2014 Martta aşılama olup sonuç bekleyenlerr

sykapusuz

❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
2.202
1.349
448
kızlar ben 24.03.2014 ovitrelle çatlatma iğnemi oldum dün aşılamam yapıldı şimdi günlerin geçmesini beklemek kaldı sizde neler var birbirimize destek olalımm

kimse yk mu kızlarrrr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugün 12. Günüm inşallah olmammmm

Merhaba. Ben de 25 martta asilamami yaptirdim. 7 nisanda guzel haberi aldim. Darisi başına insallah.

Merhaba. Ben de 25 martta asilamami yaptirdim. 7 nisanda guzel haberi aldim. Darisi başına insallah.

hayırlı olsunn canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim bu da tutmadı ama inancım tam rabbime sığındım o ol diyecek olacak inşallah.

Kesinlikle oyle. Icini ferah tut. Sadece sabir. Vakti geldiginde nasil olduguna sen bile sasiriyosun.

Kesinlikle. Ara verdigimiz donemde bazi sikintilarimiz olmustu ve iyki olmamis cocugumuz dedigim anlar oldu. Allah herseyi en uygun zamanda veriyo. Bu surecte inancli olmak lazim. Herseyin bi zamani var.

öyle canımm zamanı gelince olacak zaten inanıyorumm bazen insan hemen olsun istiyor işte nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…