2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Firsatin olsa spora goturebiksen en azindan 2gun enerjisini bi atsa cimnastik oneririm..yada ne hileyim puzzele da daha uzun kalabikir oyun basinda tabik sevmesiylede ilgisi var :26:

Benim kullandigim bundan..
Hamileykende bunu kullandim..
Solda ped diye gosterdigi yerde icinde cep gb biryer var kendi pedi incecik bir destek o cebe koyuyorsun..
Simdide kendi pedinin icine gogus pedini yapistirip oyle kullaniyorum..

Ben de göremedim açılmado resim markası ne nerde satılıyor

Canım allah yardımcın olsun bugün ilk gün çok zor geçer seni anlıyorum ama günler geçtikçe düzenin oturacak bak göreceksin. Ben üçüncü haftadayım üstelik bir ayda erken başladım işe. Bak ne güzel annen bakıcak yavruna bu konuda çok şanslıyıx. Sütün içinde endişelenme bugün streslisin ondan az çıkmıştır. Düzene girecek bana inan. Büyük oğlumda aynısını yaşadım şimdide yaşıyorum. Anne olmak zor sonuçta iyi bir gelecekleri olsun diye ailemiz için öalışıyoruz.
C

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıyamam canım yaa bende de aynı dert var ben 14 Ağustos da başlıyacam sonra Şubat'a kadar yarım gün çalışıcam sonra 4 de çıkıcam işten ... Ama oğlumu bırakacağım gün geldikçe aklıma ağlayasım gelio ... ( umarım kolay geçer üzme kendini sütün etkilenmesin

Amiinn..
Allah yardimcin olsun.Ilk disari esimle ciktigimizda annem artik gelebilirsiniz kizcen cagiriyor derken arkadan sesini duymustum,kapinin onunde olmamiza ragmen gozlerim dolu dolu girmistim iceri..
Sadece zamanla alisacaksin sanirim.

Dönüşte zorlanıp zorlanmadığınızı düşünüyordum ben de, çok sevindim güzel devam etmesine.
Fotoları burada ya da albümde paylaşmanda hiçbir sakınca yok bence, belki daha çok buluşmaya vesile olur, ne de güzel olur...
İstanbul'a geldiğinizde görüşürüz inşallah. Bir de biz Sapanca'ya sık sık geliyoruz artık burada gelince görüşecek dostlarımız da oldu ne güzel:)

Deren de çok kısa süre emip, uzun süre uyuyor. Süt ilk başta çok hızlı geliyor, nefes alamayıp sıkılıp mı bırakıyor yoksa doyuyor mu bilmiyorum...Kendimce yeterli sütü alamayacağına nerdeyse emin gibiyim. O yüzden artık gündüz daha sık emziriyorum, talep etmese de gögsüm rahatsız olunca hemen veriyorum. Gece de, kendim yatmadan önce altını açıp biraz uyandırıp emdiği kadar emziriyorum. Ne yaparsan yapayım sağmaktan kurtuluş yok, yoksa sütüm aniden kesilecek duruma geliyor, çok riskli bir durum.

Amanınn feci bir durum sabırlar dilerim size... Papatya çayı içirsen belki faydası olur:))
Enerjişeri çok fazla. Bizimki tüm gün koşturuyor dışarlarda, havuz park vs...yine de cin gibi... İyice yormak gerek ama sen küçücük bebekle nasıl yapacaksın bunu orası meçhul(

Biri bana t eldeki fotolarimi nası kucultup albüme koyabilecegimi anlatır mi yoksa albumum hep boş kalacak:26:

Çok zor... Bu duyguları ancak yaşayan bilir. Ben bir saat bile ayrılsam neler yaşıyorum, senin hislerini tahmin bile edemiyorum.
Çocuklarına böylesine bağlı olan ama çalışan anneleri çok takdir ediyorum, çok güçlü kadınlar oluyorlar.
Allah hem sana sabır versin hem de yavrundan başka türlü ayrılıkları hiç ama hiç göstermesin.

Sütün konusunda gelince, normalde sorun yoksa ve bugun boyle olduysa muhakkak yasadıgın stres ve üzüntüdendir. Hiç pes etmeden düzenli sağmaya devam etmelisin. Süt izinlerini de mutlaka kullan, anlaşabilirsen bir yaşına dek hepsini birleştirip bir gün olarak ya da hergün bir bucuk saat erken cıkmak/ gec gelmek olarak kullanabilirsin. Bu yasal hakkından sakın vazgeçme.

Ben de göremedim açılmado resim markası ne nerde satılıyor

Ben de aynından almıştım ama rahat edemedim. Su an 3-4 tane ve öylece duruyo.Önce 1 tane alıp bi süre kullan istersen. Yazık olmasın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıskandımmm vallaaa :)

Janicee'nin de fikrini alarak ayarlamis olacam fotografimizi.
Istanbul'a buyuk ihtimalle Eylul gb gelecegiz o zamanda burdan hadi toplanalim diye herkesi ayaklandirayim :)))
Insallah geldiginizde,dilediginizde gorusur hatta bizim kahvemizi icmeye bekleriz..

