2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Kızlar saat 11 gibi kaşıntılarım çok arttı doktora telefon açtım, hastane doktorunu arayayım dedi, ameliyata al diyemem ama ilgilen diyebilirim dedi.
Hastane doktoru Nst mize baktı, ardından bizi hastanenin gastroenteroloji bölümüne yolladı, sadece ALP değerimizi tehlikeli buldu onun da çok yüksek olmadığını söyledi, kadın doğum doktorunun yanına gittik ve gastroenterologun söylediklerini söyledik. Kıymetli gebelik olduğunu biliyorum fakat beklenebilir durumda dedi, cumaya kadar bekleyelim nst yi tekrarlayalım dedi.
Ardından bizim doktoru aradım böyle böyle diyorlar diye, doktorumuz çok bozuldu ve adeta yalvarırcasına lütfen diyetinize dikkat edin, gastroenterologun bilebileceği bir rahatsızlık değil zaten kadın doğum doktoru bilebilir ancak dedi. İlaçlarınızı kullanmaya devam edin dedi ve bebeğin hareketlerini takip etmeyi ihmal etmeyin dedi.
Arkadaşlar ben şaşkaloz oldum, kime güveneceğimi kimi dinleyeceğimi bilemiyorum. Bir doktor çok riskli derken, diğeri bebekle ilgili değil tamamen anne ile ilgili " kolestazi " değilsiniz diyor Allah rızası için bir bilen varsa özelden tahlil sonuçlarımı göndereyim bir baksın. Oferta sen de abine sorabilir misin acaba ben ne yapıcam bilmiyorum...

Ayy üzülme şimdi abime sorsamda uzaktan bir yorum yapmaz tarzını biliyorum çünkü sen kendi doktorunla konuş tekrar bence endişelerini onada söyle hatta gerekirse hastaneye tekrar git istersen neden hemen almıyorlar bebeği peki belkide durum o kadarda kötü değildir bilemiyorumki hayy allahok üzüldüm


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
canım senin ast alt değerlerin kaç? keşke bilgim olsa ama bahsettiğim arkadaşın değerleri 36. haftalara doğru 150-170 gibi rakamlarda çıkmıştı.

sonuçta hamilelikten dolayı biraz yüksek olması da normalmiş. mesela benim ilk haftalarda (9. - 10. haftalarımda) 60 olması gereken değer 90 küsür çıkmıştı ama doktor bunun hormonlardan dolayı biraz yüksek olmasının sakıncası olmadığını söylemişti.

AST değeri 5-34 referans aralığı, benim 67
ALT değeri 0-55 referans aralığı, benim 153
ALKALEN FOSFATAZ 40-150 referans aralığı benim 181
İdrarda Protein 0-15 referans aralığı, benim 30

canım ıcını rahat tut.senınkıde tup bebektı dıye hatırlıyorum. olmadı baska bır hastaneye gıt. acılden gırıs bıle yaptırsan dogumunu yapmak zorundalar. hele elınde tahlıl sonuclarında var. drların bu zamanlarda olmaması cok zor. ben drlardan cok cektıgım ıcın bu druma baslarken ılk sorum benım dogumum mayıs bası olcak doguma gırme garantısı verıyormusunuz dedım hmen bılgısayarını cıkardı o tarıhlerde semınerım egıtımım yok allahtan olum olmassa tamam dedı. bır durum olursada hastalık olum gıbı sana soz arkadasıma yonlendırırım dedı. cunku ben tum yasadıgım sıkıntıları anlatmıstım bu drunun hıc mı senı dogurtacak nazı gecen bır arkadası yok. benım drun cenazesı olmustu sekreterı aradı dr beyın cenzacesı var sız rısklı gebe oldugunuz ıcın su ısımlı drdan randevu alın drun haberı var gıttım kı dra her durumumu drum anlatmıs bılgısı vardı ..bence drunu ara ıcının rahat olmadıgını bekleyemeyecegını bır cozum bulmasını ıste ayrıca bebege bırey olsa sorumlulugun ona aıt oldugunu hıssettır. ya bır sezaryan yapmak cok mu zor...koca hastanede baska dr mu kalmamıs. olmadı o hastanenenın baska druna gorun .. arastırma hastanesı ya da fakultenın acılıne gıt kasınıyorum de senı hemen doguma alırlar
Canım yarın da kaşıntım aynı şekilde devam ederse bu geceden iğnemi yapmayı bırakıp dediğin gibi bir yöntem izleyeceğim..

