Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsiyeti belli değil ama kızım olursa berfin, oğlum olursa umut olacak...
Selamm kızlar bende 18+3 hamileyim vee kızım olucak ismini almira koyucam bu ismi çok istiyorum babamız da çok beğendi hem almira hemde kızıma mira diye seslenebilicem şükürler olsunn.)
ikiside çok güzell isimler İnşallah en kısa zamanda cınsıyetınıde oğrenirsin.
katılıyorum canm sana eymen ismi çok yaygın.aynı kız ismi mira da oldugu gibi. düşünsene oğlusun okula başladı sınıfında en az 3-4 eymen olacak.DD
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
bende kız isminde senin gibi kararsızımDDsenin fikrin varsa beklerim
![]()
Bizimde kızımız olacak Allahın izniyle kızlar.Şuan için Zeynep Duru düşünüyorum.ama eşim henüz karar veremedi![]()
bende sana katılıorum :) rana -esma-nisa-Zeynep-melek-kayra-ekin bunlar kulağa hoş gelio.inşallah hayırlı bır ısım denk gelir koyarsın ismiyle yaşasın.
Amin canm benim hepimizin.Amin senin bebişin ne olacak seninle benim doğum gunlerı aynı gorunuyorD
hamile kalmadan önce kızım zeynep duru isminde kadeş yap bana diye tutturmuştu. ve hep dua etti allahım erkeksede kıza dönüştür kardeşimi diye. bende zeynep duru koyacağım ismini. bakıyorum bakıyorum başka isim bulamıyorum. sanırım çok sevdim bu ismi.
Kızlar bizde isim konusunda çok karasızız. Oğlumuz olacak inşallah. Düşündüğümüz isimler poyraz, çınar, yaman. Ama bu ismler Kur'an da geçmiyo ama doğayla alakalı mesela konulabilirmi sizce...
Bize de önce erkek olacak dediler ismimiz hazırdı ama geçen hafta sonu kesin olarak kız olduğunu öğrendik ve hemen isim arayışlarına başladık. eşimin ismine uyumlu olduğu için elçin, belçin ya da belçim isimlerinden birini düşünüyoruz. Sizce bu isimlerden hangisi olmalı ya da bunlar olmamalı mı :)
kızlar benim de kızım olacak
kız isimleri için seçenek o kadar çok ki insan karasız kalıyor gerçekten. bir de ben daha önce hiç kızım olursa ismi bu, erkek olursa şu diye düşünmemiştim, eşimin de kız ismiyle ilgili bir fikri yok.
ama ben öykü ismini çok seviyorum, kız olduğunu öğrendiğimiz gün öykü diye bahsettik herkes bebişimizden
ama araştırdıkça kafam karıştı. beğendiğim isimler: defne, arya, ela, elis, meyra, ayris, öykü, armina, masal, belis, arsen, almina, emira, melin, melina, melinda, eslina
liste bayağa uzun ama aklıma gelenlerin hepsini yazdım
fikirlerinizi bekliyorum, hem sizin minikler için de fikir olur![]()
Kızlar bizde isim konusunda çok karasızız. Oğlumuz olacak inşallah. Düşündüğümüz isimler poyraz, çınar, yaman. Ama bu ismler Kur'an da geçmiyo ama doğayla alakalı mesela konulabilirmi sizce...
canım allah kucağına almayı nasip etsin benimde oğlum olacak ama bi isim bulamadık samet koyacaktık oda anlamı kimseye muhtaç olmayan anlamına geliyormuş onu vermemeyi düşünüyoruz. aslında poyraz güzel bir isim benim aklımda kalan isimler yiğit, eymen oldu çok kararsız bi insanım çoook :)