• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart ve Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aycen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canım inşallah

canimm benimm topiginn hayirli olsun:)) bende subatta baslayacagim transferim marta sarkacak.. beraberce geciririz o gunleri...

burayada eklenelim;)) 36 yas, yeni hastanemm Istanbul Tup Bebek Merkezi Aret Kamar, 6. denemeyi yapacagim.. sorun erkek infertilesi..
optummm

selam bende şubatta muayene olucam ınsallah mart adetımle baslıyacagız sogan kuru yaptım kistim oluyor gecen tedavım 3 kez ertelendı kıst yuzunden 7 gun ara verdım sımdı 7 gun tekrar yapıcam sonrada ıncır kürünü yapıcam bırde dhea kullanıyorum sız neler yapıyorsunuz....

Son düzenleme:
arkadaşlar elimde tedavimden kalma puregon 300 lük 3 kutu toplam 900 ünite,
pregnyl 5000 lik 2 kutu,
merional ise 75 lik 10 kutu vardır elimde satın almak isteyenler özelden bana ulaşabilir.
ben rapor çıkarttığım halde puregona 350 tl fark ödelim şimdi ise 150 den vereceğim amacım bu yolda yürüyenlere yardımcı olmak son kullanma tarihi 2016 dır.
pregnyl de kutu başına 10 tlden veririm,son kullanma tarihi 2017
merionalide kutusunu 10 tl den veririm ki ben 50 tl den almıştım.skt 2015
hepsi bozdolabında muhafaza edildi.
puregona da kartuşu ve kalemi ile vereceğim.

ihtiyacı olan arkadaşlar vardır belki aranızda,varsa bana özelden ulaşabilirler.eğer eczaneden borçla almasaydım ücretsiz verirdim ihtiyacı olanlara bu yolda bekleiş çok acıdır bilirim.rabbim kimsenin imtihanını evlatsızlıktan yana eylemesin.

Arkadaşlar nasip olursa bende mart atında başlıcam tedaviye allah hepimizin yüzünü güldürsün

Back
X