2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bende 21 mayısta doğum yaptım bir aylık olduk ama daha hiç vitamine falan başlamadık aile hekimimizede sormayı unuttumacaba sizin bebişler bi ilaç kullanıyorlarmı acaba

Canini sıkacak bir durum yok cidden, benim ilk cocugumda olmustu, genelde kiz bebeklerde daha cok goruluyor, 3 aya kadar cift bez bagladik 3. Ayda bir daha ultrason istedi dr ve duzelmisti, sonra cok kiside duydum, cift bezi ihmal etme yeter. Kiz mi senin bebis?

Hayir canim erkek cift bez iyi geliyosa kullanayim icim cok kotu sıkıldı

Canim, ne icin lazim? Belki bulabilirim, orda bir arkadasim var, hemsirelerle calisiyor

Çok yakın bir arkadaşım iki gün önce doğum yaptı, ilk bebeği... Yardımcı olacak aklı başında kimsesi yok. Bugun beni ağlayarak aradı, her konuda inanılmaz panik olmuştu. Arka arkaya milyonlarca soru sordu ama konuşamadık bile.
Küçük bebeğim olmasa atlayıp gitmiştim ama elimden birşey gelmiyor, çok üzgünüm.O saatten beri iyi bir yenidoğan hemşiresi arıyorum. Gidip birkaç gün eğitim verse, destek olup sakinleştirse diye.

Son düzenleme:
bende 21 mayısta doğum yaptım bir aylık olduk ama daha hiç vitamine falan başlamadık aile hekimimizede sormayı unuttumacaba sizin bebişler bi ilaç kullanıyorlarmı acaba

D vitamini kullanmıyor musun? Bebeğin ilk haftasında sağlık ocağına gidildiginde ordan ücretsiz veriyolar. Bildiğim kadarıyla d vitamini istisnasız kullanılıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bir sorup haber verecegim sana, gerci hastanedeki hemsireler eve ozel olarak gider mi bilmiyorum. Aile sagligi merkezindeki hemsireler yardimci olabilirler eve gitme zorunluluklari var onlarin, en kotu cagirsin kendi hemsiresini. Cok uzuluyorum boyle durumlarda, cunku bende neredeyse boyle olmustum ilk bebegimde, agzinda pamukcuk cikti diye ben bebegime bakamiyorum diye saatlerce aglamistim...

Selam kızlar
Herşey yolunda mı
Bu ara sık takip edemedim gece yatarken bakabiliyorum sadece

Ctesi memlekete gitcez inş kafa dağıtırız bu tempo beni yordu ikisine birden yetişemiyorum büyük oğlum da iyice hırçınlaştı
İyi bakamıyorum çocuğa. Ivır zıvırla yaşıyo resmen. Sabah süt selanik kurusu diye bişeyle kahvaltı yaptı. Öğlen ooğça simit ayran dondurma. akşam da süt çikolatalı simit yedi resmen ühüüüüü

Küçük de iki gündür sürekli kuvak istedi koyuyom yırta yurta ağlıyo mübarek pek cadı

Sağma işiyle tecrübem yok ama aklıma geldi keşke sağıp atsaydım buzluğa. Ramazanda kullanırdım

Hayırlı olsun. Sadece devit d vitamini kullanıyoruz.

Dört saattir uyuyor ne yapmalıyım, aç mı kalıyor uyandırayım mı dedi? Uyandır emzir diyince, (bir de kilolu bebek) ama çok ağlıyor sonra susmuyor diyince içim cızz etti. Pişik oldu bezini değiştireyim mi ama şimdi uyanacak dedi. O çaresizliği çok içime dokundu....
İşte o noktada annenin müdahale edip olayı kurtarması lazım ama kızcağız zaten bir gün önce doğum yapmış, muhtemelen dikişli, yorgun, heyecanlı, ama maalesef çok sorunları var

Benim için, hemen bir-iki gün içinde gidebilecek ama bilgili ve lohusa halinden anlayacak biri lazım. Özel olarak eve giderler mi bilmiyorum ama ücret isteyecekler tabii, o şekilde olur diye düşünüyorum. Aile sağlığı merkezini iyi hatırlattın ama kızcağızın konuşacak, konuştuğunu anlayacak hali yoktu. Onun yerine bunu organize edecek bir akil kişi de yok işte!

Son düzenleme:

Off çok zor Alah yardımcın olsun. Abisi şimdiden kardeşi için fedakarlıklara başlamış. Keşke anne, abla vs bir yardımcı olacak insan olsaydı yanında. İki çocukla, tek başına mümkün değil gibi...

Keşke olsa bu çocuğu da bu kadar ihmal etmzdim en azından kuzum benim. Konuşması düzgün diye akıllı zannediyom ben onu ama yaşıtları bikaç kelime anca konuşuyor. Anlayış bekliyom küçücük çocuktan :) o da hatırlatıyo sağolsun küçük olduğunu.
Hamile kaldığımdan beri fedakarlık yapıyo yavrum
İnş atlatırız bu süreci. İçinde bana kızgınlık kalır mı acaba.

Arkadaşlar emzik kullanan varmi.......Hangi marka

Henüz tam alıştıramadım ama nuk kauçuk olandan ve tombiş yuvarlak uçludan var. Bunun tasarımı kötü burnuna değiyo iz yapıyo ama çocuk güzel tutuyo. Nukun yuvarlak ıçlu bi tane daha aldım tutmadı

Bende nuk alcaktim yazman iyi oldu.dememk tutmadi cikko vu nul arasi da gidip geliyorum.oylr buyuk bi sorunum varki.utkuu memendr uyumak isityo ve buu 3-4 sati buluyo doktorum emzik ver bu sen yorar diyoo

Kızlar benim bebeğim hiç boş kalmıyo sürekli ilgi istiyor. Koyduğum yerde kendi başına hiç durmuyor. Ya emecek ya masaj yapılacak yada uyuyacak ya da kucakta pışpışlanacak çok yoruluyorum. Ana kucağına koyuyorum saniyesinde başlıyor ağlamaya. Çok yoruluyorum Bu durum ne zaman geçer. Yattığı yerde ne zaman sesi çıkmayacak

Alllahim aynısı ben yazacak tim.hic durnuyo isimizi gücü muzu nezaman yapcaz. Gecermi bu gunlerr annem olmasaa ac kalcam.uyuyunca rahatim bi tekkk baskaa yokk.hep memede

Alllahim aynısı ben yazacak tim.hic durnuyo isimizi gücü muzu nezaman yapcaz. Gecermi bu gunlerr annem olmasaa ac kalcam.uyuyunca rahatim bi tekkk baskaa yokk.hep memede

Aynennnn. Benim yanımda kimsede yok. Akşam eşim gelip yemek yapıyor. Sırayla yiyoruz onuda o kadar yoruluyorum ki gece yatarak emziriyorum..

yok hayatim bole balon gibi pompali olandan war bende hoc bisi gelmio ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…