Ayy kıslarr siz böle yazınca özendim, ben felaket yorgun oluyorum, mutfaga girip de bir şey pişiremiyorum... Bu kadar halsizlik nedir bilemedim valla:44:
Aynen bende yapacam da bi türlü yapamadım izne ayrılınca artık
Yalnız birazcık zor kuruyor haberin olsun bide renkli ve beyazlar ayrı
Ayyyyyy cildiriciiiiimmm 8aydir evime dogru dürüst misafir almiyorum.Biraz önce kayinvalidemi aradim nasilsin diye aramaz olaydim. Nasilsin diye sordu bende anlattim sancilarim basladi diye.Ardindan bombayi patlatti cok sevdiğim bir abla var o seni cok ozlemis sana yarin gelmek istiyorlar dedi. Bende hayir diyemedim ama dedim evimi b.....kkk götürüyor. Camlar fecaat haberin olsun dedim. Oda birsey olmaz diyor. Sen birsey yapma ben börek yapar getiririm diyor. Hr canim heee bir borekle misafir agirlanirdi zaten... Hayir birsey degil benim esim haftanin 5 gunu disarida bir tek haftasonimuz var oda oglumun odecleri osu busu yetisemiyorum bile simdi sisim yok temizlik yapicam . Birde yeni tasindigimiz icin evimize ilk defa gelicekler. Baskasi olsa hayatta kabul etmezdim ama sevdigim bir ablam. Neyse sorunsuz atlatirim inşallah.
günaydın canlarım benim hava güzel benimde keyfim yerinde yarın için dr randevumuda aldım oy oy kızımı cok özledim1 ay oldu 10.20 nasıl gelir bakalım :)))
Ayyyyyy cildiriciiiiimmm 8aydir evime dogru dürüst misafir almiyorum.Biraz önce kayinvalidemi aradim nasilsin diye aramaz olaydim. Nasilsin diye sordu bende anlattim sancilarim basladi diye.Ardindan bombayi patlatti cok sevdiğim bir abla var o seni cok ozlemis sana yarin gelmek istiyorlar dedi. Bende hayir diyemedim ama dedim evimi b.....kkk götürüyor. Camlar fecaat haberin olsun dedim. Oda birsey olmaz diyor. Sen birsey yapma ben börek yapar getiririm diyor. Hr canim heee bir borekle misafir agirlanirdi zaten... Hayir birsey degil benim esim haftanin 5 gunu disarida bir tek haftasonimuz var oda oglumun odecleri osu busu yetisemiyorum bile simdi sisim yok temizlik yapicam . Birde yeni tasindigimiz icin evimize ilk defa gelicekler. Baskasi olsa hayatta kabul etmezdim ama sevdigim bir ablam. Neyse sorunsuz atlatirim inşallah.
kızlar bu da benim göbüşim sizin kibar göbüşleriniz yanında benim ki pek kocaman 100 kiloluk halimle işte benim göbeğim...
Eki Görüntüle 1031118
Haha eşin demek düşersin diyorçok komikmiş Benim eşim bana neler diyor. Bu ara yoğun olduğu için uğraşamıyor fazla yinede arada laf sokuyor. Şekerim olduğu için ayda bir canım isteyince cips kola yiyorum. Ikitane yiyorum paketten elimden alıyor yeter bence diye. Bi kötü alışkanlığım var malesef tırnak yiyorum doğrusu koparıp atıyorum hoş yutmuyorum ama eşim nezaman yerken görse senin yüzünden kızıma tırnak topağı batıyordur diyor ya pes etmedi adam 8 aydır
ayy sorma onu canım evde olsam kesin bende yaparım onu çok seviyorum hamur işleriyle uğraşmayı hiç unutmam 5 aylıkmı neydi hamileliğim canım hingal çekti işten eve gidince hiç erinmedim açtım hamuru büktüm pişirdim. tüm gün evde olsam düşün yanipoaçalarıda bence yap yap at buzluğa lohusayken yapamazsın gelene gidene ısıtır verirsin ben öyle yapcam:) bi doğum iznine ayrılayımda inşallah
ay çok güldüm yorumuna ya,
ben 16 kilo aldım canım hiçbir şey yemesem yine alırım böyle bişey yok, durmadan kilo alıyorum ya
benim boyum uzunda Allahtan biraz ordan kurtarıyorum ama, bacaklarım simit bölgem çatladı hep
Ahhhhh kızlar ahhhhh resmen insanlık ayıbı şeklinde yemek yiyorum. Eşimle yemek yemeye bile utanıyorum o gelmeden hemen yiyorum yemeğimi ki laf etmesin diye. İnşallah bari bebeğim de faydalanıyordur yoksa kiloların hepsi bana kalacak Allah esirgesin. Evlendiğimde 42 kiloydum çocuğumuz olmayınca tüp bebek yaptırmak istedik doktor 50 ol öyle gel dedi, 50 yi görene kadar 6 ay geçti zaten. Şimdi de önümden yemek kaçırıyorlar, eşim ne isimler takıyor bana en çok da totoma takdık görür ama o doğurup fit olunca bugünlerin acısını çıkaracağım ondanCanım iş yerinde de buluyor insanı, sabah arkadaşın biri tarif verdi elime akşama gider denerim ben kesin.tosunum diyor eşim bana düşün artık.
Ellerine sağlık canım darısı başıma inşallahkolay gelsin.tatli ugraslar ben bitirdim
sifani bulmana sevindim.afiyet olsun.ben de bir kac gundur yiyorum
Resmini gordum cok tatlisiniz.zayif zayifsiniz
Doktor artik sanci gelebilir normal kokma dedi.
Gunaydiinn
Sıktığıma annesi bebişimizin eşyaları zarar görmesin :)hmmm :44:
ben de sıktırmıyım o zaman.. :)
kızlar bu da benim göbüşim sizin kibar göbüşleriniz yanında benim ki pek kocaman 100 kiloluk halimle işte benim göbeğim...
Eki Görüntüle 1031118
Canım üzülme, eşim de bu sabah bana "koçum" dedi...Düşün artık:)))
Eki Görüntüle 1031118
Eki Görüntüle 1031118
Eki Görüntüle 1030458
Bugün 32+3'ü bitirdik çok şükür... Oğlumda da böyle büyük karnım vardı ama aylar önceden oturamamaya, eğilememeye, hatta topuklarımın üzerine basamamaya başlamıştım. Kızımda daha hafif hissediyorum kendimi. Belki de peşinde tüm gün koşturacak bir haylazım olduğundan kendime nazlanamıyorumdur.
Bu göbekle oğluşu banyoya sokup yıkıyorum düşünün.... Kafasına kadar eğilmek bile bir eziyet...
Hepinizin göbişlerine de bayıldım kızlar Rabbim nazarlardan saklasın inşallah ben de yüklemeye çalışacağımEki Görüntüle 1029892
Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..
kız masallah ne 100 kılosu parmakların benımkılerden ınce :)
Allah nazardan saklasın :)
Eki Görüntüle 1031151
Eşimin yaptığı birşey fotonun orijinali olmadığı için bunu yükledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?