Ayy üzülme şimdi abime sorsamda uzaktan bir yorum yapmaz tarzını biliyorum çünkü sen kendi doktorunla konuş tekrar bence endişelerini onada söyle hatta gerekirse hastaneye tekrar git istersen neden hemen almıyorlar bebeği peki belkide durum o kadarda kötü değildir bilemiyorumki hayy allahok üzüldüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canım önemli değil bakalım yarın ki tahliller ne çıkacak belki de değerler sabit kalmıştır diyetten dolayı inşallah öyledir yani. Ondan sonra belki içim daha da rahat edebilir..
 
Dün buradan söylemiştim tahlil verdik sonuçlarını bekliyoruz diye saat 17.00 gibi doktoruma mail attım sonuçlarımı ve aradım. Ameliyattayım bakamayacağım ama bakınca size hemen dönerim dedi, akşam saat 21.00 olunca ben iğnemi ( clexane ) yaptım ve evden çıktık, kayınvalideme gitmek için. Doktor 5 dakika sonra aradı, hemen gelin ameliyata almam lazım değerleriniz çok kötü durumdalar, kaşıntı var mı halen diye, tam o sırada ben de kulağımı kaşıyarak kanatmıştım evet hat safhada dedim, eve döndük çantamızı almak için 1 dakika sonra doktor tekrar aradı, iğnenizi yaptınız mı diye evet iğnemi yaptım dedim o zaman Ursofalk diye bir ilaç ismi verdi bunu alıp yanıma gelin ben de size diyet listesi hazırlatayım dedi. Muayenehanede buluştuk, diyabetten çok daha tehlikeli bir hastalık olduğunu ani bebek ölümlerine sebep olacağını bebek hareketlerini sürekli kontrol etmemizi ve akşam yemeğinden yarım saat sonra her gün nst'ye bağlanmamızı istedi. Kendisi bu sabah 5'te Antalya'ya uçtu ve Pazar sabahı gelecek, pazar öğleden sonra bebeğimizi alacak inşallah. Çok kaygılanıyorsanız arkadaşıma söyleyeyim alsın bebeği yarın dedi, çok kararsızım kızlar uyandığımdan beri birşey yiyemiyorum, moralim aşırı derecede bozuk, ne yiyeceğimi bilemiyorum deli gibi kaşınıyorum sadece. Sizce nasıl bir karar vereyim doktorumu beklemeyip bebeğimi aldırayım mı, yoksa ilaç ve nst ile doktorumu mu bekleyeyim??:KK43::KK43::KK43::KK43:

bende olsam beklemezdim herhalde, doktorunla tekrar konuş istersen. bebişler artık kendilerini kurtaracak kadar büyük iyi düşün derim:KK5:
 
Canım yarın da kaşıntım aynı şekilde devam ederse bu geceden iğnemi yapmayı bırakıp dediğin gibi bir yöntem izleyeceğim..

