Doğuma Hazırlık 2014 Mayıs Anneler bebişlerimizin isimlerini düşündünüz mü??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

arfatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
139
0
46
....

Hayırlısıyla bebişlerimi Mayıs ayında kucağımıza alacağız isimlerini düşünüyoruz da benim Allah izin veririse kızım olacak ,rüyalarımda hep erkek göruyordum bu yüzden erkek ismini çok düşünmüştüm.Kızım olacagı için isim konusunda hala tereddüt içindeyim.birkaç tane fikrim var, Berre,Almina,Delfin,Liva...halada araştırıyorum doğrusu:DDD peki ya siz ne düşünüyorsunuz??

....

oğlum olacak hayırlısıyla inş.babamın ismini koyacağım.yanına düşündüğüm bir isim var ama netleşmedi henüz.sizce uyumlu olurmu.düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim .KÜRŞAT EYMEN...:)

oğlum olacak hayırlısıyla inş.babamın ismini koyacağım.yanına düşündüğüm bir isim var ama netleşmedi henüz.sizce uyumlu olurmu.düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim .KÜRŞAT EYMEN...:)

,,

bence çok güzel bir isim olmuş ikiside çok uyumlu :D

,,

:49: biraz değişik bi isim biliyorum ama söyleye söyleye çok benimsedim ve şuan çok hoş geliyo kulağıma :))) BENDİS :DDDD Trakyalı Ay Tanrıçası anlamına geliyor. sizce nasıl bayanlar???

Hayırlı olsun öncelikle :) Bizde dün erkek olduğunu öğrendik. Eşimin vefat eden abisinin adı Kürşat .O çok istekli ama erken yaşta vefat eden biri olduğu için açıkçası bu isim beni hüzünlendiriyor.Üstelik ağır bir isim de .Yanına bir isim daha koyup onunla hitap etmek istiyorum.Ailedede eymenlerde var Bende ikinci isim konusunda çok kararsız kaldım.KÜRŞAT TUNA kulağa nasıl geliyor sizce ?

slm kızlar,oğluşumuz olcak bizim de isim konusunda hala bişi bulamadık diyebilirim faklı güzel anlamı olan isimler warsa çevrenizde ,duyduğunuz olabilir yazarsanız sewınırım aslında eymen ismine sıcak bakıodum ama bu yılın moda ismi olduğu için bilemiyorum engin fikirlerinizi bekliorum..

Merhaba kızlar. benim de oğlum olacak Allah izin verirse. ben de isminin Deniz olmasını istiyorum ama deniz isimli erkekler çok yaramaz oluyor diyorlar. Eşim de Yiğit istiyor.

Hayırlı olsun öncelikle :) Bizde dün erkek olduğunu öğrendik. Eşimin vefat eden abisinin adı Kürşat .O çok istekli ama erken yaşta vefat eden biri olduğu için açıkçası bu isim beni hüzünlendiriyor.Üstelik ağır bir isim de .Yanına bir isim daha koyup onunla hitap etmek istiyorum.Ailedede eymenlerde var Bende ikinci isim konusunda çok kararsız kaldım.KÜRŞAT TUNA kulağa nasıl geliyor sizce ?[/

uyumlu olmuş.kürşat eren.kürşat efe de düşünebilirsin.kürşat ismi kalın ünlü ile bitiyor ya(A) ,içinde ince ünlü(e,i,ü,ö) olan ismle devam etmesi biraz yumuşatıyor kürşat ismini.tabi sizin kararınız.fikrimi söyledim..hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

slm kızlar,oğluşumuz olcak bizim de isim konusunda hala bişi bulamadık diyebilirim faklı güzel anlamı olan isimler warsa çevrenizde ,duyduğunuz olabilir yazarsanız sewınırım aslında eymen ismine sıcak bakıodum ama bu yılın moda ismi olduğu için bilemiyorum engin fikirlerinizi bekliorum..

katılıyorum canm sana eymen ismi çok yaygın.aynı kız ismi mira da oldugu gibi. düşünsene oğlusun okula başladı sınıfında en az 3-4 eymen olacak.DD

Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

bende kız isminde senin gibi kararsızım:DDDsenin fikrin varsa beklerim:D

bizim erkek olsaydı eşim koyacaktı ismini şimdi ben koyacağım elif asya istiyorum isimlerimiz daha biz evlenmeden belliydi :1:

....

Hayırlısıyla bebişlerimi Mayıs ayında kucağımıza alacağız isimlerini düşünüyoruz da benim Allah izin veririse kızım olacak ,rüyalarımda hep erkek göruyordum bu yüzden erkek ismini çok düşünmüştüm.Kızım olacagı için isim konusunda hala tereddüt içindeyim.birkaç tane fikrim var, Berre,Almina,Delfin,Liva...halada araştırıyorum doğrusu:DDD peki ya siz ne düşünüyorsunuz??

....

allah kısmet ederse benımde kızım olucak.. HİRA koymayı düşüyoruz:16:

benimde 2. kızım geliyor kızımın i:21: adı ELA kız olursa ADA dedik kıbrısta hamile kalmışım zaten anlamıda var bizim için erkek olsaydıda EGE koyAcaktık :27:

kızlar Ege'nin anlamı Yunancada hasta adam demek. Osmanlı imparatorluğu için konulan bir isim. anlamı hiç hoş değil koyarken bunu gözönüne alın derim. Osmanlı imp için konulmuş hasta adam demek. o yüzden ege denizinin adını bile değiştirmek istemiştik ama yunanlılar kabul etmemişti.

Merhaba arkadaşlar bende bugün bir oğlum olacağını öğrendim :) Hem kız için hem erkek için isim düşünmüştük biz kız için ESLEM erkek için ise YAĞIZ dı kısmet erkekmiş Allahım olmayanlarada versin inşallah...:nazar:

eşimle ıkımızın dedelerının adı ali..eşim aydınlı. yöruk alı efe ye bayılıyor adı ali efe olacak insallah turkusu de var hep dınlıyorum:) efe oynamayıda öğretmek nasıp olur ınsallah....

Back
X