2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bizde annemle yarin insallah mevlutte dagitilacak sabunlarimizi almaya gidecegiz :)
40 gun evde durmak cok zor..
Insan hep mi boyle olacak tedirginligine dusuyor zaten surda kac gunde..

Benim çarşamba günü 40 da bitiyo:) benim derdim 2. Cocukla her zaman cıkamam gibi geliyo ama onuda hallederim ben :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim çarşamba günü 40 da bitiyo:) benim derdim 2. Cocukla her zaman cıkamam gibi geliyo ama onuda hallederim ben :))

Oyy masallahh kocaman olmussunuz siz :)
Bizim 13. gunumuz daha..
Bence halledersin,kadinlar isteyince hersey olur :))

Allah bağışlasın yavrunu. inşallah ameliyat sonrası sıkıntılarını kolay atlatiriz. Benim de 3. Günüm, normal hayata dönemeyecek gibi hissediyorum....

Amin hepimizinkini inşallah. Gerçekten zor

bizim pazar günü 20 günümüz bitiyor uçurmaya gideceğiz m,isafirliğe sonrasında ise ben çıkarım artık.havalarda güzel bebişte hava alır biraz.40 gün durursam çatlarım zaten işe de erken döneceğim hiç olmazsa gezelim oğlumla biraz.

canım ne zamandır yazdıklarını okuyorum ama bir türlü fırsatım olmadı yazmaya.öncelikle kızın için acil şifalar diliyorum inşallah geçecek gözü hiç merak etme annesi.eşin içinde takma kafana diyebilirim sadece.bazı erkeklerin baba olması biraz zaman alıyor bunu biliyorum etrafımda bir çok örnek var çinkü bu şekilde .zaten bebeğinin şu an sadece sana ihtiyacı var sen moralini bozma bebeğinle geçireceğin vakitleri bunları düşünerek geçirme canım.eşin alışacak ve görürsün çok iyide baba olacak zaten kız çocukları babaya daha düşkün olur biliyorsun senin prenses biraz agucuk gugucuk yapsında bak nasıl babası kucağından bırakamıyor.üzme sen kendini.

canım sanki dünder beri yoksun buralar da , ya da ben mi denk gelmedim acaba :44: hayırdır inşaAllah :26:

Evet evet benim de dikkatimi çekti göremedim bi türlü.. Herkesi dogurtup sonra kendim dogurcam diyodun ammaa burnumuza bebek kokuları gelmeye başladı sankiiii haberlerini bekliyoruz canım..

Yok canlar yok doğuramadım hala annem geldi evde duruyoruz hiç dün dr a da gittim sancı çıkmadı.ptesi kontrole çağırdı Belki serum veririz falan dedi gözlerimi pörtlettim hemen.inşallah kendisi gelir fırsat bulunca yazacağım yine.

23 mayis kızları nerelerdesiniz.

Göbegimdeki cizgi beni cok huzunlendiriyor :)
Uzuun incee guzel de :)
Nasil bir yoldan gectigimi hatirlatiyor hep,hamilelik hatiralarim bir bir onun uzerinde sanki..
Göbegimide,hamilelik gunlerimide ozluyorum..
Tabii ki melegimle olmak bambaska ama guzel gecen bi hamileligim oldu sanirim bu yuzden ozluyorum :)
Uzun uzun dusunup hamileligin son gunlerini hatirlamaya calistim,sanki yillaaaaar gecmis gb :)
Baska derdin yok mu diyenler vardir
Eskiden kopup yeniye adapte oluyorum :)
Birden olunca hersey gobisle vedalasamamisim gb :)