zaten cnm 37 haftalık olmussun hıc korkma.senı temmuz agustos tup bebek topıgınden hatırlıyorum. benımkıde tup bebek bız bu bebeklerı kolay bulmadık.ben artık drlara guvenmıyorum. kendı drumada dedım sezaryanı neden 40 a bıraktınız hergun hareket takıp etmekten paranoyak oldum.zaten normal dogacagıda yok. aman ıhmal etme. aklının karısık ay bısey olcakmı demektense kucagında olur ıcın rahat eder.benım arkadas 36 haftaya yenı gırmıstı dogurdu. bebegı kuveze bıle gırmedı. belkı ıkımızde aynı gun dogururz benımkı 2 mayıs cuma
 
selam kızlarrr vee nıhayettt bende evımdeyım artıkk,, ınşallah kalan az zamanımda heseyımı hazzırlayabılcem.. daha trıh bellı değil aama 10 mayıs gıbı görünüyor bakalım hayırlsıyla ınşallah,, hastane çantasına neler koydunuz yardımcı olabılrımsınız ben daha hazırlmadım da :)

cnm bende hazırlamadım nette halinde yazıyor bi çok sitede.Şimdilik kendi çantama 2 tane gecelik bi tane pijama,2 tane emzirme sütyeni, bol iç çamaşırı ama anne çamaşırlarına benzer sezeryan olursan normal iç çamaşırı dikişine geliyormuş ondan yüksek belli aldım. 2-3çift çorap,terlik, orkid en büyük boy, göğüs pedi ve göğüs ucu kremi, makyaj çantası(deodorant,tarak,sabun,kağıt havlu, ıslak mendil,kolonya,diş fırçası macun,belki saç maşası :KK8:, ),gögüs kalkanı ile göğüs ucuna takılan yara olursa die bebeğin emmesini sağlayan silikon aventin bi ürünü varmış onu alcam, süt pompası,loğusa tacı,minik ayna.bunlar kendim için aklıma gelenler eksik olabilir :KK3:
 
Eki Görüntüle 1093279 bunlarda benim keceden yaptigim hediyelik magnetlerim :) tabi foto eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok güzel olmuşlar :21:

Offf bugün ayağım kaydı düşer gibi oldum bi yerimi vurmadım ama aniden bacaklarım iki yana ayrıldı. Bebek hareket ediyosa iyidir değil mi? Bisey olmamistir heralde diyorum ama kafamdan da atamıyorum bi türlü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım :nazar:

kizlar hastaneye bebek icin bir islak mendil birde bezin en alt sirasini koydum posetiyle yeterli dimi....kendimin bezi mendili ayri ;;:KK66:))))

yeterli bence hastaneden de bez verirler herhalde :26:

Kızlar bugün sabah 08.45 Sezar'yan oldum 3.550 gr 52 cm doğdu oğlum.ama çok üzgünüm oğlumu kucağıma alamadım nefes alıp vermesinde problem olduğu için küveze konuldu çok ağladım sütüm gelmiyor daha oğluma dahi dokunamadım ne olur dua edin

canım kilosu boyu gayet iyi inşallah kucağına almışsındır bebeğini :KK5:


QUOTE=PaPAtyaOrj;35089758]Sabahtan beri adet sancisi gibi sirtimdan kasiklarima vuran agrili sancilar girip cikiyor suan 10 dk da 1 e dustu dogum yakin sanirim :KK3: 3-4 dk da bire duserse gelin dediler bize....
bu arada 1 mayistan önce dogurmak istemiyorum[/QUOTE]

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :21:
 
merhabalar,

bizim bugun ocakta kontrlumuz oldu. 15 gunluk olduk maşallah. 3800 çıktı bebeğim, doğum kilosunu azbişi geçmiş, göbek bağı yerinde hafif kanama vardı doktorumuz çok önemli değil biraz alkol surelim dedi(alkollü mendil vermişlerdi hastaneden). boyu uzamış:nazar:kafası buyumuş:nazar:.

sarılık konusunda da bebekler fizyolojik sarılık olurlar zararlı değildir dendi. karaciğerin kan üretimi sırasında çıkardığı atıkların vucuddaki komplikasyonudur patolojik değil fizyolojiktir. 3-15 gun arasında maximum duzeye tırmanır ve duser dedi.anne sütünü bolca emerse daha çabuk duser.

