2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım sezeryan olmak ıstemenı anlıyorum elbette normal doguma mecbur degılsın..

ama (daha once anlatmısımdır) benım 2 tane iş arkadasım var.. biri sezeryan oldu dıger normal yaptı..ki sezeryan yapan cevvaldir normal yapar, normal yapan da nazendedir hayatta normal yapamaz derdik..tam tersı oldu.. ve sana su kadarını soylıyım sezeryan olan arkadasım cok pişman , normal yapan ıse "yıne olsun yıne normal yaparım " dıyecek kadar guclu hıssedıyor kendını.. yanı aslında bazı seylerı zorlamamak gerek.. o ankı durum neye elverırse o sekılde olsun bence..

ben de normal cok ıstıyorum mesela.. hatta epıdural bıle ıstemıyorum artık.. olayı kendı seyrıne bırakınca bebek gelır zaten tutamam..bana dusen tek sey kendımı sıkıp ıcımden bebegımın cıkmasına yardımcı olmak olacak.. ama Allah bılır belkı ters olacak belkı baska bır komplıkasyonala karsılasacagız belkı varısım patlayacak belkı hemoroıdım fıtıgım musade etmeyecek.. bellı olmaz.. bı bakmısım sezeryana almıslar..

bırazcık zamana bırak bu tıp seylerı.. kendın de henuz karar vermek ıcın acele etme bence..keşke benım dr um da bana ole dese... benımkı de sezeryan olmak ıstıyorum dıyım dıye gozumun ıcıne bakıyor...

kendını rahat bırakman cok onemlı!! bırak dogumun kendısı karar versın nasıl olacagına..bı bakmıssın tek nefeste cıkmıs cocuk..

tek soyleyecegım sey: sonradan pişman olabileceğin seyler ıcın zamanından önce karar verme.. boşuna strese sokma kendını..

günaydın canlarım benim hava güzel benimde keyfim yerinde yarın için dr randevumuda aldım oy oy kızımı cok özledim 1 ay oldu 10.20 nasıl gelir bakalım :)))

Ayyyyyy cildiriciiiiimmm 8aydir evime dogru dürüst misafir almiyorum.Biraz önce kayinvalidemi aradim nasilsin diye aramaz olaydim. Nasilsin diye sordu bende anlattim sancilarim basladi diye.Ardindan bombayi patlatti cok sevdiğim bir abla var o seni cok ozlemis sana yarin gelmek istiyorlar dedi. Bende hayir diyemedim ama dedim evimi b.....kkk götürüyor. Camlar fecaat haberin olsun dedim. Oda birsey olmaz diyor. Sen birsey yapma ben börek yapar getiririm diyor. Hr canim heee bir borekle misafir agirlanirdi zaten... Hayir birsey degil benim esim haftanin 5 gunu disarida bir tek haftasonimuz var oda oglumun odecleri osu busu yetisemiyorum bile simdi sisim yok temizlik yapicam . Birde yeni tasindigimiz icin evimize ilk defa gelicekler. Baskasi olsa hayatta kabul etmezdim ama sevdigim bir ablam. Neyse sorunsuz atlatirim inşallah.

ah cnm keşke kabul etmeseydin doğum sonrası beklerim halim ortada deseydin yada kv alsaydı sen gitseydin banada sevdiğim birisi gelmek istiyoruz diyor nisan gibi zaten son günlerim olacak kalmaya bide ne işleri var ya gelmeyinde diyemem aman insanlar gerçekten düşüncesiz dua ediyorum gelmesinler diye töbe töbe allah günah yazmaz inş bana gerçkten yemeğimi zor yapıyor 3 çeşit yemek yapan üstüne tatlısı tuzlusu böreği çöreği şimdi tek yemekle geçiştiriyoruz valla biraz anlayış yaaa

günaydın canlarım benim hava güzel benimde keyfim yerinde yarın için dr randevumuda aldım oy oy kızımı cok özledim 1 ay oldu 10.20 nasıl gelir bakalım :)))

