2014 mayıs anneleri için geri sayım başlasın...

oferta

yaşama sebebim oğullarım
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
3.938
218
173
İstanbul
bugün takvime baktım çoğu bitti azı kaldı kızlar.benim sata göre 22 mayıs görünüyor ancak doktor 10 mayıs gibi alırız dedi.bu durumda kaldı 97 gün.hadi geri saymaya başlayalımmı?

bundan önce de düğünüme 120 günden başlayıp geri saymıştım. şimdi kızımın gelmesine 116 gün var, tabi tam gününü doldurursa. :)

Kaldı 91 sezeryan olabilirim 10 gün önce alırlarsa kaldı 81 . Sağlıkla gel yavrum sağlıkla gel bebeğim inşallah..dört gözle bekliyoruz seni..:16::21::46::nazar:

hepimizzz için hayırslı inşallah ben daha dr umla doğum hk da hiç konuşmadımmm :31::31::31:

kendimi ve heyecanımı bastırıyorumm :31::31: 35. haftaya kada kendisi sölemezse hiç sormayacağımm inş.. zamanında sağlıklı geli kuzularımızzzz :16::16::16:

106 gün var çok heyecan verici bir başlık olmuş sat a göre 23 mayis umarım erkenci olmaz fistigim

92:52: Sağlıkla gel minişimm:16:

beklenen doğum tarihi bizim de 3 mayıs 83 kaldı.Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşturmayı nasip eylesin.

bizim yakışıklımızın gelmesine de 95 gün kaldı ...
bakalım hayırlısı :34:

Canim sezeryan benim 37.haftada alicak dokyorum Allah izin verirse tabi birde onlar erken gelmeye kalkmazsa hayirlisiyla oda nisan sonuna denk geliyor mayis basi gibi

Canim benim ikiz kardeşlerim var annem tam 40. Haftada normal doğurdu ikisi de 3 buçuk kilo 52 cm idi diyeceğim şu eğer sağlığınızı tehdit eden birsey olmazsa bekleyenlerin kadar bekle anne karnında 1 gün bile bebislere çok şey katiyor

Back
X