emzik özellikle 1. ay vermeyin bebek yorulur ve memeyi emmekte zorlanır dedi, ayrıca kafası karısıp memenin yalnız kafasını azına almaya çalışır ve emmemez dedi.

bizden haberler, uzun uzun hastaneden oğrendiklerimi yazayım diyorum zaman bulamıyorum, yatış esnasında hastanede birçok uzman gelip kısa bilgi ve eğitimler verdi. yazıcam birara birçok annenin değişmeyen doğruları var ama belki fikir edinirler...
 
merhabalar,

bizim bugun ocakta kontrlumuz oldu. 15 gunluk olduk maşallah. 3800 çıktı bebeğim, doğum kilosunu azbişi geçmiş, göbek bağı yerinde hafif kanama vardı doktorumuz çok önemli değil biraz alkol surelim dedi(alkollü mendil vermişlerdi hastaneden). boyu uzamış:nazar:kafası buyumuş:nazar:.

sarılık konusunda da bebekler fizyolojik sarılık olurlar zararlı değildir dendi. karaciğerin kan üretimi sırasında çıkardığı atıkların vucuddaki komplikasyonudur patolojik değil fizyolojiktir. 3-15 gun arasında maximum duzeye tırmanır ve duser dedi.anne sütünü bolca emerse daha çabuk duser.

emzik özellikle 1. ay vermeyin bebek yorulur ve memeyi emmekte zorlanır dedi, ayrıca kafası karısıp memenin yalnız kafasını azına almaya çalışır ve emmemez dedi.

bizden haberler, uzun uzun hastaneden oğrendiklerimi yazayım diyorum zaman bulamıyorum, yatış esnasında hastanede birçok uzman gelip kısa bilgi ve eğitimler verdi. yazıcam birara birçok annenin değişmeyen doğruları var ama belki fikir edinirler...

Maşallah 15 günlük kocaman olmuşsunuz.verdiğin bilgiler için sağol
 
Bugün kontrolum vardı.

gecen hafta gittiimde bebek aşağı fazla inmemiş demişti. alttan ettiği muayene de hiç acımamıştı hiç açılma yoktu.herkese ne kadar kolay oldugunu anlattım. ve sıfır sancı idi.
bu gün ise hafif sancılarım çıktı ama gününü 1 hafta gecer dedi.. Alttan muayenede biraz açılma olmuş. ve parmağını taa rahmimin içine soktu, ben bunu alıştırıp açacağım dedi. ama geçen hafta bu kadar sokmamıştınız dedim, şimdi açılmış, her geldiğinde böyle yapıcam dedi. çataldan kalktıktan sonra hiç bir rahatsızlık duymadım ama beklemiyordum böyle.yine toplasan 10 sn kızlar korkmayın.bebeğimin gününün geçmesini istemiyorum suni sancı filan da istemiyorum. önce erken doğum olur mu , bebek düşer mi falan filan derken şimdi ne zaman doğacak günü gececek, tansiyon var.. of of bu annelerdeki pimpirik geçmez
 
Kızlar saat 11 gibi kaşıntılarım çok arttı doktora telefon açtım, hastane doktorunu arayayım dedi, ameliyata al diyemem ama ilgilen diyebilirim dedi.
Hastane doktoru Nst mize baktı, ardından bizi hastanenin gastroenteroloji bölümüne yolladı, sadece ALP değerimizi tehlikeli buldu onun da çok yüksek olmadığını söyledi, kadın doğum doktorunun yanına gittik ve gastroenterologun söylediklerini söyledik. Kıymetli gebelik olduğunu biliyorum fakat beklenebilir durumda dedi, cumaya kadar bekleyelim nst yi tekrarlayalım dedi.
Ardından bizim doktoru aradım böyle böyle diyorlar diye, doktorumuz çok bozuldu ve adeta yalvarırcasına lütfen diyetinize dikkat edin, gastroenterologun bilebileceği bir rahatsızlık değil zaten kadın doğum doktoru bilebilir ancak dedi. İlaçlarınızı kullanmaya devam edin dedi ve bebeğin hareketlerini takip etmeyi ihmal etmeyin dedi.
Arkadaşlar ben şaşkaloz oldum, kime güveneceğimi kimi dinleyeceğimi bilemiyorum. Bir doktor çok riskli derken, diğeri bebekle ilgili değil tamamen anne ile ilgili " kolestazi " değilsiniz diyor Allah rızası için bir bilen varsa özelden tahlil sonuçlarımı göndereyim bir baksın. Oferta sen de abine sorabilir misin acaba ben ne yapıcam bilmiyorum...

