cnm ben ilk doğduğunda molfix aldım ama memnun olmadım bir iki idrarda hemen toplandı kızım çok rahatsız oluyordu 1 saatte değiştirmek zorunda kalıyordum. a101den almıştım acaba orada satılan diğerlerine göre kalitesiz olur mu
Lilacsofie sen topigin en bilinçli annelerinden birisin ve bu sadece kendi bebeğin değil bizim bebeklerine de işe yarıyor usemeden herkese her konuda bildiklerini paylaştığın için seni tebrik ediyorum.
Aslında ise gideceğim günlerde Kuzeyin beslenmesi icin çok korkmaya başlamıştım ki .....
Birde dün doktorun sinirdaki ölçümleride iyice kafamı karıştırmisti ki .....
sen bana düşünemediklerimi yazdın :) çok teşekkür ederim bir yol çizerek sorunsuz yapacağım bu isi...
Sende süt konusunda haklısın ben açıkçası pofur pofur çok kilolu bir bebek olmasını istemiyorum aslında sadece gelişimi standart rutin devam etsin ve limitlerini ortasında kalsın yeterli bana ....
Sevgiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sana birşey danışmak istiyorum. Kızımı emzirdikten sonra sütümü sağıyorum 100ml falan çıkıyor maximum zaten öyle amam amanda bir sütüm yok . O sütleri az az poşetlere koyup dondurucuya atıyorum. Acaba sağdığım sütü dolaba atıp aynı gün içinde sağdıklarımla birleştirip poşete koysam bir sıkıntı olur mu? En azından poşetler dolu olur israf etmemiş olurum. Bilemedim bir sakıncası olur mu? Görsen dondurucuda koca poşetler içlerinde azıcık süt va
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biri saç mi dedi:))
kızlar ben sütümü hiç sağmadım ne çıkıyo bu çocuk ne içi bilmiyorum.eşime süt sağma makinası alalım dedim almadı ellede sağamadım çok zaman alıyo,acıyo velhasıl beceremedim.ama benim oğlanın kilosu iyi süt yetiyo diye bende endişelenmiyorum.ama biyere kadar gidecek olsam sağılmış sütüm yok.evde mama var acil durumlarda eşim 50cc yapıyor.mama vermiyoruz normalde.benim sorum neden 3 saat sonra sağıyorsunuz çocuk acıktığında içmiyormu sütü.inşallah anlatabilmişimdir.
ahhh kızlar süt ile ilgili yazılarınızı okuyunca içim sızlıyor...emdikten sonra 100 cc cıkıyor fln yazmıssınız...Ben 3 saatte bir sagdıgım halde, 10 cc den fazla göremedim hiç... Değiştirdiğim sagma makinesi de sonucu degistirmedi... Offff offff zavallı bebişim
mrb cnm benim kızımda ilk sütüm olmadığından mama verdik şimdi hiç yokken daha iyi sütüm var ama kızım memeyi almıyor basıyor yaygarayı ne yapacağımı bilmiyorum süt hemen gelmiyor az olduğundan hırslanıyr. önerin var mı
kızlar ben sütümü hiç sağmadım ne çıkıyo bu çocuk ne içi bilmiyorum.eşime süt sağma makinası alalım dedim almadı ellede sağamadım çok zaman alıyo,acıyo velhasıl beceremedim.ama benim oğlanın kilosu iyi süt yetiyo diye bende endişelenmiyorum.ama biyere kadar gidecek olsam sağılmış sütüm yok.evde mama var acil durumlarda eşim 50cc yapıyor.mama vermiyoruz normalde.benim sorum neden 3 saat sonra sağıyorsunuz çocuk acıktığında içmiyormu sütü.inşallah anlatabilmişimdir.
Canim benimde oyle emdikten sonra sagdim bir iki kere meraktan 20 cc olmadi cok zorladigim halde. hic dolu dolu olmaz oyle benim ama sadece anne sutu veriyorum gelisimi de iyi diyor dr.
ahhh kızlar süt ile ilgili yazılarınızı okuyunca içim sızlıyor...emdikten sonra 100 cc cıkıyor fln yazmıssınız...Ben 3 saatte bir sagdıgım halde, 10 cc den fazla göremedim hiç... Değiştirdiğim sagma makinesi de sonucu degistirmedi... Offff offff zavallı bebişim
Biri saç mi dedi:))
Bebeğinizin pipisini havaya kaldırıyomusunuz bez bağlarken, bugün annem öle yap dedi rahat çiş yaparmış bide pipi derisine bişi yapıyomusunıuz yapışmasın diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar doğumdan sonra saçını boyatan oldumu ben düşünüyorumda tereddütte kaldım bir zararı olurmu emziriken
kızlar doğumdan sonra saçını boyatan oldumu ben düşünüyorumda tereddütte kaldım bir zararı olurmu emziriken
canim benim dr. kendi soyledi 3. ayi atlatalim sonra deniz serbest dedikızlar daha önce konuşulmuştu sanırım ama bulamadım şimdi eski sayfalarda. bebişler nezaman denize girebilir. doktoruna soran veya tecrübesi olan varmı?
