Okurken hepimiz maşallah dedik:)Biraz da olumsuz biseylerini yazsaydin nazar olmasin cocuk :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurken hepimiz maşallah dedik:)Biraz da olumsuz biseylerini yazsaydin nazar olmasin cocuk :)
Kızlar,
Geçen gün humanam bitince elime milkway isimli bir içecek geçti onu içtim.
Cam şişede üzüm suyu gibi birşey. Maaşallah diyeyim şuana dek sorunumuz olmamıştı ama sanırım bu içecek kat be kat arttırdı sütümü.
Size de söyleyeyim dedim. İçen olursa yazsın muhakkak ne olur, tesadüf mü merak ediyorum.
Iki saniye saç kurutma makinasını çalıştırdın şaka gibi oğlum hemen uyudu nasıl iş ben anlamadım nasıl bu kadar etkili cıyak cıyak düşsün çocuk saniyeler içinde uyudu
Iki saniye saç kurutma makinasını çalıştırdın şaka gibi oğlum hemen uyudu nasıl iş ben anlamadım nasıl bu kadar etkili cıyak cıyak düşsün çocuk saniyeler içinde uyudu
Bana hastanede bir sise vermislerdi ama bi daha icmedim, deneyim bakiim:)
Tamam canım yorumunu merak ediyorum. Görüşmeler ne oldu buarada?
Kızlar,
Geçen gün humanam bitince elime milkway isimli bir içecek geçti onu içtim.
Cam şişede üzüm suyu gibi birşey. Maaşallah diyeyim şuana dek sorunumuz olmamıştı ama sanırım bu içecek kat be kat arttırdı sütümü.
Size de söyleyeyim dedim. İçen olursa yazsın muhakkak ne olur, tesadüf mü merak ediyorum.
Kime elimi attiysam kuruyor :) Naile Hanim bir daha aramadi, hatta bugun ben aradim acmadi ve dönmedi :) hala arayistayim, seni de bu konuda daha faZla yormak istemedigimden olumlu bir gelisme olunca haber verecektim.
Elbet vardir her iste bir hayir
Canım nerden alsbilirimmmm bu içeceği sütüm çok az
Ebebekte vardı, netteki sayfasından da alınabılıyor.
Nane çayı da için bence ayrıca
İnş faydası olur.
Böyle oluyor ilk başta. Sonra hepsi eleman bulunca bu sefer de gunde 3-5 görüşme yapıyorsun.
Diğer aracıları da muhakkak arasaydın. Cidden benim de en cok zorlandıgım konu yardımcı bulmak oldu, inş senin arayısın benımkı kadar uzun sürmez.
İyi geceler yorgun bezgin taze anneler lohusa kardeşler
Nasılsınız iyi oluruz inş cümleten
Biz bugün şifayı kaptık büyük oğlan hastaydı ve beklenen şekilde bana ve bebeğe geçti zaten zordu daha bi zor oldu doğru dürüst yemek yapamıyorum biz neyse de büyük oğlan ıvır zıvır yiyo çok üzülüyorum şöyle mis gibi bi çorba içse çok mutlu olcam düzensiz yiyince hemen kabız oluyo. Minik de hapşıruyo sümücükleri akıyo kıyamam
Şu bebeği hiç durmayan annelere bi dua yok mu okuyup üfleseler Allah sabır güç versin ilk zamanlar çok zor olabiliyo
Papatyaorj 40 için hiç bişi yapmadım canım mecburi abdest dışında.
Bence manayi hic dusunme manalarin hepsinde laktZ var oda gaz yapiyorçok daraldım uyuyamadı bir türlü oysa uykusu da var belli ya bu gaz ne kötü ya ilk cocugumda cok gazlıydı o kadar da dikkat ediyorum rezene içiyorum kimyon katıyorum yemeklere acaba benim sütüm mü cok gazlı bazen emzirmesem mi diye düşünmeye başladım