- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
ewet var canımm) bide ne divektim bugun başka bir idrar testi aldım yaptım baska fırmanın onda negetıf (( walla cok sasırdım kan 44,5 7-8 gun idarar poZıtıff opfff kafayı yıcem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahım biri kanama de bahsediyor şükürler olsun bende fitil sonrası pıhti gibi akıntı içinde geliyor ödüm patlamisti arada bir olmasi tek teselli çok sağol Arma allah razı olsun
Canım benim zorlama kendini ben ağlarım ikimizin yerine de :) Ayy ne hallere geldik bide kimseyle bu kadar içten konusmamistim sanki herkesi daha önceden tanıyorum güzel haberleri alalım birbirimizr yakinsak grup yapalım görüşelim çok isterim
ben anlamadım şimdi....kanama yada lekelenme her ne ıse, olmayınca tutmamısmı saymamız gerekiyor..ben bısey anlamadım...
gunaydın kızlarrr dua edın bugun test günümm çokk heyecanlıyımmm
hayırlı sonuçlarını alırız ınsallah...ne oldu..sonuç nedır...allah yardımcın olsun arkadaşım...
öyle bişe yok canım
hiç kanaman lekelenmen olmayabilir
illa olacak diye bişe yok
bu bünye meselesi kimisinde olur kimisinde olmaz
onun için bunlara itimat etme leke olmuş olmamış önemli değil
canım 44,5 cıktı pazartesı net sonuc alırız desı dr
hadii bakeemmm...hayırlısı olsun..allah bebıslerını sana bagıslasın can varsın onlara ınsallah arkadaşım..:)))))
:) tek sorumlu hormonlar, çıldırttılar senıde degılmı.. feryat fıgan ıcın çıkana kadar böğürerek ağlayasın geliyor değilmi:)))
öyle bişe yok canım
hiç kanaman lekelenmen olmayabilir
illa olacak diye bişe yok
bu bünye meselesi kimisinde olur kimisinde olmaz
onun için bunlara itimat etme leke olmuş olmamış önemli değil
kızlar sizde mide bulantısı var mı bugün 6.gun annem taze bakla yapmış yedim az biraz içim dışıma çıktı evde yemek kokusuda mahvetti galiba psikolojim bozuldu mideme vurdu idrar testi negatif çıktı ya çok üzüldüm yada ilaçla birlikte dokundu
Eki Görüntüle 1087578 kızlar annem test almış pazar gunu yapcam
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼
evet bende de var
yeminlen biraz önce canım mercimek köftesi cekti kalktım yaptım tam başına oturup yiycem bi bulantı geldi banada
ama yedim genede
benim transferin dördüncü günü bi yarım saat içinde fırıl fırıl başdönme hikayem var
bide yine ondan bigün önce sırtımın altına belimin yan biraz üst kısmı bıçak saplanması gibi bi agrı girdi girdi çıktı
idrara cıkışım fazla dır zaten ama
gecen gece sabah saat 5le 8 arası insan 4 kere idrara çıkarmı???
oda dolu dolu idrar yaptım yani
hayra yoralım iyi cıksın cancagızım
ne cok benzer taraflarımız var senlen kader arkadaşım
İnşallh amin ama yinede bu testlere cok guvenmeyın derim en iyisi kan testini gununde yaptıralım az önce arDılar benı de yarın testınız var hatırlatalım dıye sanki unutmam mümkünmüş gbi :) yine de hosuma gitti geell yarın geeellll
Benim Dr um Teksen bey di çoğunlukla konferans seminer vas sebebiyle başka Dr lar takıp ettı yani bizzat teksen bey degıldı tek muhatap çok yogun bır trafık vardı çoğunlukla çok uzun süreler bekledım gıbı sıkıntılar vardı kendımız rahat hıssedemedım sureklı bi koşturmaz var etrafta acele etme durumu hastaya ilgili birşey hatırlama york biliyorum çok hastaları var ama insan en azından dosyaya bakıp isim hatırlar muayene sırasında başka isim söylemez :)bunlar beni rahatsız ettı ben de değiştirdim merkezi.şimdi gittiğim yer çok ilgili çok yogun olmasına rağmen dıyorumkı ısterlerse oluyor bu denli önemli bir süreç geçiren bizlerin muayene günleri rahat ve stresimiz olması lazım ben ise o merkezde tam tersini hissettim
tesekkurler cevabınız icin.
evet haklisiniz. zaten hassas bir dönemdeyiz doktorlarında da hassas olması lazim, buna özen göstermeleri lazım.
benim doktorum dısardandi, jinemed'den degil, sadece asilama anında oradaydım, yine kendi doktorum yapti asılamayı, sadece jinemed'in embrologu spremi işleme tabii tuttu. ama dediginiz yogunlugu hissettim bende.
kolayliklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?