2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Günaydın kızlar. Gülsüm cum ben günde 2 kez yikadigim zamanlar oluyor. Cook kusuyor .önlük le koruyamiyorum. Pis kokuyor sonrada. Benim ebeveny banyosu dusu çok rahat. Bazen direkt musluğu nun altında yikiyorum. Geneldede kendimizle yikiyoruz. Bebek kuvvetini çok az kullandık. Okadar araç gereç boşuna almışım.

Babası dustayken hemen veriyorum kucağına misler gibi yıkıyor. Bide hastanede bize akan suyun altında y8kamalisiniz demişlerdi.

Çok zevkli civil çıplak sarılıyor duşta bana Yavrucak. Bayılıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Kızlar bizim kız ne hareket ler yapıyor neler.

Yüksek yastıkta sırtüstü uzatiyorum. Kafasını , belinikaldırıp oturur vaziyet almaya çalışıyor.

Yastıkta yan dönüp yüzü üste yuvarlaniyir. Artık yatağın üzerinde tek bırakmaya gelmez.

Geçenlerde kafayı p kadar çok kaldirmiski yastıkta yüksek boynu altında kalacaktı yetismesem takla atar gibiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
günaydın fıstıklar yine işe geldim pöfff havada çok sıcak.sabah vıcık vıcık olduk emişirken Ayazla.Abimizde kıskançlık son gaz devam ediyor.Bebeği nerdeyse hiç kucağımıza alamıyoruz gizli gizli seviyoruz halimiz çok komik.
 
günaydın fıstıklar yine işe geldim pöfff havada çok sıcak.sabah vıcık vıcık olduk emişirken Ayazla.Abimizde kıskançlık son gaz devam ediyor.Bebeği nerdeyse hiç kucağımıza alamıyoruz gizli gizli seviyoruz halimiz çok komik.

Allah yardimcin olsun oferta cim.
Çok haklısın biz bile evin içinde emzirirken birbirimize yapisiyoruz.
Bugün haftanın en sıcak gunuymus.

Kadir gecemiz mübarek olsun bu arada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
kızlar günaydın,

yarın karma aşımız var ve cumartesi günü izmir e gideceğiz. araba ile yaklaşık 8 saat sürüyor. Kızım malum huysuz ateşi çıkarsa yolda durmazsa 1 haftadır stres oldum. ne yapıcam ben? Fikirlerinizi paylaşın benimle ne olur. bide arabada süt ısıtabileceğim bi aparat var mı?

Günaydın cnm biz sade e aşı yapılan gün zorlandı k.atesi çıktı huysuz du cook. Gecesine bile bişey kalmadı çok şükür. Ben fitil şurup hiç bişey kullanmadim üstelik! !

Burda yazilmisti aşı öncesi şurup ve sonrası şurup yada fitil le hafif atlatabilursin. Hiç dert etme. Iyi yolculuklar bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Günaydın cnm biz sade e aşı yapılan gün zorlandı k.atesi çıktı huysuz du cook. Gecesine bile bişey kalmadı çok şükür. Ben fitil şurup hiç bişey kullanmadim üstelik! !

Burda yazilmisti aşı öncesi şurup ve sonrası şurup yada fitil le hafif atlatabilursin. Hiç dert etme. Iyi yolculuklar bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım sıkıntısız atlatırım. izmir e varsın huysuzlansın cok bilmiş halasında hele hiç susmasın:KK1: şimdiden öğütlüyorum kızımı:KK52:
 
canim ikiniz de bunu farkindasinizve bir kez yasamissinuz daha ne ki bunun da altindan kalkarsiniz....fot. hic te oyle sisko durmuosun gayet te hossu bencee biraz ken dine haksoizlik ediosu canikom .... :KK66:)) o bakislari degistirmene az kalmis....

