2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sağol canım inşallah ... tek alıntı yapamadım:44:

Allah anali babali buyutsun insallah....kiskandim valla ne guzel sezeryana alinmissin bende isvecteyim burada da en son care sezeryan...
kizim asagi inmedi buna ragmen sezeryana almadilar vakumla cektiler zorla....kizimin suyunu patlatip saatlerce beklettiler (1gunden fazla)
öylece cikmasini o sirada sanirim kizimin gözu iltihap kapti kör olma tehlikeesine kadar gitti hala tedavi göruyor yavrum sol gözunde sorun iyi olucak insallah ... keske sezeryan olsaydim böyle olucagini bilseydim kiyameti koparir kabul etmezdim ne normal dogumu nede o vakum denen igrenc seyi gelmiyordu kafasi zorla aldilar

Son düzenleme:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3-4 defa cok az 10 dk da 3-4 defaya inmesi lazim.
Hastanedede acilmayi bekleyebilirsin skilmiycaksan en kötusu suni sanci vermek isteyebilirler erken gidince.... hastanede bayaa uzakmis .
benim nisan geldikten 5 gun sonra dogurdum dogumum 3 gun surdu nerdeyse gerci biraz farkliydi ama hastane evimize 5 dk uzaklikta oldugu icin sancilarimi bekleyip öyle gitmistim.[/QUOTE]

Canim ya çok teşekkürler sana ve herkese. Dayanamayip geldik 2 cm aciklik olmuş ama pazartesi kontrole gel dediler tabi sancı için dk. tut ve 15 dk. düşünce gel dedi. Bu arada o gelen de nisan mis. Demekki kanlı olması gerekmiyor.

Benim esimde beni uykusuz yorgun ordan burya kosturur sekilde görunce sana aciyorum cok zorlaniyorsun senin hicbisiyden haberin yokken ben bebek istedim ben seni zorladim diyor pismalnligini dile getirerek....
bende lafimi esirgemeden acinacak halde olmadigimi kendi yavruma baktigim söyluyorum...
uzulecegi biri varsa oda kizim bize muhtaclar ne dilleri ne elleri ne ayaklariyla hicbisey yapamiyorlar dertlerini anlatamiyorlar...
kizim aglarken ben kizima uzuluyorum bir yerinmi agriyor niye agliyorsun annem diyince
esimde hayretle bu anneler nasil bukadar sabirli olabiliyor diyor.
Kirpi anne bile kendi yavrusunu pamugum diye sever tabiri dogruymus diyor...

Cok uzuldum canim ya. Çok geçmiş olsun. Susuz Bigunden fazla nasil bekletirler ya :what:
Belki sikayet etmeye hakkin bile vardir hukuki olarak. Tez zamanda duzelir insallah bebegin

Biz neredeyse hergun disaridayiz canim evde kalmak cok yanlis bebisinde temiz havaya ihtiyaci var havalar guzel oldukca saatlerce cikiyoruz yuruyuse ama avm gibi kalabalik yerlere gitmiyoruz...

canım ya her şey iyi hoşta oranın sıcağı bunaltmasın bebeğini benim aklıma bi o takıldı. annenin yanın da olmak çok iyi ama bilemedim :44:

O ortami en iyi sen bilirsin sende bir lohusasin ve minik bir bebisin var...
esinde onaylamissa bikacgunlugune gidebilirsin ama bebegin agliyan bir bebekse cok zorlanirsiniz...
birde ucagi 6 aydan önermiyor bizim burdaki doktorlar bebislerin kulagi icin iyi degilmis... belki sizin yolculuk pek uzun surmez bizimki Turkiyeye kadar 4,5 saat kadar aliyor

Canim ya çok teşekkürler sana ve herkese. Dayanamayip geldik 2 cm aciklik olmuş ama pazartesi kontrole gel dediler tabi sancı için dk. tut ve 15 dk. düşünce gel dedi. Bu arada o gelen de nisan mis. Demekki kanlı olması gerekmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
HAdi gözun aydin az kaldi kavusmana o ilk anlar anlatilmaz derecede guzel cikarilmasi ilk kucagina alisin emzirisin cok özluyorum o ilk saatleri....
Benimde kanli olani sonradan gelmisti... nisan gelmeden önce sancilarim vardi nisan geldikten sonra fazlalasti sancilarim hastaneye gittigimizde 2 cm acikligim vardi birakmadilar orada uyuduk esimle igne yaptilar rahat uyumam icin sabah kalktigimda 6 cm olmustum evde gunlerce sanci cektim en az 4 cm acigim diyordum ama sadece 2 cm cikmis... insallah senina acilman da kolay olur dogumunda Allah yar ve yardimcin olsun ikinma esnasinda dua etmeyi unutma ben o sirada unuttum :))) varsa biri yaninda hatirlatsin dualar o esnada kabul olurmus

Son düzenleme:
maalesef her yanımız bu öcü teyzelerle dolu. ne çok hatalarımız varmış bizim okuyunca anladım (tabii onların gözünden)
acaba bizde mi onlar gibi oluruz zaman ilerledikçe , hani miras gibi birşey midir o teyzeler bize

ağzına yüreğine sağlık iyi ki bu topik senin gibi birini sahip (bizler) iyi ki seni tanımışım canım arkadaşım

Her kelimesi ne kadar doğru ellerine sağlık :)

canım sanki dünder beri yoksun buralar da , ya da ben mi denk gelmedim acaba :44: hayırdır inşaAllah :26:

Benim de kafam cok karisti, moralim bozuk. Bir an once dogurup oglusuma kavusmak istiyorum ama hala bende sanci vs yok. Sadece 1 cm aciklik vardi sali gunu. Dr da agri durumuna gore ya ctesi ya ptesi nts icin gel bakalim olmazsa psembe serumla dogurtabilirim dedi. Ama bende hala sanci yok. Aradim o zaman ptesi gel dedi. Simdi esimde madem oyle gene ara dr ptesi suni ile dogur diyor. İyi de o zaman sezeryandan ne farki olacak. Neymis is arkadasi evleniyormus o yuzden izin alamazmis bi planlama yapamiyormusum vs vs doguracak olan benim sonucta. Tamam bende bir an once dogsun istiyorum ama bu da bi nevi bebek hazir olmadan dogurmak olmuyor mu????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah bekleyenlerin de Doğuranlar in da yardımcısı olsun. Esime söyleyeyim de hatırlarsın. Gerçi sürekli mir mir dua ediyorum ama:)) çok heyecanlandıran ya ben. Yanlız doğum korkusu değil kızımı kucağıma alacağım diye. Tabi bilenler benim adima telaşlı ama ben kızım geliyor diye mutluyum.

papatyam takma kafana diyecğm ama bu mümkün değil biliyorum ... bence eşin kötü biri değil sadece baba olmayı beceremiyor yani bilemiyor .zaman la düzelecek inşaAllah ben inanıyorum

benim de kızım 1 yaşına kadar çok ta istekli olmasa da kullandı. ama oğlum deli gibi emdi .alamıyordum elinden 3 yaşına falan geldiğin de zorla tiksindirerek bıraktırabildim. ama çok akıllıydı uysal dı emzik kullanırken hele ki 1 yaşına gelene kadar sokula sokula emerdi emziği . sanki çalacaklar

bence de en güzelini düşünmüşsün. adı üstün de normal normal gelsin

inşaAllah hayırla sağlıkla almışsındır bebeğini kucağına, bekliyoruz haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…