2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
alemsin canım
estagfrullah

yok canım öyle birgün drum yoktu başka bir doktora gittik bizim dr alıştı bebeğimizin iriliğine bu kadın dr bebeğimin elini gördü diyor ki maşallah ne büyük elleri var bebeğinizin bende elimi kaldırdım normal değil mi dedim benimkilerde kocaman haklısın deyip çok güldü dr ay koca elli oğlum benim inşallah yarın göreceğim artık 3 haftadan sonra

amiiinnnn canım inşallah..

belki magnezyumun eksıktır.. benım de cok sancılı gecıyordu son zamanlarım bır de kanım pıhtılasmıstı.. magnezyuma basladım..

ıstersen sen de ılactan zıyade kiviyle başlayabılırsın :)

cok ıyı gelıyor..

evetttt sonundaaaa halloldu şu şifre işi:) sizdede oldu mu aynı sorun. neyseki hallettim de rahatça yazıp okuyim sizleri

rica ederim. ben akciğer embolisi geçirdim 2 sene önce o yüzden gebeyken kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtı atmasın diye. ciğer geliştiriciyi de önlem olarak verdi riskli gebe olduğum için herhangi bir erken doğum durumuna tedbirli olmak amaçlı.

canım hingal bende çok severim ahh bir doğurayım bu günlerin acısını fena çıkaracağım.bıktım şu şekerden offf.

kızlar bu da benim göbüşim sizin kibar göbüşleriniz yanında benim ki pek kocaman 100 kiloluk halimle işte benim göbeğim...
Eki Görüntüle 1031118

çok tatlı bence göbişin maşallah ikinizede

benimki ne seni seviyorum diyorum eyvallah diyor, ölürmüsün öldürürmüsün.

ben hiç anlatmayayım biz direk iletişimi kestik çünkü hiç konuşmuyoruz artık ne yazıkki.

Eki Görüntüle 1031151
Eşimin yaptığı birşey fotonun orijinali olmadığı için bunu yükledim...

canımm kocaman bir maşallahta sana.bu arada bluz da çok şıkmış.

Hepinizin göbişlerine de bayıldım kızlar Rabbim nazarlardan saklasın inşallah ben de yüklemeye çalışacağım

Eki Görüntüle 1031151
Eşimin yaptığı birşey fotonun orijinali olmadığı için bunu yükledim...
Tesekkür ederim canım :)
Senin göbiste harika
Burdan anlıyoruz ki Mayıs anneleri pek güzeeel

herkeslerin göbüşlerine birer
Tesekkür ederim :)

Ellerine saglık cok güzel olmuslar :)

bu sabah sağlık ocağında gebe takibim vardı 72.400 kilomdu 71 e düşmüş hemşire diyetmi yapıyon dedi halbuki gece yarısı bile yiyorum ama gene kilo vermişim kötü bişeymi bu acaba :26:
bide doğumdan sonra bebeğini gördüğünde morarma falan yoksa yoğun bakıma koydurtma dedi şimdi bazı hastaneler devletten para almak için yeni doğan bebekleri yoğun bakıma alıyomuş bi bahaneyle boşuna çocuk enfeksiyon kapmasın dedi korkuttu bebi yaa kimseye güvenemiycekmiyiz gerçekten böyle bişey yaparlarmı acaba

Tesekkür ederim canım :)
Senin göbiste harika
Burdan anlıyoruz ki Mayıs anneleri pek güzeeel
Tesekkür ederim :)
Ellerine saglık cok güzel olmuslar :)

Maşallah size! Şıklıgınız da gözümüzden kaçmıs değil

ay maşallah :) Allah saglık sıhhatle kucagımıza almak nasıp etsın :)

oyy maşallah ikinize de hamilele olmamdan kaynaklanıyor galiba yolda bile hamilelere deli gibi gülüyorum biri manyakmısın yada tanışıyormuyuz dese kalıcam öyle
Kızlar çok teşekkür ederim, hamile kıyafetleri bana çok büyük oluyor bluzu eşim Mangodan almıştı sizlere de büyük geliyorsa alın derim kumaşı felan da çok güzel...

az kaldı canım azz sabır biraz daha.. sonra herşeyii yersin acısını çıkarırsın bugünlerin

Benim doktorum gebelerimizin kilo vermesini istemeyiz demişti. Almayabilirsin ama vermede. Ikinci dediğin için insanın çok vicdanınız olması lazım ben doktoruma güveniyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…