Hayır yanlıs anlama canım benım gayet içimden geliyor ama ne bileyim yani böyle açıkça söylemek te zor ama eşimin beni böyle kilolu halde hiç beğenmediğini biliyorum. Şimdi onun istediği forma girmem için tekrar manken gibi olmam gerekli. Günün büyük kısmını spora ayırmalı, sıkı bir rejim yapmalıyım, ancak o zaman dönüp bana annesine bakıyormuş gibi bakacak bunu çok iyi biliyorum. Bunu şu anda yapmaya çalışmak ise Deren'in rızkını kesmek demektir bunu da biliyorum. Çünkü ben o salata yiyerek süt yapabilen kadınlardan değilim çok istesem de:KK43:
Onun dışında nakyaj yaparım, saçıma başıma, manikür pedikürüme dikkat ederim, giyimime bu kilonun el verdiği kadar önem veririm, eşime de değer veririm. Mesela şimdi tatildeyiz, ona meyva soyar veririm, krem sürerim hep iltifat ederim vs ama sonuç aynıdır onun ilgisinde pek değişen birşey olmaz. Hep ne kadar çok sevdiğini, ailesinden değerli birşeyi olmadığını vs söyler, adam gibi adamdır da ama o gözündeki bakış farklı oluyor işte....
Demir'den sonra eski halime dönmüştüm, eşimin benle tekrar ilgilendiğini görüyordum ki, tekrar hamile kaldım işte Deren'e. Benim eşim ve ikimiz için tek hayalim, Deren'i de biraz büyütüp sütten kesince kendimi tekrar bakıma almak ve eşimle olması gereken romantizmi tekrar yakalayabilmek. Umarım bunun için geç kalmış olmayız:KK43:
[/QUOTE]

cok guzel bir gunaydin mesajina bu kadar sikkin ii geceleer denebilir sanirim.....ewin isleri ve duru ikisi bi arada olmuo iki gundur huy edindi yanindan gidince basio yaygarayi kafayi yedirtio bana...sozde pusette benle oda oda gezio ama yine de aglio...bacagim cok kotu hic gecmedi agri kesici surekli icersem ii icmessem kotu ben de icmiorum ilac bagimlisi mi olucam die....iste boyle salak sacmasi bir gun yasadim...


Canim neden kendine bu kadar halsizlik ediosun sen suanda gayet hos ve guzelsin tamam 90 60 90 olmayabiliriz ama bizde bu hale gelmeyi istemeyiz oferta gibi yada farkli mazeretleri olanlari anliabilirim fakat sen bu kadar ailene onem werirken israrla esine kardes muamelesi yapmana inanamiorum.....benim demek istedim liseli asiklar gibi yasioruz biz dudak dudaka degil ki.....ben firsar bulursam suslenirim esim zaten hemen yanasir guzel oldugumu soyler nasil bu kadar bakimli ve herseye yeyebildigimi soyler...haaa pdun yada ilgisiz olmaz mi olur hemde genelde olur....kapida duzgunce karsilamak isi nasil gecti demek hani bunlarda bizde normal seyler....ama esim bana ana gozuyle bakmior nerden hissediorum sanirim senin hosseddigin gibi hamileken oyle bakiodu seweecen babacan kucuk ayi yawrisu sewer gibi ...artik tamamen olmasada kesinlikle bizde de hic bisi eskisi gibi degil ama yolu yariladik ... esimi bu tutumu sanirim benide dizeltio ii gelio... dilerim eslerinizin de size bakis acisi degisir cunku kendinize bu kadar haksizlik etmenize dayanamiorum...resimde gordugum lilacsofie tamamen bir fistikti bakimli alimli sadece biraz tontis bu da cok normal lutfen kendine sadece mukemmel bir anne degil her bhalinle mukkemmel bir kadin olduunu hatirlatirmisin...bi suru catlagim var bacaklarim tontis goguslerimde hafif catlak ama bunlarin sorumlusu sadece ben degilim bunlar yuzunden beana kardes gibi bakicaksa kocam bosasin girsin beni he nekadar kg wersekte ikinci annelik yasayanlar daha ii bilir bu izler gitmicek.....pf cok kizdim sana yani esinle iliskine degil haddime dusmez asla benim derdim bu kadar guzel warlik olusunuzu unutiyor olmaniz bazen....

haydi kizlar eller kalca ya biri saga biri sola hopp calkala kalcayi saga sola

yonca ewcimik dinleyin yahu su sarkiyi . :KK66:))

Bırak artık Yonca Evcimik'i... Seni ve tabii bizi Pepe'nin "salla kalcayı sallla salllaaa sallllaaaa" isimli parçası paklar:))) Netten indir şimdiden çalış canımmm:KK66:))

