- 22 Mart 2013
- 381
- 136
- 83
Benzer şeyler yaşıyoruz.benim eşim işi dolayısıyla çok geç geliyor mesela bu aksam 12 gibi gelecek.en erken 9 buçuk 10 oluyor.benim komsularim hamile olduğumu bile biliyorlardı desem yeridir.annem yani da değil geldi hemen döndü babam Rahatsızdi çünkü.kv deseniz esnaf en son 3 4 gün önce gördüm gelirse de akşamdan uğruyor.gorumcem gündüz uğruyor sma çocukları yaramaz gerçi uğrayın da bebeği yıkıyor sadece başka birşey yok.az önce ekmek arası birseyler hazırladım yiyeyim diye meyve suyu döküldü koltuga o bile zehir oldu.gidip gelip kuru pasta çikolata falan yiyorum.o kadar sağlıksız besleniyorum ki içim sızlıyor kızımın sütü kalitesiz olacak diye.hamilelikten kalan vitamin balikyagi demir falan içmeye çalışıyorum bir nebze kaliteyi arttırır diye.evi gorseniz darmaduman.9. Aylıkken lambiriler silen ben hicbirsey yapamıyorum en son 1 hafta önce annem gitmeden supurmustu onunla kaldı...işte böyle canlar yine sisindim sisindim patladım.
canımmm yaaa

ben hamileliğimde vitamin ve kan haplarını doğru düzgün hiç kullanmamıştım ama şimdi gözümü açar açmaz onları içiyomm süte bi faydası olur diyee benim görümcem yakın oturuyo ama onun da 4 çocuğu var ev zaten dağınık onlar temelli altını üstüne getiriyor gelirkende bi kap yemek bile getirmiyor ben de aramıyorum gel diyee