2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Lilacsofie, arkadasima sordum malesef eve gidip ilginecek birini bulamadi, ozel hastanedekiler pek yanasmamis bu ise, yardimci olabilmeyi cok isterdim, umarim arkadasin iyi olur🙏

Tam 44 gun aradan sonra tekrar burdayim anneannemiz bizi birakip gitti 40 imizi ucurduk ve yalniz kaldik..evlat dunyanin en guzel varligiymis bunca zaman bosuna zaman gecirmisim gibi..kokusunu almak icin gece uyaniyorum resmen yalniz yavrumun burnu tikali doktorumuz fizyolojik serum verdi gunde 3 kere damlatiyoruz..onu oyle zor nefes alirken gormek aglamama neden oluyo hala lohusalik durumundan cikamadim..esimin ise gitmesini istemiyorum cok ozluyorum onu..ne zaman duzelicem ben kizlar......

slm kızlar sizlere bir sorum var. kızım çok geriniyor uyurken mama yerken uyanıkken neden acaba.

Benimkide oyle..Yataga yatirinca poposuyla kafasi degecek gb oluyor nerdeyse :))))
Sariyorum mecbur gece uykusu icin..
Her sabahta ya da istedigindede yardimci oluyorum gogsunu sirtini ovarak elleriyle bacaklariyla hareket ettirerek :)
Buyuyormus oyle diyorlar :)

Oyy buyuk aksilik olmus..
Hayirlisiyla tamamlayin insallah yolculugunuzu..

Bizimde 41. gun..Annem aksama gidiyor artik..Cok uzagimda degil ama garip geliyor suan dusunmek..
Tabii cok sukur bu kadar kalabildi ama simdi alisip bi anda evde yalniz kalmak garip olacak gb..
Esim pesin pesin bana sarma olur mu dedi :) gulduk oylece :)
Yalniz kaldigim gunler oldu ama garip iste..

Benim oğlumun burnu hep çok akıntılı oldu
Çok şey denedim
Otribebe dışında hiçbiri işe yaramadı istersen dene

Otribebe otribebe otribebee.... Şimdi tüm eczanelerdeee :)))))))))

Ay biz aldık ama ben kullanamıyorum midem bulanıyo ondan eşime kullandırıyorum bende nefesim yetmiyo diyorum :)

Merhaba hosgeldiniizzz:)
Ben de seninle benzer durumları yasiyorum canım ama arada farkımız var sanırım..

-Bizim anneannemiz de gitti yalniz kaldik..
-Kızımın burnu tıkalı,
-Ve esimi ben de cokk özlüyorum...

Ama farklarımız da şöyle kiiii,

-Biz daha bugün 18. günümüzdeyiz ve 16.günden beri yalniziz..
-burun tıkanıklıgı için ebe normal dedi ve hicbisey verilmedi..
-Esim isten 11 bucukta gelip sabah kalkıp tekrar gidiyor..

Yemek yapicam inşallah ama kızım müsaade ederse. Emerken uyuyup kaliyo 10 dk sonra uyanip ayni sahnelere bi daha basliyoruz..
Napalim buna şükür :)

E bebek'ten sling aldim Mycey'in..Deneyelim bakalim :)
Anneme giderken rahat olur belki hep arabayi cikaramayacagım cok uzun is..

Bu uyku duzenini merakla bekliyorum.....

Demekki illa taş gibi olmasına gerek yok değil mi? Bak ikimizinkide almış kilo ne güzel. Ya benim ki bide biberonu da almıyor şuan. Nasıl alıştırıcam bilmiyorum, şimdi değil ama işe başladığım zaman çok sıkıntı olacak yoksa..

Çok saolsınnn, incelerim iyice onlarıda o zaman. Çok takılmamaya çalışacağım artık bu cc mevzusuna. Dediğin gibi yoksa 900 gramda alamazdı yavrucağım. Bu arada yazdıklarını okurken aklıma şey geldi, senin bi blog açman lazım bence :))

Kızlar madelanın calma bibeboru anne göğsüne en yakın olanıymış. Hatta bebek çekerken çok zorlandığı için memeye tekrar dönüş yapabiliyormuş aklınızda olsun bi araştırın netten isterseniz..