Evett konumuza da gelirsek kısık sesle söyleyeyimmm benim eşime kardeş muamelesi yapmam için bir neden yok ki, adam iki çocuk babası olsa da gayet fit. Sporuna gidiyor, yaşlansa da benim bildiğim sevdiğim adam... Senin güzel sözlerin için tesekkur ederım kuzum ama dusun kı esım ben 52 kıloyken bana (boy 1.68) suran fazla buran fazla dıyen bı adamdı. Zayıflığı çok sevıyor adam ışte elınde degıl. Sımdı 75 kıloyum dusunnnnn!!!!
Aslında çok romantik bir hikayemiz var. Aynı işyerındeyız, benim müdürüm onun arkadası aynı zamanda. Eşim beni görüyor, ilk görüşte aşkkk...Ben de o zaman çok fenayım hakikatten söylemesi ayıp:) 46-48 kilolardayım, beyaz paltolar, kalem etekler, topuklular, her sabah saçlarımı makyajımı yaparım vs. Ortak arkadasımız olan kız bizi bir türlü tanıstırmıyor, esim çok söylemesine rağmen. Eşim tam iki yıl beni takip ediyor. Her hareketimi, arkadaşlarımı, giysilerime kadar biliyor. Bazen beni iş çıkışı görüp, ah şimdi keşke gittiği yer ben olsam diyor. Nihayet iki yılın sonunda benim müdürüm ayrılıp başka bir iş geçince, tüm cesaretini topluyor, müdürümün telefonunu kaybetmiş numarası ile benimle irtibata geçiyor. Derken müdürüm beni arıyor çok özledim bulusalım ama o (eşim) de gelse sorun olur mu diyor? Ben de o zamanlarda bir rüya görmüşüm, evleneceğim insan karşıma çıkacak, anlamışım. Acaba mı diyorum o yemeğe gidiyorum ve bir yılın sonunda nişanlıyız, üç ay sonrasında evleniyoruz, dokuz ay sonra da Demir kucağımda:) İşte böyle....Evlendiğimizde ben 32 yaşındaydım. En az iki çocuk istiyorduk hem de çok, bu yüzden ertelemek istemedik, bunun iyi tarafı Allah hemen bize istediğimizi verdi çok şükür yavrularımıza aşığız. Olumsuz tarafı ise, kısa bir flörtten sonra 4 seneye iki çocuk sığdırdık, evliliğimizi pek yaşayamadık. Evli olup hamile ya da lohusa olmadığım zaman nerdeyse yok gibi... Çocuksuz yaptığımız tek tatil; "balayımız"!!!!!! O yuzden inşallah çocukları birz daha buyutup birbirimize daha çok zaman ayırmanın açlığı ve hayali içindeyiz.
 
Son düzenleme:
Seninkine de bizimkilere de herkese maşallah canim. Allah nazardan saklasin hepimizin bebislerini..
Bi arkadas yukarda yazmisya dr'u obez olabilir çok emzirme demiş. Onu okuyunca kötü oldum.
Rabbim hepimizin yavrularına Saglik sihhat versin.

Anne sutunu cok alan bebekler aksine obezite tehlikesi yasamiyor. Mama da kontrol yapiliyor. Aile hekimimiz ustune basa basa soyledi. 3 aydan sonra 400-700 gr arasi almaya basliyolar kilo alimlari dusecek dedi. Bence kilo alimini boy uzamasi ve kafa cevresi ile oranlayin bebek persantili uyumlu ise sorun yoktur. Ne kadar istiyorsa ver dedi bana. Ve hic korkma. Benim ki 3. ayda 7300 ve 64 cm( masallah). Ben 173 esim 190 bebegin gelisimi normal kaninimca- dr da iyi buldu.
 
kızımı sonunda mutfakta uyuttum annem de yok alışverrişe gitti:KK43: hazır fırsat bulmuşken yazayım dedim. O da ne bir çift açılmş göz bana bakıyor:KK53:tüküriyim böle şansa. Zaten dolunay gibiyim bi yazıyorum bi ay yokum:nazar:

herkesin kadir gecesini kutluyorum. Rabbim tekrarlarını görmeyi nasip etsin.