Dün buradan söylemiştim tahlil verdik sonuçlarını bekliyoruz diye saat 17.00 gibi doktoruma mail attım sonuçlarımı ve aradım. Ameliyattayım bakamayacağım ama bakınca size hemen dönerim dedi, akşam saat 21.00 olunca ben iğnemi ( clexane ) yaptım ve evden çıktık, kayınvalideme gitmek için. Doktor 5 dakika sonra aradı, hemen gelin ameliyata almam lazım değerleriniz çok kötü durumdalar, kaşıntı var mı halen diye, tam o sırada ben de kulağımı kaşıyarak kanatmıştım evet hat safhada dedim, eve döndük çantamızı almak için 1 dakika sonra doktor tekrar aradı, iğnenizi yaptınız mı diye evet iğnemi yaptım dedim o zaman Ursofalk diye bir ilaç ismi verdi bunu alıp yanıma gelin ben de size diyet listesi hazırlatayım dedi. Muayenehanede buluştuk, diyabetten çok daha tehlikeli bir hastalık olduğunu ani bebek ölümlerine sebep olacağını bebek hareketlerini sürekli kontrol etmemizi ve akşam yemeğinden yarım saat sonra her gün nst'ye bağlanmamızı istedi. Kendisi bu sabah 5'te Antalya'ya uçtu ve Pazar sabahı gelecek, pazar öğleden sonra bebeğimizi alacak inşallah. Çok kaygılanıyorsanız arkadaşıma söyleyeyim alsın bebeği yarın dedi, çok kararsızım kızlar uyandığımdan beri birşey yiyemiyorum, moralim aşırı derecede bozuk, ne yiyeceğimi bilemiyorum deli gibi kaşınıyorum sadece. Sizce nasıl bir karar vereyim doktorumu beklemeyip bebeğimi aldırayım mı, yoksa ilaç ve nst ile doktorumu mu bekleyeyim??:KK43::KK43::KK43::KK43:

canim benim... cok korkuttun beni degerlerini yazmissin benim degerlerim seninkinden daha fazla olmasina ragmen doktorum hemen alinmasini gerektirecek kadar ciddi degil su an oyle olsa yarin alirim diyor bugun bir haftadan sonra test tekrarlandi gecen hafta bekleyebilecegimiz yere kadar bekleyeceğim demisti bugun de haftaya pt tekrar bakicaz dedi ki ben haftaya pt 38 haftalik olucam. sen şimdi boyle diyince bende korktum acaba bir doktora daha mi gitsem ama doktoruma da cok guveniyorum bugun seni bostan yere ameliyat etmek istemiyorum bekleyebilecegimiz zamana kadar beklemek istiyorum deyince icim rahatlamisti. ani ölümden falan bahsettim internette bole seyler yaziyo dedim erken baslasaydi belki.ama su an bebekten degil anneden korkmak lazim dedi gayet rahat ben rahatsam sende rahat ol dedi anlamadim şimdi
 
Canım senin sonuçların ne çıktı?
AST değeri 5-34 referans aralığı, benim 67
ALT değeri 0-55 referans aralığı, benim 153
ALKALEN FOSFATAZ 40-150 referans aralığı benim 181
İdrarda Protein 0-15 referans aralığı, benim 30

ast 73 alt 213 alkalen fosfataz 159 idrarda protein kagidini kaybetmisim.. ki canim bunlar benim gecen haftaki sonuçlarım bugünku cikan sonuçlar da dahada artmis ama hala hemen alinmasi gereken durumda degilsin dedi doktorum.
 