Yoklugun belliydi :)
Allah gonlune gore versin canim..insallah enn kisa zamanda kavusursunuz saglikla insallah

amann canım arada ses ver meraklanıyoruz vallahi

2 gün önce 39+2 kontrolümüz vardı. Geceden sancılarım olduğu için belki şiddetlenir ve doğururum ümidiyle gitmiştim. Nst,de 2 büyük sancım çıktı ve aşırı hissettim. 2 hafta önce daha sık ve aynı büyüklükte sancım çıkmıştı ama hiç sancı hissetmiyordum. Dr. açılmam var mı diye kontol etti, açılmam yokmuş. Rahim ağzı tam aşağıya dönmemiş 3-4 günden önce olmaz dedi. Suyumuz ve plasentanın durumu da gayet iyi 1 hafta daha rahat devam edebilir gebeliğin dedi. 3333 gr olmuş :) Bdt 27 mayıs. Artık doğumda görüşürüz, 30 mayısa kadar bi gelişme olmazsa mutlaka gel tekrar değerlendirelim dedi.
Bekliyoruzzzzzz.... ❤️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Bizim kızın da gelmeye niyeti yok bugün doktora gittim nst de 80 lerde sancılarım çıktı ama düzensiz bakalım bir hafta daha beklicez gelmezse sezeryan olacak gibi:26:

Yoklugun belliydi :)
Allah gonlune gore versin canim..insallah enn kisa zamanda kavusursunuz saglikla insallah
Amin canim sağolasın.
amann canım arada ses ver meraklanıyoruz vallahi
Son eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz.telefonla çok ilgilenince anneme ayıp oluyor biraz.
Bizim kızın da gelmeye niyeti yok bugün doktora gittim nst de 80 lerde sancılarım çıktı ama düzensiz bakalım bir hafta daha beklicez gelmezse sezeryan olacak gibi:26:
En azından sancı var.açılmani sağlar.hakkımızda hayırlısı.mayis kızları pek nazli cikti.acaba diyorum kızım pazar gecesi Miraç kandilinde mi doğacak.annem öyle olursa adını Miraç koyarsanız diyor ama ben alıştım elif asya ma

Allah anali babali buyutsun guzel ömurler nasip etsin prensese....riske atmamakla iyi yapmissin keske heryerde sezeryan secenegi sunulsa...

Sen cok zorlanmissin canim korkmaktada haklisin sezeryana niye almazlar bilmem cok karsiydim ben sezeryana ama bebegi riske atmaktansa sezeryan en guzeli...iyiki Ömer bebisi sezeyanla almislar da suniye zorlamamislar... Benim 5 dikisim oldu dogumdan 2 veya 3 saat sonraydi sanirim kendi basima banyomu yaptim sorunsuz gecti sonrasi normal olarak oturup kaltigimda agrim oluyordu azicik onlarda bikacgune gecti... ama zamani geriye alabilseydim asla tercih etmezdim gerci sormadilar ya sezeryan isteyip istemedigimi zavalli yavruma olan oldu gözunde sorun cikti ayni gun halada acisini cekiyor Rabbim yavruma merhamet ederde sifasini gönderir insallah.

Umarim öyle olur canim esimle aramiz bayaa acildi 3 gundur ayri odada yatiyor uykusu bölunmeye gelmiyor geceleri bu sabahta saat 6 da kalkmis ise gitmek icin hazirlaniyordu.....bu Allahin belasi sabahin 4 unde aglayip beni uyandirdi diyordu sert bir sekilde Allahin belasi olan sensin el kadar bebek aciktigi zaman aglamasa nasil derdini anlaticak diye tepki gösterdim yine... oda banyosunu yapti hazirlandi tam gidicekken gelip kizi öptu sarildi öyle gitti...
öglende eve geldiginde onu uyandirip cok özledim dedi yine öpmye basladi artik kizimi sevmesine bile sinir oluyorum eline alsin istemiyorum coook dengesizlik yapiyor ya.

40 nasil cikartilir anneler bizim 21. gunumuz bizim icin erken ama burdaki tum annelere lazim olucak bisi....heryerde baska baska seyler yazilmis sizler nasil yapmayi dusunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…