Randevular başlardaki heyecanlı hallere döndüü :) inşallah iyi haberlerini duyarsın..
Bende pazartesi görecem inşallah,çooook var gb

Bence oturmaya değil onlar hasta ziyareti gb düşünsün,sen yatak aç uzan valla ! Maksat görmek,muhabbetse böyleside hiç ayıp değil :)
Sancılarım başladı diyorsun neden kabul ettin kii:26:
Ya da sevdiğin biri olduğunu düşünüp kendini hiiç kasmayacan şunu bunu yapayım diye..
Aman diyorum pişman olmaktansa,dikkat et

kızlar bu da benim göbüşim sizin kibar göbüşleriniz yanında benim ki pek kocaman 100 kiloluk halimle işte benim göbeğim...
Eki Görüntüle 1031118

Çok şeker duruyor kiii :) Maşallahhh
Bence biz hepimiz birbirimize normal görünüyoruz,halimizden dolayı :)
Bence gayet şirin duruyor canım :)

Canım iş yerinde de buluyor insanı, sabah arkadaşın biri tarif verdi elime akşama gider denerim ben kesin. tosunum diyor eşim bana düşün artık.
Ahhhhh kızlar ahhhhh resmen insanlık ayıbı şeklinde yemek yiyorum. Eşimle yemek yemeye bile utanıyorum o gelmeden hemen yiyorum yemeğimi ki laf etmesin diye. İnşallah bari bebeğim de faydalanıyordur yoksa kiloların hepsi bana kalacak Allah esirgesin. Evlendiğimde 42 kiloydum çocuğumuz olmayınca tüp bebek yaptırmak istedik doktor 50 ol öyle gel dedi, 50 yi görene kadar 6 ay geçti zaten. Şimdi de önümden yemek kaçırıyorlar, eşim ne isimler takıyor bana en çok da totoma takdık görür ama o doğurup fit olunca bugünlerin acısını çıkaracağım ondan

kolay gelsin.tatli ugraslar ben bitirdim

sifani bulmana sevindim.afiyet olsun.ben de bir kac gundur yiyorum

Resmini gordum cok tatlisiniz.zayif zayifsiniz

Doktor artik sanci gelebilir normal kokma dedi.

Gunaydiinn
Ellerine sağlık canım darısı başıma inşallah
hmmm :44:

ben de sıktırmıyım o zaman.. :)
Sıktığıma annesi bebişimizin eşyaları zarar görmesin :)

kızlar bu da benim göbüşim sizin kibar göbüşleriniz yanında benim ki pek kocaman 100 kiloluk halimle işte benim göbeğim...
Eki Görüntüle 1031118

Eki Görüntüle 1029892

Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..
Hepinizin göbişlerine de bayıldım kızlar Rabbim nazarlardan saklasın inşallah ben de yüklemeye çalışacağım

sağolun kızlar hepimizin göbüşlerine maşallah bugün son iş günüm inşallah yarın raporumu alıcam çok mutluyum ve yarın oğluşumu görücem..

çok tandır giremiyorum inş herkes iyidir göbüşler maşallah çok güzel görünüyo benimkide bu arada büyüdü sanki biraz bebeğimi artık daha çok kasıklarımda hissediyorum hele geçen gece doğuruyorum sandım kasıklarımda okadarki sancı vardı bi yandan ağlıyorım bi yandan ne yapsam diye diye düşünüyorum öyle uyumuşum burda konuşulanları okuyunca içimi anlatınca okdar rahatlıyorum ki korktuğum şeylerin korkusu gidiyo gerçekten kendime güvencim artıyo vaktimiz gerçekten azaldı
Allah yardımcımız olsun ve işlerimizi kolaylaştırsın herkesin cuması hayırlı olsun ve tüm hakkındaki hayırlı duaları kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…