2014 mayıs anneleri için geri sayım başlasın...

son 13 günnn ama doktor bugün alttan muayene etti hiç açılma yok taş gibi dedi sizdede böyle bi durum oldumu kızlar aklm çok karışık :26::44::44::44:

taş gibi ne demek :S ben de muayene oldum açılmam yoktu ama doktor kalça kemiklerin geniş dedi. kalça kemikleri dediği çatı oluyor sanırım.

Bana da 25 mayıs gibi olur diyor doktorum ama birkaç gündür kasıklarımda ağırlık var. Yarım saat ayakta duramıyorum düşecekmiş gibi bebek sanki. Bide 5 10 dk bir wc e gidiyorum 36.haftadayım ilk bebeğim normal mi sizce:44:

Son düzenleme:
Kaldı 23 gün dr çatı muayenesi bile yapmadı nst ye bile sokmadi henüz...Karnım burnuma değecek gibi kanala girmedi kuzu baş aşağı duruyor...sezeryan olanlar erken erken alıyorlar bebisler kucaklarina...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoyttt 6 gun

Son 21 gun.,.,dicemmde pek sona benzemiyo guluncek durumm.,. Bananeee bende son 3 gun demek istiommm.,.,2mayisa randevum var bakalim nelerr degisecek.,.

selam arkadaşlar banada doktorum son tarıh olarak 18 mayıs dedi ama daha erken olurmu acaba ben onu merak edıyorum sızce 18 mayısı beklermı oğlusum yoksa daha erken gelırmı bu arada normal doğum yapıcam nasip olursa.

Doğum tarihlerimiz aynı sanırım 2 mayıs... Siz normal için mi tarih aldınız?

evet cnm 2 mayıs epıdural sezaryan. normal dogum ıstıyorum ama sancım yok agrım yok ayrıca bebek hala yukarda. rısklı gebelık gecırdıgım ıcın esım ılla sezaryan dedı drumda 40 ın ıcınde alırım deyıp 2 mayısı verdı

O zaman artık çok az kaldı. Rabbim bize ve diğer doğuracaklara kolaylık, sağlık ve hayrlar versin inşallah :)

22 😊 bakalım dr erkene çeker mi tarihi

Bu gece de uyku yok bize
Bu gece de uyku yok bize
na nay da ni nay
son 3 na nay

sezaryen icin gunumuz 8 mayis.. Elis'imle bulusmama 5 gun kaldi.. heyecan dorukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…