Dün doktor rejime devam edelim dedi. Artık dayanamıyorum kkahvaltı da zeytin salatalık dereotu yemekten midem bulandığı için makarna yemeye başladım dedim.
Doktor: iyi o zaman yumurta sarısı ekleyelim dedi. bestekız ın dediği gibi eşeğin b.k dedim. 1 hafta sonra da %100 keçipeyniri yiyebilirsin dedi.
eşim : Allah ın sopası yok işte zeytin, peynir yemeyip, ööö diyen sen şimdi bunlara muhtaçsın dedi.
Ben :hiç komik deilsin zaten sinirliyim sataşacak adam arıyorum istersen sus dedim. Annemin yanına geldim.
Annem: nasıl geçti kontrol dedi?
ben: doktor bana acıdı yumurta sarısı yiyebilirmişim dedi. Başlarım böle diyete dedim. Taze tereyağını, peynirli böreği ve 3 bardak cayı bir güzel götürdüm. Uyuz kocam yüzünden doktoru da değiştiremyorum. dengesiz beslenme yüzünden sütüm azaldı. Kızım kudurdu:KK43: sonrasını müsait olduğumda yazarım.
öpüyorum hepinizi:)
kızlar blackberry den yazabiliyor musunuz? ben bi turlu beceremedm.
 
kızlar günaydın,

yarın karma aşımız var ve cumartesi günü izmir e gideceğiz. araba ile yaklaşık 8 saat sürüyor. Kızım malum huysuz ateşi çıkarsa yolda durmazsa 1 haftadır stres oldum. ne yapıcam ben? Fikirlerinizi paylaşın benimle ne olur. bide arabada süt ısıtabileceğim bi aparat var mı?

Sanırım tatile gidiyorsunuz, bu aşı bi hafta 10 gün gecikmeli yapilsa olmuyor mu? Eger yapılıyorsa bence yolculugu riske atmayin. Oldu ki etkilendi ateşi vs çıktı, cok zor olur. Zaten pusetler sicaklatiyor bebekleri. Eger izmirde uzun kalacaksaniz orda yaptirin derim ben
 
Sadece ayaklari sokmayi düşünüyorum canim ama esim pazarlik yapiyo bacaklarida sokayim diye.havuza sokmam ama sadece deniz.beni en cok yol korkutuyor.8 saat kadar arabada zor olmaz umarim. Gerci saat basi mola vericem. Bakalim detaylari yazarim

mayo muz bile hzir bizim de walla ama ben de heralde ayaklar bacaklar kollar ama cok hosuna giderse dayanamayabilirim bende :KK66:)) canim emer yatar kuzu sorun olmz....arabada daha mutlu bizim ki genelde
 
Masallah sana nadir sansli insanlardansin desene :) ...:nazar:
Ben verecegime aliyorum az yesemde nereye kadar gidicek kimbilir aynaya bakmak istemiyorum disari cikmadan kiyafet dneyip cikarmak tam bir iskence olmuyor illa hergun deniycem belki gelir diye :KK14:


Sarisin kumral esmer hangisini ararsak var bebisleri gectim masallah size mayis annecikleri cok guzelsiniz :nazar:


Yazdiklarini okuyunca gözyaslarima hakim olamadim annesini özlemis belliki allah yar ve yardimciniz olsun insallah alisirsiniz bozma sende moralini annesi annen oglusuna bakiyor ve oglun icin ona guzel bir yasam sunmak icin calisiyorsun sonucta :)

Benim kizimda 3912 kg 53 cm boyda dogdu ama gitgide gelisimi geriledi dedigin gibi hemsireler normal deyip duruyor...
2. ayda 5360 kg 60 ta boyuydu

2 ay 18 gunlukkende 5740 kg 62 cm de boyuydu

yani 18 gunde 360 gram almis cok cok az ama buna ragmen aylik olmasi gereken kiloya bakiyor resmen ortalamanin ustunde deyip duruyor kilo alip almamasini bile önemsemiyor napicam bilmiyorum moralim cok bozuluyor artik sizcede sorun yokmu bu iste? 18 gunde 360 gram almis aklima geldikce uzuluyorum burdakilerede söyleniyorum



Masallah annesi gelisimi hep böyle devam eder insallah uzun olan Kubra arkadasin kizi saniyordum ama sizin bebis 1 cm cik daha uzunmus masallah ona:nazar:
Bizimkide iyidi ilk dogdugunda ama gelisimi yavasladi boyu iyi hala ama kilosu az.


Mavi 4 sey var ama kucuk oldugu icin anlasilmiyor erkek bebisler icin yapilan sabunluk gibi bisey sanki veya kapi susu tam secemedim.


Sutun fiskirircasina cikiyorsa manuellde isini görur ama damla damlaysa elektrilikli almanda fayda var aksi taktirde ellerin Agrir sagmaktan...
Ben avent manuel kullaniyorum cokta memnun kaldim ilk 2 gun agri yapti ama sonra alistim sut akisimda hizli oldugu icin hemencik elimi yormadan sagdim hep.