Biri bana t eldeki fotolarimi nası kucultup albüme koyabilecegimi anlatır mi yoksa albumum hep boş kalacak:26:

Oyy :)
Ben bilmiyorum oylesini,sadece facebooktan abimin hesabini kullanip gorumceme fotograf gonderiyordum onlari bilgisayara kaydetip yuklemistim albumdekileride :)
Uzun gb oldu ama yaparken kolay oluyor :)

Oferta
bır zamanlar dıyabet konusunda da aynı benzer seylerı yasmaıstık senınle o zamanlar nelerı dert edıyordukŞekerım 150 cktı 190 cıktı sımdı ne oldu ?
Haklısın bıtanem bugun cok zor oldugunu dusunup sakınlemeye calısıyorum ancak canım burnumda , bılıyorum annem oglusuma benden eksıksız bakacak ama bana kım bakacak ? Oglumun kocaman sımsıyah gozlerı gozumun onunde donup duruyor. Ah bır akşam olsa kosup sarılsam .

Son düzenleme:

Destegınız ıcın tesekkur ederım ,
Sabahtan berıdır bır ıs yapmadım ya annemı aramak ıcın telefonu elıme alıyorum yada donup donup kk ya bakıyorum .
evet bu zorluk bıze guc ve azım kazandıracak. Umarım cocugumdam hakkı olan bırseyı almıyorumdur. hepımız evlatlarımızın gelecegı ıcın cabalıyoruz. Sutum hep kıt kanaat yetıyordu son zmanalarda da sagmayı kestım dırek verıyordum aslına bakarsan cok degıldı bugun ku kadar da az degıldı sanırım sabahtan bu yana 3 saatte bır kuralına uyarak 2 kez sagdım su an 3. seans ıcın revıre gıdmeye hazırlanıyorum .
sabah 6,5 da emzırdım
kuslukta 9,5 da sagdım60 cc
oglen 12,5 da sagdım80 cc / 2 de mılupa sut cayı ıctım .
sımdı ne cıkacak bakalım ?
Bu hafta ıse adapte olma falan derken saatlerımı oturtup ıyıce sut ıcın zorlayacagım.
Umarım yeterlı mıktara ulaşırım.
sevgıler aglak anne

Sezen hanım cok tatlı maşallah. Canim Birşey soracaktım. Sezenin gozundede kanal tıkanıklığı vardı değil mi yanlış hatirlamiyosam. . Fotoğraflara bakarken 14 numaralı fotoda sezenin bir gözü kısık çıkmış. Benim kizimda da aynı durum var. Bazen tıkalı olan goz diğerine göre biraz daha kısık. Canim sezeni göz doktoruna goturecektin ne yaptın götürsün mu

canım süt iznin yokmu yada öğle arası bende işe başlayacam diye stres oluyorum gerçi daha var en kötü ihtimalle yıllık iznimi kullanıp eylülde eğer alabilirsem rapor alıp ekimde başlayacağım ama ben hiç süt sağmadım ilk çocuğumda zorla elle sağarak 1 günde 1 çay bardağı çıkmıştı ama evim işime yakın olunca öğle arası + süt izni + ek gıda derken geçiyordu Allah yardımcımkız olsun herşey onlar için ama daha iyi bir gelecek için

sorma neleri dert ettik ama bak hepsi geride kaldı inan bana bunlarda geride kalacak.ben anlatmıştım belki hatırlarsın ocak 2010 da büyük oğlum doğdu o zamanda ocak anneleri grubum vardı.beraber aşama aşama geçtik herşeyi sonra bir baktık o okulamı versem kreş için erkenmi aa benimki sayıları öğrendi yok resim yaptı filan bunları paylaşıyoruz.biliyorum çok çok zor ama inan bana bir iki hafta sonra sende alışacaksın.benimde annem bakıyor hemde ikisine birden üstelik büyük olan hep küçüğü kıstırdığı yerde hırpalıyor.okula başlayana kadar çekecek zavallı yavrum ama yapacakta bişey yok.
bu akşam koş yavruna sarıl annenden dinle bütün gün neler yaptığını yavaş yavaş durumu kabullendikçe sende rahatlayacaksın.
ben bilgisayar ekranıma çocukların resimlerini koyuyorum her daim özledikçe bakıyorum.yetmiyor tabi ama avutuyor tavsiye ederim.
keşke çok param olsada çalışmasam ama onların geleceği için mecburum çalışmaya.ev kredisi borçlar beklemiyor ne yazıkki.

Ahhhh oferta haklısın ıns. hep guzel gunlerımız olur evlatylarımızla.Insan su ıcındekı kaygıyı , stresı keske cıkarıp bır kenara koyabılse
sen tam anlamlı kk kullanıcısın umarım bızım topıgımızde o sekılde yıllarca surer . Ayy evet senın annenın hakkı odenmez ıkı cocuk hele de kıskanclıkla bırlıkte cok dıkkat edılmesı gerekıyor. Sendekı özlem kat kat annesı buyugu ayrı kucugu ayrı .
Evet diyorum ya hepımız cocuklarımızın gelecegı ıcın calısıyoruz keske ımkanlar olsa sadece 3 yaslarına kadar calısmayıp bız baksak sonra zaten bende evde kalmak ıstemezdım.

Mayıs meleklerinin 3'ü :)
Hatta 6'sı mı demeliyim :)
Insallah daha kalabalik fotograflara..

çalışanlar arttıkça aramızda burdaki paylaşımlarda artacak zaten.ilk işe başlayan ben oldum birde sen varsın şimdilik.bugün mesai bitimine az kaldı.destek olacağız birbirimize daha az acıtacak zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…