2014 mayıs anneleri için geri sayım başlasın...

Bilmemki benim doktorum daha önermedi zaten çatlamam falanda yok bu aralar arasira hafif sut geliyor bide azcik sizlama var.

Bilmemki benim doktorum daha önermedi zaten çatlamam falanda yok bu aralar arasira hafif sut geliyor bide azcik sizlama var.

bebiş emdikten sonra acıyıp yara falan olabiliyomuş bu hafta siparişini vericem ben 32. haftada başlayanlar var

bebiş emdikten sonra acıyıp yara falan olabiliyomuş bu hafta siparişini vericem ben 32. haftada başlayanlar var

Hangi marka kullanicaksiniz canim.Bende alim bari.Sonra pisman olmim.

Benım son tarıh 12 Mayıs heycanla beklıyorum artık ağrılarım oluyor hamılelık cok zorlastı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

46 inşallah erken ci olmaz ikizler burcu olsun istiyorum

46 inşallah erken ci olmaz ikizler burcu olsun istiyorum

oyy canım pardon alıntı yaptım yanlışlıkla bu arada neden ikizler istiyosun ikizler manyak derecede takıntılı mükemmelliyetçi oluyor kardeşimden biliyorum acayip zekiler maşallah ona bi şey demiyorum ama tehlikeli yinede :)

12 :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim burcu kova Babamız aslan ikizler ilerde bizle daha uyumlu olur diye düşündüm tabi bebekken boğa daha uslu oluyormuş ama boğa da çok inatcidir ben de inatciyim kızımla dovusmek istemiyorum

Bu arada kalan 42

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok haklisinn ben ikizler burcuyumm ve en iyi anlastigim burclar kova ve aslandir:) esimde aslan. Ayrica cocukken bir iki vukuat disinda uslu cocukmusum ben ya bi legenin icine oturturmus annem aksama kadar suyla oynarmisim:)) bende ikizler yada kova olsun isterdim ama tam arada boga olacak bebisim hayirlisiyla:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…