Cok cok tesekkurler yorum icin iki topikte de sordum ama tam bi cevap alamadim..sutum azdi onceki bebegimde zaten 6.ayda kesildi..elektrikli almaya yatkindim senin cevabinla da kesin karar verdim:KK66:mutlu gunlerde buyutun yavrularinizi..sevgiler..
 
Evet canim senin ismini hatırlıyorum oradan.. emerken bakıyor ama bu yeterli mi acaba.. uyanık olduğu zamanlar da kendime Bakıtamiyorum. Çok kısa bakıp gözlerini kaçırıyor tepki vermeden. Sen nasıl diyalog kuruyorsun canım benim yöntemim mi yanlış acaba anlatabilir misin

canım sana tavsiyem bi çıngırak al göz hizasında sağdan sola soldan sağa yavaş yavaş salla takip etmesini sağla ben genelde yapıyorum bide orta sehpanın üzerini yatırıyorum etrafında 2 tur atıyorum oda kafasını çevirerek beni takip etmeye çalışıyo tabi benim ki 80 günlük yapabiliyo senin ki kaç günlük
bide bunlar doktor tavsiyesi diil kendi icatlarımm :KK9::KK9::KK9:
 
Sanırım tatile gidiyorsunuz, bu aşı bi hafta 10 gün gecikmeli yapilsa olmuyor mu? Eger yapılıyorsa bence yolculugu riske atmayin. Oldu ki etkilendi ateşi vs çıktı, cok zor olur. Zaten pusetler sicaklatiyor bebekleri. Eger izmirde uzun kalacaksaniz orda yaptirin derim ben

Bizim doktorumuzda eylul gibi denize sokabilirsiniz dedi ozellikle 2. Veya 3. Ay asilariniz olsun ondan sonra dedi o yuzden denize sokarken temiz cok kalabalik olmayan yerde sokun ki mikrop falan kapmasin


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Sanırım tatile gidiyorsunuz, bu aşı bi hafta 10 gün gecikmeli yapilsa olmuyor mu? Eger yapılıyorsa bence yolculugu riske atmayin. Oldu ki etkilendi ateşi vs çıktı, cok zor olur. Zaten pusetler sicaklatiyor bebekleri. Eger izmirde uzun kalacaksaniz orda yaptirin derim ben

hem tatil hem esimin aile ziyaretine gideceğiz. Maalesef gününü erteleyemiyormuşuz. aşılar sipariş üzerine ve taze geldiği için başka sağlık ocağında da bulamayabilirmişiz.
 
Arkadaslar eczanelerde esela milk max diye keci boynuzu pekmezi ve baharatlardan yapilmis bir karisim var. Bana cok guzel sut yapiyor sut problemi yasayan annelere soyleyeyim dedim:-) Herkesin kadir gecesi mubarek olsun. Rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin.:nazar:
 
Ankaralı anneler instagramda Ankaraanneleri diye bir hesap var buluşma düzenliyoruz ilgilenenler bakabilir, buluşmaya gelebilir 😘


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Kızlar bizim kız ne hareket ler yapıyor neler.

Yüksek yastıkta sırtüstü uzatiyorum. Kafasını , belinikaldırıp oturur vaziyet almaya çalışıyor.

Yastıkta yan dönüp yüzü üste yuvarlaniyir. Artık yatağın üzerinde tek bırakmaya gelmez.

Geçenlerde kafayı p kadar çok kaldirmiski yastıkta yüksek boynu altında kalacaktı yetismesem takla atar gibiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen benim kız da anlattığım gibi ellerinden tutuyorum resmen bütün vücudunu kaldırmaya çalışıyor ayaklarının üstüne basıyor 5-10 saniye kadar zaten doğduğundan beri başını tutabiliyor masallahh maşallah kuzuma..dönmeye de başladı kiviriyor vücudunu sağa sola donuyor:KK53::KK51:
 
Ankaralı anneler instagramda Ankaraanneleri diye bir hesap var buluşma düzenliyoruz ilgilenenler bakabilir, buluşmaya gelebilir 😘


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa bende ankaradayim ama instagram falan bilmem anlamam nasil olcak bu is
 
Yaa bende ankaradayim ama instagram falan bilmem anlamam nasil olcak bu is

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406110092.706482.jpg fotoğraf attım cnmm


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
X