- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Herkesinki farkli olabilir ama Dogum sancisi genelde belden kasiklara dogru iner.Tecrubeli anneler bi dogum sancisi kasiklarimdan daha assa tarafa diye tabir edeyim igne batmasi gibi mi? Bu mudur dogum sancisi? Yoksa yaniliyor muyum?
Basin sagsolsun Rabbim tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah... ayni durum bi tanidigimizin basina gelmisti.... doktor ona 6 ay boyunca cocuk yapmamasi gerektigini vucudunun kendisini toparlamasi gerektigini söylemisti.... ucuncu veya dörduncu aydi sanirim kazara hamile kaldi hamileligi hep korku icinde gecmisti ama sukur ki simdi cok saglikli bir evladi var.Korkularım var yine de ya tekrar böyle bir durumla karşılaşırsam diye... Cook zor allahım sana sığınıyorum...
Cok gecmis olsun insallah önemsiz birseydir...Sekam kizlar,
uzundur girmiyorum.umarim hepiniz ve bebekleriniz iyidir.
ozonla arkadasim basinsagolsun.allah sabirlar versin.cok zor yasayarakanlayanlardanim.ilk bebegimi kalp atisi durmasi nedeniyle kaybetmistim, hemen hamile kalmak istemistim,, tabi saglik durmumum nedeni ile 6 ay beklememi onermisti domtorum.bende ortalama 1 yil sonrasinda tekrar hamile kalabildim.tez zamanda saglikla hamile kalmani dilerim.
Lilacsofia gecmis olsun demir icin.umarim deren sagliklidir.
kizlar benim bebek 8 gunlukkenden beri inliyor direniyor kasiliyor.3 farkli dr normal oldugunu soyledi.
esimle fittiracak hale geldik, ne yaptiysak ikinma nobetlerini atlatamiyoruz, en az 3,4 saat suruyor..
bu kez universite hastanesine gidelim arastirilsin istedik.yar.doc doktora gittik farkli 2 ihtimal uzerinde durdu.kiz bebek oldugundan idrar yolu enf.yda allerjik bebek olabilir dedi.
her ikisi icinde tahlil istedi.diski tahlili kolay ama idrar ornegi veremedik.kiz bebekten idrar almak cok zormus.
hastanede 4 saat bekledik idrar posete denk gelmeyince eve geldik.deniyoruz bakalim.
ins bisey yoktur.
sevgiler herkese.
3-4 dal rezene otunu yiyorum uyumadan ustunede 1-2 bardak su öyle yatiyorum... 2 saate sutum oldugunu ben bile fark ediyorumkızlar sütüm az.bebeğe yetiyo ama yinede ileride yetmez.incir suyu kayısı hosafı meyve suyu soğan dere otu denedim ama fayda görmedim.süt arttıran ne tavsiye edersiniz.