ast 73 alt 213 alkalen fosfataz 159 idrarda protein kagidini kaybetmisim.. ki canim bunlar benim gecen haftaki sonuçlarım bugünku cikan sonuçlar da dahada artmis ama hala hemen alinmasi gereken durumda degilsin dedi doktorum.
Canım alkalen fosfatazdan korktu doktor, ama senin doktorun da öyle demişse inşallah bir sorun çıkmaz, çaresiz bekliyorum ben de valla ne olacaksa...
 
kızlar yaa sizinde gögüslerinizde acı sızı oluyomu benm oluyo bikaççgündürde normalmi acaba endişelenmelimiyimm
 
Iste biz geldik oglumlaaa evimizdeyiz artik dun sekizde suni sanci verildi dortte dogum yaptim normaldi tabiki zorlugu vardi ama gecti gitti bile oglumu gordugum an unuttum hepsini korkmayin sakin simdi tek sikintim dikisler onuda bebgime bakinca unutuyorum allah hepinize kolaylik versin
 
Canım alkalen fosfatazdan korktu doktor, ama senin doktorun da öyle demişse inşallah bir sorun çıkmaz, çaresiz bekliyorum ben de valla ne olacaksa...

valla bende amacsiz tedirgin bekliyorum.. annem geldi bu hafta icin alabiliriz dedi diye. herkes ayaklandi hepimiz beklemeye gectik ama doktor bugun 5 ine kadar duralim bi daha degerlendirelim diyince bizimde kafamiz karisti.. bana sadece yumurta kizartma cikolata baharat yeme dedi bide ursofalk kullaniyorum gunde 3 kere
 
Olmuş işte şekerim ilk başlarda ben de zorlandım uygulamayı ogrenene kadar karıştıran karistira öğrendim eskiden chrome ya da internetten giriyordum böylesi daha güzel hem foto paylaşabilirim hem de gorebiliyorum. Sen de biraz karıştır öğreneceksin...albumleri ben de göremedim resim bakacağım zaman chrome dan giriyorum hala😊

Geçmiş olsun canım ben olsam risk almadım en azından başka bir doktora daha danışırdım. Hem bebisin kurtarır artık kendini en geriden gelenimiz bile 36 oldu


Oyyy maşallah ya kaç haftaliksin bilemedim ama gayet tontis görünüyor kuzu...


Kızlarim gece kasilmalarim vardı 15 10 dakika derken 6 dakikaya düştü o zaman söyledim eşime hemen üzerini giyindi çantaları cikardi falan...bebeğim kanalda değil yoksa dogururdum heralde😊neyse magnezyum ve parol aldım gerçek değilse geçer diye ki geçti... ama 2 gecedir fena yokluyor beni 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim yaa ii guzel de bu alinti yapmis arkadaslar kim kimi alintilamis yazmio bos bi tek cewaplayan war oyle mi hep.....
 
Hayırlısı bakalım ben zamanında gelip ikizler burcu olmasını istiyorum herkez boğa ister ben ikizler 😊


Sonunda canım bekleyişin sona erdi bence bugün yarın dogurursun tam kaç günün kalmıştı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birde dio ya yeni mesaj alintilanmis iste ben onu acamadim yaaa kimin yazdigi gorunuo ee yazinin icerigini bulamadim.
 
