ellerim çok kilo almadı yıllarca voleybol oynadım ellerim kürek gibi kocaman zaten
Eki Görüntüle 1031151
Eşimin yaptığı birşey fotonun orijinali olmadığı için bunu yükledim...
alemsin canım
estagfrullah
Eki Görüntüle 1031151
çok tandır giremiyorum inş herkes iyidir göbüşler maşallah çok güzel görünüyo benimkide bu arada büyüdü sanki biraz bebeğimi artık daha çok kasıklarımda hissediyorum hele geçen gece doğuruyorum sandım kasıklarımda okadarki sancı vardı bi yandan ağlıyorım bi yandan ne yapsam diye diye düşünüyorum öyle uyumuşum burda konuşulanları okuyunca içimi anlatınca okdar rahatlıyorum ki korktuğum şeylerin korkusu gidiyo gerçekten kendime güvencim artıyo vaktimiz gerçekten azaldı
Allah yardımcımız olsun ve işlerimizi kolaylaştırsın herkesin cuması hayırlı olsun ve tüm hakkındaki hayırlı duaları kabul olsun
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım :)
beni yeni başlattı coraspine,36.haftaya kadar devam edeceğiz dedi. önce karın çevresi iki hafta geriden geliyor diye erken doğumdan bahsettiler,doppler sonuçları normal çıkınca bu sefer de suyu az dediler.....
doktoruma güveniyorum diğer çocuklarımda da aynı doktordu.... bakalım hayırlısı benim de pazarte4si kontrolüm var suyuma bakacak...tekrar soracağım coraspini..
senin sorun tam olarak ne?sadece suyun az diye mi hem coraspine başlatıp hem de çiğer geliştirici iğne verdi? bana ciğer geliştirici iğneden bahsetmedi...
bi de vurulan var mı bu iğneyi.... nereden yaplılyor? :)
ayy sorma onu canım evde olsam kesin bende yaparım onu çok seviyorum hamur işleriyle uğraşmayı hiç unutmam 5 aylıkmı neydi hamileliğim canım hingal çekti işten eve gidince hiç erinmedim açtım hamuru büktüm pişirdim. tüm gün evde olsam düşün yanipoaçalarıda bence yap yap at buzluğa lohusayken yapamazsın gelene gidene ısıtır verirsin ben öyle yapcam:) bi doğum iznine ayrılayımda inşallah
kızlar bu da benim göbüşim sizin kibar göbüşleriniz yanında benim ki pek kocaman 100 kiloluk halimle işte benim göbeğim...
Eki Görüntüle 1031118
benimki ne seni seviyorum diyorum eyvallah diyor, ölürmüsün öldürürmüsün.
Eki Görüntüle 1031151
Hepinizin göbişlerine de bayıldım kızlar Rabbim nazarlardan saklasın inşallah ben de yüklemeye çalışacağım
Tesekkür ederim canım :)Eki Görüntüle 1031151
Tesekkür ederim :)herkeslerin göbüşlerine birer
kızlar bu da benim göbüşim sizin kibar göbüşleriniz yanında benim ki pek kocaman 100 kiloluk halimle işte benim göbeğim...
Eki Görüntüle 1031118
Maşallah size. Aynen benimkide böyle işte çok kiloluyum.
Tesekkür ederim canım :)
Senin göbiste harika
Burdan anlıyoruz ki Mayıs anneleri pek güzeeel
Tesekkür ederim :)
Ellerine saglık cok güzel olmuslar :)
canım hingal bende çok severim ahh bir doğurayım bu günlerin acısını fena çıkaracağım.bıktım şu şekerden offf.
çok tatlı bence göbişin maşallah ikinized
ben hiç anlatmayayım biz direk iletişimi kestik çünkü hiç konuşmuyoruz artık ne yazıkki.
canımm kocaman bir maşallahta sana.bu arada bluz da çok şıkmış.
Maşallah size! Şıklıgınız da gözümüzden kaçmıs değil
ay maşallah :) Allah saglık sıhhatle kucagımıza almak nasıp etsın :)
Kızlar çok teşekkür ederim, hamile kıyafetleri bana çok büyük oluyor bluzu eşim Mangodan almıştı sizlere de büyük geliyorsa alın derim kumaşı felan da çok güzel...oyy maşallah ikinize de hamilele olmamdan kaynaklanıyor galiba yolda bile hamilelere deli gibi gülüyorum biri manyakmısın yada tanışıyormuyuz dese kalıcam öyle
canım hingal bende çok severim ahh bir doğurayım bu günlerin acısını fena çıkaracağım.bıktım şu şekerden offf.
çok tatlı bence göbişin maşallah ikinizede
ben hiç anlatmayayım biz direk iletişimi kestik çünkü hiç konuşmuyoruz artık ne yazıkki.
canımm kocaman bir maşallahta sana.bu arada bluz da çok şıkmış.
bu sabah sağlık ocağında gebe takibim vardı 72.400 kilomdu 71 e düşmüş hemşire diyetmi yapıyon dedi halbuki gece yarısı bile yiyorum ama gene kilo vermişim kötü bişeymi bu acaba :26:
bide doğumdan sonra bebeğini gördüğünde morarma falan yoksa yoğun bakıma koydurtma dedi şimdi bazı hastaneler devletten para almak için yeni doğan bebekleri yoğun bakıma alıyomuş bi bahaneyle boşuna çocuk enfeksiyon kapmasın dedi korkuttu bebi yaa kimseye güvenemiycekmiyizgerçekten böyle bişey yaparlarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?