Canim gecen gun havuzlu handaydim bunlardan alacaktim kullanimi icin 5.aya kadar filan dediler. Ee zaten kizim da oldu 2 aylik. 3 ay icin almaya lüzum gormemistim. Ama ne bileyim kanguru ile pusetide kullanamayinca caresiz kaliyorum sanki gunduz kizima biri bakmadan hicbirsey yapamıyorum oyalayacak birsey de yok.
Birde arkadaslar pusetlerin icine birsey koymamaktan bahsetmisler ama ayni seyden bahsediyoruz degil mi ? seyehat sistem bebek arabasinin oto koltugu gibi olani ? Bizimki cok çukur nasil konulur ki onun icine ?
your_app_name uygulamasıcanim ewet gocuk icine cok ama onlar bebegin anotomisine goremis kesinlikle icini dildurmak sakincalimis...dr. bana gorunce cok kizmisti... kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
:)))))) bu kizlar az degil bizi sikayet ediyorlar
Esim hanimis annneee deyincede yalaniyor daha tuhaf oluyorum :) ben yuruyen meme sanki sadece :)
Ama yine de bizi gorduklerindeki heyecan dokununca susmasi uyandiginda yuzunde olan gulucukleri bize ozel :))))
Buyusunde babasiyla cok cok iyi anlassin cok istiyorum..
ana kucağı tavsiye edrim biz surekli onda duruyoruz arkadaş resmini eklemişya cok yardımcı oluyor.oyuncaklara bakarken içerde soğan kavuruyorum mutfakta gozleri yanmasın die almıyorum yanıma sonraki aşamalarda yanımda şarkılarla turkulerle bakınırken hızlıca yemeğimi yapabiliyorum.
ewet oto koltuğu canım içi çok derın ondan içim raha tetmedi...bizimki abladan kalma yenilerın içi daha ortopedik sanki ...
mantıklı.. içinde dursa arkaya bağlasam on camada ayna yapıştırıyorsunuz e-bebekte gormuştum onu gorebileceğiniz bir açıda, sonra yollara devam hastaneye postaneye nereye istersen git..
agu deyınce sende tekrar et agız hareketlerını inceliyor ve yapmaya çalışıyor teşvik et onu...agu gı hu yapıyorlar şimdilik
çok tatlılar uvv ne kadar uzun boylu bahtları guzel olsun.
maden suyu..
puset bizimkininde çok cukur.kucuk bi yastıkla dstekliyorum ama daha bi yere gitmedik onunla.evdede ana kucağında çok rahat sevdi bazen içinde uyuyor bile...
facede anneler bayramlıklarını çekip koymuş bayıldım çok guzeller ....
gecmiş olsun...sabiha pakyunanın bir makalesinde okumuştum bebeklerın aıdan sonra annelerıne nasıl kızgın ve sinirli olduklarını...
Canim o anormal aglama krizini 2 kere yasadim, oglumla beraber oturup agladim biliyorum ne kadar kötü bisey oldugunu
Doktorlar bisey bulamaz cünkü durum doktorluk degil, biz daha 4 haftalik bebekle acemi anne baba ne yapacagimizi sasirdik hemen k.valideyi aradik o da bi akrabasina okutturdu aninda aglamasi kesildi bıçak gibi, aynisini ikiere yasadigim icin eminim okunur okunmaz kesiliyodu cünkü.
Bana da esime de cabuk nazar deger zaten de paşa bizden beter cıktı. Artik sürekli nazar ayeti felak nas ayetelkursi okuyoruz, misafirlige gidince de birileri gelince de okuyun ogluma diyorumbidaha yasamadik oyle bi kriz Allah gostermesin cok fena
Hamileyken de kendim yasadigim icin benzerini aman o da neymis demiyorum, yürüyemiyodum belim kemiklerim cok fenaydi, oturunca kalkamaiyodum. annem halimi görünce cok üzülmüstü, riskli gebelikti zaten cok agir geciyo nasil biter 9 ay diye kahrolmustu kadincagiz. Sonra bi cumartesi günü hic unutmuyorum kendimi cok iyi hissettim agri falan yok gayet rahat yürüyorum evisleri yaptim falan, aa ne guzel iyilestim diye seviniyorum. Bikac gun sonra k.valideyle konustum, cumartesi memlekete gittim orda neneye okuttum seni dedi şok oldum
Bol bol okuyun bebisleri, biz bile nazar olunca nasil agirlasiyoruz canimiz kesiliyo da bu minnaklar nasil dayansin..
Canim benim kizimla da meme tutmama konusunda cok sıkıntı yasadik. Dogdugu gun filan tutamadigi icin hastanede mama verdiler. Sutum de vardi ustelik. Evde 2 hafta debelendik. Tutamiyordu bazen 1bucuk saat ugrasiyorduk cok agladigi da oldu ama biberon vermedim simdi alisti 2 aylik oldu. Yapisiyor acikinca memeye birakip suratima bakip gülücük atip tekrar tutabiliyor :) biraz sabir ve azimle oluyormus sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?