Emerken dediğin gibi çok terliyorlar, doktor bize emerken sadece zıbınla kalsın çok enerji harcıyorlar çok terler yoksa demişti. Ben üşümemesi için hiç uğraşmıyorum artık havalar çok sıcak çünkü. İstesemde üşütemiyorum terletmediğim sürece

Bu kırkı bende çok merak ediyorum, hele bi değişiklik olmasın yaktım onu söyleyenlerin hepsiniii

Ahh ahh rüya gibi..
uyku düzeni..
Söylenişi bile güzel

Canım belki işe başlayınca rahatlarsın. Sürekli çocuğa maruz kalmak yorucu bişey ) düzen oturunca geçer bu düşüncelerin. Büyükler yüzünden ikinci de ihmal ediliyo ya da birinciler gibi ilgilenilmiyo onlara da yazık. Tek şocuk olarak kalsalar mutlu mu olacaklardı ne güzel bu fedakarlıklarımız sayesinde kalabalık mutlu bi ailede arkadaşsız kalmadan yaşayacaklar
Boşver sen iyi ettik biz :)

Ben de merak ediyorum nasıl bişey yorumlarını yazar mısın bi de iki üç hafta için alacaksam almayayım 15 kiloya kadar taşınıyomuş herhalde ama nasıl taşınır bikmiyom canı çıkar be insanın ) ben büyüğü bebek arabasına onu da slinge koysam o şekil gezebilir miyim bi avm.de merak ediyorum zor gibi dimi

Canım bugün 1 aylık olduk. Dogumevinde mustafa beye gittik. Gerçekten güleryüzlü hoş bi dr ama sorunu yok deyince sadece kalca us istedi öyle muayene fln etmedi. Boy kilo öclmedi. Sağlık Ocağında takip ediyoruz. Galiba bi daha gitmicez çünkü çok kalabalık, bi sürü hasta çocuk ve her türden insan var. Eşim bundan sonra Altınovaya gidelim burdan hastalık kapar sağlam cocuk dedi. Haklı da... paylaşayım dedim.
Ne kadar şanslısın annen kalmış yanında bu kadar. Benimki güya bi kaç ay kalacaktı ama daha haftası dolmadan gitti. Ameliyatlı halimle tek kaldım. Çocuğu bu sıcaklarda yıkayamadık, hep dışardan ya da geçiştirme yemek yedik Allaha çok şükür dağına göre kar veriyo bebeğim çok uysal.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ayni sikayet degil fakat memesi cok garip bende ki de ole gaz pitirciklari war memesinde benim kizim hic kullanamadi chicconun kaucuk anne memelisini aldik ..awent dudaklarindan girmio falan neye dayanarak yapmislar anlayamadim bende okadar marka falan die bisi sanmistim bunuda yaz kardesim )) ;;)))

Yazarim tabii,bende kisa mesaafelerde arabayi cikarmamak icin istiyordum..Bakalim paylasirim deneyimlerimi ya da deneyimsizligimi :))))

Masallah oncelikle..
Bunu paylasman cok iyi oldu..
Zaten belki bu sefer memnun kalirim diyerek gittigim her seferde buyuk hayal kirikligiyla ayrildim oradan hep..
Hele cocukla cok sinirlenirdim,denemeyi dusunuyordum ama vazgectim bende esimi dinleyip hic o islere kalkismadan Sener Beye devam edeyim :) Sevdim ben kendisini zaten cok tatli dilli ilgili ve gecen kontrolde bana bayaa katlandi 3 kez girdim odaya :))))
Acemi anne olarak yine ben dedim bide :))
Senol beyden dolayi daha cok sempati duyuyorum kardesi diye sanirim,cok ayri karakterler,ama Senol bey Allah razi olsun cok iyi,iyi ki ona gitmisim..

Annem az once gitti artik..
Kizceden ayrilirken cok huzunlendi..Bende..Esimde..
Simdi bizim kizdanda sizinki gb bi potansiyel bekliyorum sakin sakin atlatalim su birkac gunude alisayim bari :)

Son düzenleme:

Bestekiizz :) tatli durunun orjinal anacigi :)
Hani su tuy meselesi vardi ya ne yaptin? :)
O kesigin yakinindakiler azicik tutuverince zaten kendiliginden cikiyormus :)
Rasgele kesfettimde

