Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayis anneleri 30 haftalık hamileyim bebeğim şuan ters kasıklarıma çok baskı yapıyor yürüyemiyorun ağrıdan aynı sorunla karşılaşan varmı![]()
Merhaba arkadaşım. Ben de 31.haftamdayim. gecen hafta yani 30 haftalikken doktora gittim. Bebek daha dönmemis dedi. Baya moralim bozulmuştu. 2 gün önce döndü çok şükür. Nasil anladin dersen, kipirdamalari genelde karnimin alt taraflarindaydi. Zaten doktor da demisti ayaklari burda diye. Basi olan yerde hic hareket olmuyor genelde. Simdi tam tersi kipirtilar yukari çıktı :) yani kisacasi üzülme döner ins. Bebeklerin sadede yüzde 5'i ters kaliyormus. Canını sıkma
teşekkür ederim arkadaşım bende pazartesi gidicem doktora bakalım dönmüşmü bebeşim:)normal doğummu düşünüyorsun?
Gunaydin kizlar 4 gun once benim sancim tuttu.Once karnima bir agri girdi sonra belime ve kasiklarima vurdu yavas yavas catimda agrimaya basladi.Esimin annesi korktuda hastaneye kaldirdilar beni ben gaz sancisidir dedimde degilmis merak etmis pasamdisariyi:)Ultrasonda sancilari cikti.Nstye bagladilar iki kez ondada sanci cikti.Saat 4 de gittik 10da donduk eve.Sonra sancilari gecmis dedi doktor.Cok korkuttu oglusum herhalde biz mayis degilde nisan anneleri olcaz gibi geliyor
![]()
Gunaydin kizlar 4 gun once benim sancim tuttu.Once karnima bir agri girdi sonra belime ve kasiklarima vurdu yavas yavas catimda agrimaya basladi.Esimin annesi korktuda hastaneye kaldirdilar beni ben gaz sancisidir dedimde degilmis merak etmis pasamdisariyi:)Ultrasonda sancilari cikti.Nstye bagladilar iki kez ondada sanci cikti.Saat 4 de gittik 10da donduk eve.Sonra sancilari gecmis dedi doktor.Cok korkuttu oglusum herhalde biz mayis degilde nisan anneleri olcaz gibi geliyor
![]()
Dun kasiklarima ve catiya batmalar.cogaldi zaten hareketlerimizde iyice kesildi galiba pasam dayanamayacak su 34.haftayida sagsalim sabirla bitirelim ins.Istiyorum.Sizede batma oluyormu boyle birde kafasiyla vuruyormus gibi oluyor mu.![]()
günaydın canım benimde 2 gündür ağrım oluyor belimde ve karnım böyle adet sancısı gibi, bebişin hareketlerini aşağı kısımda daha çok hissediyorum acaba benimki de mi yakın 37 den sonra gelse hayırlısıyla ne güzel olur![]()
Olabilir canim sanada gunaydin.Iyi dinlen yinede simdiki bebisler cok sabirsiz.cunkuDoktor ablamiz bize yatis verdi zaten arada bi yokluyo benimki
![]()