2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Beklemek beklemek beklemek...

İyi tarafı şu ki uykum gelince uyuyorum uyanmak istiyorum uyanıyorum. Bebişimizi bekliyorum

Kızlar hazır mamalara güvenmiyorum ben, dr önerisiyle kullanabilirdim ama bugünkü malum haber iyice huylandırdı beni bu konuda. Doğal bişiler elbette vardır bebiş doğmadan vaktim varken bu konuda araştırma yapsam iyi olur aslında.

Canim sağlık ocağı bana 3 ay boyunca demir ilacını kullanmaya devam et dedi ayrıca her gün 1 yemek kasigi pekmez içiyorum baş dönmeme iyi geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım

Allah derdine derman yüreğine ferahlık versin canım inş tez geçer sıkıntın hallolur

Kızlar 5 dk da bir gelen sancım var acaba gerçek doğum sancısı mı bu kadar hızlı sıklaşması normal gelmiyo bana

zeytinyağı ile saat yönünde bağırsakların olduğu yere masaj yapmak iyi gelecektir ve bacak hareketlerini de unutmyın
bol bol temas edin masaj gerçekten önemli ve yararlıdır bebeğiniz için

ve gerçek şu ki mamalar çıkan konular çok fazla düşündürüyor işin içinden çıkılmaz hal alıyor maalesef bir çok şey gdo lu yada başka türlü kimyasallar bulunuyor ben en doğalı olan olaylarada inanmıyorum sadece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum

Arkadaslar merhaba,

Gecen hafta salı günü (20 mayıs) sabah epidural sezeryan ile Kızım 08:38 de dunyaya gozlerini açtı:) ( 40+1 de 3270kg ve 50cm dogdu)
22 saat sancı cektim malesef acılmam 5 cm den ileri gitmedi. Dikiş ağrıları ve gaz sancılarım hala devam ediyor. Kızım inanılmaz meme düşkünü çıktı 5 saat varan emzirmelerle mücaele ediyorum memeden ayrılmak istemiyor ne yapacağımı sasırdım. Çok yorulmaya başladım yemek yemeye bile vaktm yok. tekrar görüşmek üzere kızım uyandı.

Kızlar 5 dk da bir gelen sancım var acaba gerçek doğum sancısı mı bu kadar hızlı sıklaşması normal gelmiyo bana

Canım sancılar sadece karındaysa yalancı belden karına yayılıyorsa gerçek diyorlardı ama... Bir de pozisyon değiştirince veya ılık duş alınca geçmiyorsa gerçek sancıdır deniyordu. Hastane yakın mı nezaman gideceksiniz?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şu hallerimizi çok iyi tanımlayan bir karikatür buldum kızlar bayıldım, paylaşmak istedim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canim 7 mayis dogum tarihim oglusum 3305 gr dogdu

Benim sancimin belimle hic alakasi yoktu. Bildigin adet sancisi gibi gelip gidiyordu.herkesin yasadigi farkli farkli farkli ben 3 cm acilma ile hastaneye gittigimde 8 dkda bir geliyordu

Ay yine eksik yazmisim 7 mayis carsamba gunu saat 18.24 te 3305 gr 51 cm spinal sezeryan ile oglumu kucagima aldim :)))

canım yine eksik yazmışsın şöyleki; 7 mayıs yerine haftanı yazarsan daha iyi olur, sonuçta 7 mayıs ın senin kaçıncı haftana geldiğini bilmiyorum
Ay yine eksik yazmisim 7 mayis carsamba gunu saat 18.24 te 3305 gr 51 cm spinal sezeryan ile oglumu kucagima aldim :)))

maşaAllah canım Allah bağışlasın güle güle büyüt bebeğini

Merhaba:) Benim kızımım yüzünde de bahsettiğin kırmızı lekelenmeler oldu, üzüldüm ama geçmiyor bir türlü. Doktor anneden geçen hormonlar ilk bir iki ay bu tür şeyler yapabilir geçer zamanla dedi. Yarın doktorunu arayıp yapabileceğim birşey varmı diye soracağım paylaşırım senınle de. Sen de bırsey ogrenırsen paylas lıtfen cok sevınırım aynı dertten muzdarıbız.

Hayırdır kardesım inşallah derman bılırsun dedıne ama ıstersen paylaş rahatla bızımle.
Duamı ettim senın için.

Çok güzel bilgiler canım sağol:)

Kızlar bende doğum yaptım. Normal doğum. 41.Hf bitiminde :)taburcu olduk :)dün öğleden sonra doğdu kızim
Gühayırlı olsun analı babalı buyusun, maaşallah size.

Bugün bana bir haller oldu kızlar. Sabah kalktım baktım ev tamtakır alısverıse gıdılmesı gerekıyor. Sabah ve aksam sutumu sağmıştım fazla olanı; siz bunu içirin Deren'e ben alısverıse gıdıcem dedım. Deren'ii emzirdim çıktım, sonra evın bır guzel tum eksıklerını aldım; ohh dedım dunya varmıss....

Sonra oğluma yazlık bazı şeyler almam lazımdı. Hadi baslamıslen aynen sağmaya devam ettım. Yıne evdekıler sağdıgım sutu ıcırıp bızım oğlumla tekrar cıkmamıza ızın verdıler. Burada yakında guzel bır AVM var oraya gıttık. Oğlum basbasa bırseyler yapmamıza nasıl sevındı anlatamam zıplaya zıplaya dans ederek yuruduk yollarda. Alısverıs yaptık ıstedıgı gıbı sectı herseyını. Bır terlık vardı "anne bu yaşlı rengi gibi"dedi?!???? Dondurma yıyelım mı dedı. En son " anne işimiz bitince çin yemeği yiyelim mi senle. " demez mi? Hey Allah'ım ne çabuk buyuyorlar. Adam olmus ta çin yemeği istiyormuş hey gidiii ....

Kızım da çok uslu durdu. Ben de dun hep sağarak vermiş oldum sütümü. 3 saatte bır içirdik. İyi ki oğlumla dışarı çıktık, ikimizin de çok ihtiyacı varmış buna... Haftaya da avm'nin bahçesinde açık mini lunapark var oraya götüreceğim kuzumu. Eski günlerdeki gibi:)))))

Reactions: 2k1

Benim doğum 13.05.2014 8:30 da 39+2 gerçekleşti. Sezaryan. Kızım 3320 gram ve 51 cm doğdu.

Bildiğim kadarı ile haberde Aptamil markasının sütlü tahlili ek gıdadan bahsedildi. Formül süt de bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Cok emin olabilmek için bence tek gıda vardır o da Hipp ve organiktir. Biraz pahalı ama en azında belki icimiz daha rahat olur. Türkiyede çok kullanılan Arı markasının pirinç unlarını ek gıda olarakta hiç tavsiye etmiyorum. Sırf şeker dolu.

Kızlar. Sütünüzü sağdığınızda toplam iki göğüsten ne kadar çıkıyor?

Bende başlayacağım fakat oğlumda el pompası kullanmıştım pek başarılı olamadım ve en fazla 20-30cc gibi sağabiliyordum. Inşallah bu kez daha cok çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…