Iste biz geldik oglumlaaa evimizdeyiz artik dun sekizde suni sanci verildi dortte dogum yaptim normaldi tabiki zorlugu vardi ama gecti gitti bile oglumu gordugum an unuttum hepsini korkmayin sakin simdi tek sikintim dikisler onuda bebgime bakinca unutuyorum allah hepinize kolaylik versin

Geçmiş olsun maşallah ikinize de canım ne güzel bişi bu bebekler ya bakıyom bakıyom doyamıyom ben de :KK66:)
 
selam sapsikler :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bu da yeni takintim bayiliorum o reklama sapsik he he
:KK70::KK70:
beni cok merak ettiniz mi ????
Ben bi gelip yazamadim die cok kudurdum :rolleyes:
Hemen anlatiorum gittik giderken yol da firtina yagmira yakalandik kabustu yol hic bitmedi.....sonra annemde wardi onuda dr na goturduk....odaya girdik dr.muz gayet guler yuzludu allahim ikinci :KK70::KK70::KK70: ne kadann guzel bi duygumus......
Sonra ben hic konusmadim akinti ve adet sancimdan ve hickiriktan bahsettim sadece normal dedi :KK70::KK70::KK70: eywallah dedim :rolleyes: muayne etti kizim 37+3 tezoslari 3100 kg mus....nasil sizce :confused::confused::confused:
Sonra bi suru kan tahlili istedi sictik dedim ama gisede amilyata dahil oldugunu ogrendik :KK70::KK70: sukurler olsun dedim.....
Sonra iki cesit anestezi war dedi bir geneli bir de spinali anlatti bilmediim bisiden bahsetmedi sen sec dedi .....bende dedim ki epidural de dha az bas agrisi olurmus spinalde cok...eger siz bana migreni tetiklemez %50 ben sana kefil olurum derseniz ben herseyi yasamak gormek cok istiorum dedim.....:mad::mad::mad:

Hic beklemedigim bi merhamet ifadesi ile bi itiraf geldi ben sana bunun garantisini asla weremem birinde ayilirken cekiceksin birinde sonra ki 10 gun bu bi gercek...5 hastani 2 si geberiorum die agliarak ario beni geri senin icinden gonlunden ne geciosa onu yapalim dogum sabahi kararini wer dedi.....:):):)

Cok ama sasirdim ama cok mutlu oldum okudugum her sey dogru riskler yan etkiler bu kadarini bilerek bel e cesaret edemem zaten hastanedeyim iki kusar narkozu atiweririm ewimde de sadece dikislerimin sizisi kalir ve 9.ay bittiginde dr.ma resmen asik oldum ben nst de beklerken geldi bende ebe senmisi oda ayirtcazmi onume cikan her onlukluyu soru yagmuruna tutuodum omzumu oksadi cadidir bu cok falan dedi ( ne munasebet dicektim :cool::KK70: iftira ) iste bole sali sabahi anesteziciye kararimi bildirim kizimi kucagima alicam....

Hastanede dagitmaya minik keselerde draje cukalta yaptriorum ustunde ahsap bebek ve kurdela war.....cocuklarada minik hediye paketlere balon ve normal cukulata koycam kuzenlerimin cocuklari gelmek istiomus falan die ......
Ayyyy istr bole kizlar bugun ki ebe cok tatlidi bana ozel oda ayirdi onun insiyatifindemis cok rica ettim tamam dedi guzel bi folr tarzi esarp aldim ona da o gun wericem......masada hep 3 hemsire oturuo onlarada 1 tl lik bileklik aldim nazar boncuklu kendime gelince her odaya gelene werim diye.....birde suslu bi paket yapicam cerez cukalata nescafe hemsire odasina birakicam.......hepsi bugun hastane kapisindan cikarken aklima geldi gordugum 10 ar dk lik guler yuze istinaden.......bir gulumseme yilani delikten cikartti bende anlicaginiz....cadimiyim neyim :mad::mad::mad:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Kızlar ben de kasılmalar başladı sanırım dan yalancı doğum sancısı mı bilemiyorum bi de bugün evlilik yıldönümümüz ben kendimi iyi hissetmedim için evdeyiz iyki çıkmamışlar sanki oğlum kafasını aşağı doğru vuruyor ve inanılmaz hareketli genital bölgende seçilme batmadı gibi bişey oluyor nasıl anlatılır bilemedim
 
X