, olmayınca tutmamısmı saymamız gerekiyor..ben bısey anlamadım...

öyle bişe yok canım
hiç kanaman lekelenmen olmayabilir
illa olacak diye bişe yok
bu bünye meselesi kimisinde olur kimisinde olmaz
onun için bunlara itimat etme leke olmuş olmamış önemli değil

öyle bişe yok canım

hııımmm:))) temam o zaman:))) bu benım ucuncu denemem ve gecen sefer tutmayınca drum ılk bana kanaman oldumu dıye sormuştu.ozamndan aklımda kaldı demekkı kanama olması ıyı bısey degıl dıye..e burdada sımdı böyle okuyunca,ne dusunecegımı bılemedım:))

:) tek sorumlu hormonlar, çıldırttılar senıde degılmı.. feryat fıgan ıcın çıkana kadar böğürerek ağlayasın geliyor değilmi:)))

Cnm takılma ilaçlardan olabilir leke gibi br şey benimki tutunma ile ilgili düşünmüyorum transferin ikinci günü başladı bende 3.gun embriyosuydu.dr da aynısını söyledi bünye ile alakali

öyle bişe yok canım

kızlar sizde mide bulantısı var mı bugün 6.gun annem taze bakla yapmış yedim az biraz içim dışıma çıktı evde yemek kokusuda mahvetti galiba psikolojim bozuldu mideme vurdu idrar testi negatif çıktı ya çok üzüldüm yada ilaçla birlikte dokundu

evet bende de var
yeminlen biraz önce canım mercimek köftesi cekti kalktım yaptım tam başına oturup yiycem bi bulantı geldi banada
ama yedim genede
benim transferin dördüncü günü bi yarım saat içinde fırıl fırıl başdönme hikayem var
bide yine ondan bigün önce sırtımın altına belimin yan biraz üst kısmı bıçak saplanması gibi bi agrı girdi girdi çıktı
idrara cıkışım fazla dır zaten ama
gecen gece sabah saat 5le 8 arası insan 4 kere idrara çıkarmı???
oda dolu dolu idrar yaptım yani
hayra yoralım iyi cıksın cancagızım
ne cok benzer taraflarımız var senlen kader arkadaşım

kızlar annem test almış pazar gunu yapcam

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼

Eki Görüntüle 1087578 kızlar annem test almış pazar gunu yapcam

👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼

valla ben her ay birsürü test yaparım ama hiç marka falan bakmam ne diye
dün yaptım bugünde yaptım kutularını attım bakmadım bile
bunun markası neymiş ki

Aynen canım allah sonumuzu Hayır etsin kader arkadaşım

Eki Görüntüle 1087587

💗👶💗

İnşallh amin ama yinede bu testlere cok guvenmeyın derim en iyisi kan testini gununde yaptıralım az önce arDılar benı de yarın testınız var hatırlatalım dıye sanki unutmam mümkünmüş gbi :) yine de hosuma gitti geell yarın geeellll

İnşallah canım hayırlı pozitif sonucunu bekliyoruz rabbım yuzumuzu guldursun

💗👶💗

tesekkurler cevabınız icin.
evet haklisiniz. zaten hassas bir dönemdeyiz doktorlarında da hassas olması lazim, buna özen göstermeleri lazım.
benim doktorum dısardandi, jinemed'den degil, sadece asilama anında oradaydım, yine kendi doktorum yapti asılamayı, sadece jinemed'in embrologu spremi işleme tabii tuttu. ama dediginiz yogunlugu hissettim bende.
kolayliklar diliyorum.

Kendı dr nuzun olması cok cok buyuk avantaj inşallah bir an önce sonuç alırsınız aslında ben bugunku aklım olsa hiç aşılamayla vakıt kaybetmezdım netıcede hazırlık asaması aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…