Bende gecen hafta korkuyordum artık yatmaya,sürekli uykusuzdum..Bu hafta değişti :) Zaten her hafta ayrı bir süpriz..İnşallah gecer seninde canım..
Diğer konuyla ilgilide bir bilgim yok..
Biberon chicco aldık bizde,bayan bir tane 30 ml lik küçük bir biberon önerdi hem ilk zamanları için hemde su içmeye başladığında bu çok işinizi görür dedi,bitanede büyük aldım bunuda çok küçük almanıza gerek yok zaten ayarlıcaksınız ml olarak dedi,
zamanla sadece ucunu değiştirirsiniz dedi..
Geceliğimi bende normal penye bir gecelik aldım,önden düğmeli ve göğüs altında ipi var,L beden aldım,şimdi bile çok şirin oluyor :)
Kitap olarakta şuan elimdeki bitince Ayşe Öner'in kitabını almayı düşünüyorum,senin dediğinide araştırayım
Bana da uzun zamandır günde 3-4 kez oluyor..Hıçkırıklar :) Çok şirin..
Geçmiş olsun canım,aman dikkat et..
Benim çok şükür bir sorunum yok ama hiçbirşey alamadım desem yeri var,kısmetli kızçe,o kadar çok hediye geldi ki şimdiden..Elimi uzatsam annem ya da eşim ondan çok var diyor,diyorum ki ama benimde hevesim var :) Ama almıyorum yine napayım..
İyi olalımda hepimiz birlikte alışveriş yaparız kızçelerle :)
Geçen bir kız cocugu gördüm daha minicik bıcır bıcır konuşmaya çalışıyor,askıyla elbiseyi üstüne tutmuş annesine baak diyordu
Zaten bizden istedikleri ne ki,süt ve ilgi :) Çok ihtiyaçlarını internetten halledebilirsin..Anneciğinde yanında zaten çok şükür yardımcı olur illa dışardan alınacaklara..
Zamanında kavuşacaksın kuzucuğuna,cümlemiz inşallah..