Bestekiizz :) tatli durunun orjinal anacigi :)
Hani su tuy meselesi vardi ya ne yaptin? :)
O kesigin yakinindakiler azicik tutuverince zaten kendiliginden cikiyormus :)
Rasgele kesfettimde

tesekekur ederiz canikom yaaa belki 3 saatir kolik gibi aglio o uyudu bnde size kostum nasil ii geldi mesajin anlatamam ;) ;) ;))

o dikis kismini birakip dewam ettim ;) ;) simdi gidip bakicam cok enteresan sana torpil mi gecti dr.lar acep hemen cozmem lazim bu isi....

bu arada dun dr.a gittigimizde duru icin bidaha gelmiyelim die bosmus bende dr.ma muayne oldum tamamen hazirliksizdim ama 3 dk bile surmedi yani hic bisi gormedigine eminim ilkten cok gergindim ama baktim asayis berkamel...

bu arada biz muck mucka basladik baslayan war mi ) ) ;)) fazla merak ii degil der babam bana hep ama ;))

ben antalya yaşıyorum.benim ailemda burda değil,eşimin aileside.annem dün memlekete döndü.bugün oğlumla ilk başbaşa günümüzdü.annem hayatımı ne çok kolaylaştırmış meğer.yine de alnımın akıyla atlattım gündüzü,eşim gelince devir teslim yaptık :) devrilmişim uykusuzluktan.

ben bebeğimi çokta teyzelere götüremicem.burda akrabamız yok.birkaç komşu ve arkadaşlar..yani olayın keyfini çıkar,o kalabalığı da istiyosun mahrumken.

bu arada kırkını atlattığınıza göre bebeğin uyku düzeni oluştu mu?

Ay biz aldık ama ben kullanamıyorum midem bulanıyo ondan eşime kullandırıyorum bende nefesim yetmiyo diyorum :)

:))) Otribebeyi yaparken ilk beni gördüğünde bakıcının suratındaki ifadeyi görmeliydin. Resmen ay manyak kadın çocugun burnunu acıcam diye yaptıgı işe bak ıyyk şeklindeydi, yeni yeni ikna oldu sanırım arada filtre olduguna :))

Evet emzirdikten sonra bi sagayim en iyisi. Yoksa icim rahat degil

Bir süre öyle yap en azından birkaç emzirmede bir sağ bak bakalım durumlara. Yalnız eskisine göre sütün arttıysa, artık emzirmeden sonra daha fazla miktar kalacaktır gögsünde, bunu da göz önünde bulundur derim. Bebeğin kilo alımı iyi oldugu sürece endişelenmen için hiç sebep yok nasılsa rahat ol cnm, kilo alımında sorun olursa düşünürsün.

Blog mu, neden ki?
Onu bilmem ama emziren annelere ve lohusalara destek veren bir platform oluştursak fena mı olur, ne dersınız? Buraya girince ne cok kadın mağdurmuş onu anladım. Ayrıca hamileliği ve lohusalığı bitenlerin, artık ihtiyacı olmayan eşyalarını (steril aleti, biberon ısıtıcı, hamile tshırtleri vb) çok ihtiyacı olanlarla paylasacagı bir bölüm de olsa...

Yazarım canım çok sinir oldum ben de
En iyi marka diye satılıp dünya para ödeniyor ve 2.sterilde elinde kalıyor...
Diğer serileri bilmem ama bu seri kesin hatalı...

emziren kadinlara dogum kontrol hapi

arastirmaya calistim ama cok bilgi edinemedim dr.m onerdi yorumunuz war mi kizlar ;((

sadece bebeğin değil benimde kırkımı bekliyoruz :)6 haftada rahim yerine oturuyormuş .denemek lazım

bende aynını kullanıyorum.sorun iç halkasında mı bilemiyorum ama ne zaman biberonun emziklerini kaynattım o zaman sorun başladı.yoksa ürün cidden güzel.öncesinde bebek vakumlamadan süte ulaşamıyordu,kaynattıktan sonra biberonun espirisi kayboldu.ama ben deneme yanılma yoluyla bişey keşfettim,bunu kesinlikle yap.

biberonun ağzını kapatınca musluğun altına tutup soğuk suyla önce emziği sonra biberonun dibini ıslatıyorum.sonra ters çevirdiğinde akmıyo.yani akmadığını görene kadar 2-3 kez dene.kesin çözüm.ben artık her biberon verişimde bunu yapıyorum.kaynattığıma pişmanım ama kaynatınca bişey olmayacaksa tabiki hakkımızı arayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…