Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamını bilmiyorum ama ELÇİN kulağıma hoş geldi, sanırım Türkçe kökenli bir isimdi.
bizimde kızımız olsaydı tuğçe ismini bulmuştuk, hatta müftülüğe falan sormayı düşünüyordum. ne kadar doğrudur
bilmiyorum ama anlamı; cennetteki tuğba ağacının dallarına denilirmiş, birde hükümdarın eşinin başındaki tuğun adına denilirmiş, birde osmanlıda tuğ hükümranlık sembolüymüş...
öykü deyince hep aklıma şirin hanımefendi bir kız geliyor nedenseela isminide çok severim, kızkardeşim koydu kızına 9 ay önce ela melek.
çınar ismini çok beğeniyorum. inşaallah içinize sinen bir ismi koyarsınız bebeğinize.
biraz değişik bi isim biliyorum ama söyleye söyleye çok benimsedim ve şuan çok hoş geliyo kulağıma :))) BENDİS
DDD Trakyalı Ay Tanrıçası anlamına geliyor. sizce nasıl bayanlar???
Merhaba aranıza yeni katıldım, oğluşumuza Yağız ismini bırakmayı düşünüyoruz ikinci bir ismi de dini olucak ama daha karar veremedik Musap olabilir yakışıklı bir sahabeymiş ama net değil:26:
allah kısmet ederse benımde kızım olucak.. HİRA koymayı düşüyoruz![]()
Kızlar benim de kızışım olacak 3 isim buldum Akasya, Hüma, Umay sizce nasıl isimler çok kararsızım aslın işte budur diyebildiğim bir isim yok malesef
Kızlar benim de kızışım olacak 3 isim buldum Akasya, Hüma, Umay sizce nasıl isimler çok kararsızım aslın işte budur diyebildiğim bir isim yok malesef
hüma'nın anlamı ne canım güzel isimmiş
Ben Umay ismini severim.
Aslını istersen canım bizi bizden alan da hüma nın anlamı oldu, eski türk mitolojisinde hiç yere inmeyen masalsı bir kuş anlatılır, inanışa göre bu kuş yeryüzüne yaklaşarak kimin üzerinden geçer veya gölgesi kimin üzerine düşerse o kişi tüm hayatı boyunca mutsuzluk sefalet yüzü görmezmiş, üzerinden geçtiği kişiye mutluluk ve sonsuz saadet getirirmiş, bu kuşun yeşil renkli ve allaha yakın olduğuna inanılıyor biliyorsundur zümrüdüanka kuşu var o kuşun türk mitolojisi versiyonu da diyebiliriz bizim Hüma kuşu için, aslında anlamı güzel ama ismin söylenişinde biraz sıkıntı var gibi geldi bize de o yüzden kararsız kaldık
Ben de çok seviyorum canım ama Umay türk mitolojisinde koruyucu bir tanriça aslında çok takıntım yoktur ama hani dinen çok caiz olmayan bişey de koymak istemiyorum sanki offff çok kararsızımmmmmmm çokkkkk
güzel isimler bencede en hoşu hüma .benmde kızım olacak Allah izin verirse Afra Mina koymayı düşünüyoum.ayrıca senınle dogum gunlerı aynı olacak kızlarımızınD