ayyy süper psikolojik danışmanımız da var en güzelindenhadi kızlar var mı? arttıran
kızlar merhaba, hayırlı cumalaar,
bizim dün aşımız vardı. Sabah kalktım taksi bulamadım kanguru ile götüreyim dedim durmadı, kucakta dağ, tepe tırmanarak götürdüm kızımı sağlık ocağına.
Affederseniz ter k.dan çıktı. Neyse kızım huysuzluk yapmadı. Hemsire asılar kırıldı demez mi! (tutuldukları sıcaklık düşmüş) Şaka mı yapıyorsunuz dedim.
ben sinir küpü döndük tekrar eve. (ası kaldı bayramdan sonraya)
yarın izmir e gidicez eşimn ailesinin yanına 8 saatlik yol, kızım malum huysuz, kaynanamların evinde klima yok, bide sinek cok, malum izmir çok sıcak kara kara düşünüyorum nasıl yapıcam diye gitmesem mi off off ne yapıcam ben günlerdir uyku uyuyamıyorum.
Bide daha önceden göğüs tıkanıklığı yaşamıştım tekrar hortladı. Normal sağmaya başlıyorum düzgün geliyor süt ve biranda kesiliyor. 120 cc çıkan göğsümden 40cc çıkaramıyorum masaj bile kar etmiyor.
Kızımda yeni huy gelişti memeden emerken biraz çekiyor kafası başka tarafa çeviriyor sonuç verimli emmediğinden dolayı aççç! mecbur sağıp biberondan veriyorum
canım benim büyümüşte küçülmüş maşallah:)
bu arada gecen de kızımı uyuttuktan sonra ben de uyuyim dedim deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum çitten kuzu zıplatmak bile kar etmiyorsonra aklıma bi fikir geldi. Fikir ile de sen aklıma geldin. Her şeyin kampı, yurdu, kreşi var ama lohusalar için böle bişi yok neden öncüleri biz olmayalım dedim:9 malum biçok anne lohusa sendromuna yakalanıyor. Böle bi kamp kursak, sen psikolojik, sağma üzerine ben de beslenme ve spor üzerine destek versem olmaz mı? Hatta ısmını bıle buldum " Mutlu Lohusalar Kampta" diye Bu arada bende gıda diplomamı kullanırdım:) Ayy ne güzel olurdu.
Kızlar tutar mı sizce böle bi işletme?
Ben de diyorum ki kızlar;
Lilacsofie emzirme danısmanı,
Sugar234 beslenme ve spor danısmanı,
Ben de psikolojik danısman.... Veeeee anne bebek okuluuuu/akademisi/enstitüsü acalımmm :))
ayy içime soğuk su serptin:) tek değilmişim bu yoldaAyy cok guldum:)) Kendi fotografkarim geldi gozumun onune kut kabarik saclar, berdan mardini kaslari, biyiklar 40 kilo kapkara bir kiz. Sonradan evrim gecirmisim ama kizim da ayni bana benziyor. 18inde veririz kocaya diyor esim :) Horoz muhabbetine de guldum yavrun erkekti galiba. Huyu benzese de olur :)
Ben de diyorum ki kızlar;
Lilacsofie emzirme danısmanı,
Sugar234 beslenme ve spor danısmanı,
Ben de psikolojik danısman.... Veeeee anne bebek okuluuuu/akademisi/enstitüsü acalımmm :))
Ben de Sınıf Öğretmeniyim.Eylül de başlıyosun heralde. Ben şubatta düşünüyorum ama onu bile göze alamıyorum. Öbür yıl başlayayım istiyorum. Çocuk o zaman 16 aylık oluyo içim daha rahat olur. Sen avantajlısın belki 15 saat girersin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence bir blog ile başlayalım işe ne dersiniz
Keşke sizleri oğlumun hamilelik ve doğum sürecinde de tanısaymışım neler kaybetmişim neler
Slm canlar 2 ay kontrollerimiz ve asilarimizi.olduk hayirlisii insallah ates olmaz korkuyorum. .boy 60 kilo 5700 bas 37,2 ..kafasi normalmi burda arkadaslar dan 40 falan yazan olmustuda teditgin oldum hemsire normal oldugunu soledi ama..dogduginda 33,5 cmdi..bole olan varmi 37 civari
super yaa..ohh torunum kokuyor diyordur yattikca
Enistede sakayla karisik sallamis yanii :)))
Benimkide chucky diyor bnm fotolara,annemde lohusa psikolojinden hic kurtulamamis olsa gerek bana hep kahkul kesmis ustelik islakken tam kaslarda kesince , kuruyunca bildigin alnimin ortasindalar besleme gb
Allahtan guzel giydirmiste biraz sirince duruyorum
Kızlar bizim kız aşırı kusuyor.bukadar süt emmiiyor dur.nerden bu kesik kesik Sutler. Önlük elbise yetismiyo. Dr aradım refluyu sordum. Püskürtme var mı dedi. Yok püskürtme. Muayene edelim dedi. Uzattiginizda eğim le yatırın dedi. Doğduğundan beri öyle yapıyorum zaten.bana yardım edermisiniz. Halı çarşaf pike geceligim Üstüm başım yetismiyo inanin
hepimiz aynı psikolojiyle büyümüşüz sanırım kahküller aynı ve küt saçlar
Masallah
Bizimkide 40ti 2.ay kontrolunda ama dogdugunda 35ti..gelisimine gore normaldir onu takip ediyorlar boyle ciddi birseyi gozardi etmezler..
Insallah sıkıntınız olmaz asiyla ilgili.
Kızlar bizim kız aşırı kusuyor.bukadar süt emmiiyor dur.nerden bu kesik kesik Sutler. Önlük elbise yetismiyo. Dr aradım refluyu sordum. Püskürtme var mı dedi. Yok püskürtme. Muayene edelim dedi. Uzattiginizda eğim le yatırın dedi. Doğduğundan beri öyle yapıyorum zaten.bana yardım edermisiniz. Halı çarşaf pike geceligim Üstüm başım yetismiyo inanin
biz artık bursadayız emekli olduk tsk danYok canım havaci eşim siz demi izmirde siniz?
laktoz alarjısı olan bebişlere veriyorlar ..özellikle dr ender saraç çok tavsiye ediyor bu mamayı .anne sutune en yakın olan mamaymış.Kizlar golden goad keci sutlu mama aldim aksam baslamayi dusunuyorum bu mamayla ilgili bilgisi olan varmi ?
ciddi yrdım lazım hemde...neyseki benimkinın yogunluk ramazan derken onunda şaftı kayıkAksam m.ö.10.000 diye bir film vardi bende Sezen uyumaya calisiyor anakucaginin basindaydim tam esimin yanina oturdum,filmdede kizla cocuk muck muck :))
Benim ki ne desin,adamlar M.Ö öpusmenin tarihini yaziyor biz 2000li yillardayiz beklemedeyizhahhahaha
Eslere de yardim lazim
bazen olcumler birbirini tutmuyor sağlık ocağında başka doktorda başka ben başka olcuyorum kilo 100-200 gr oynuyor başıda kendim evde mezuro ile olcuyorum boyuda alt açma ortusunu baz alarak olcuyorum.sende evde bi ölç bakalım.boya ve kiloya gore kafası 39 filan oluyor genelde.ama korkma bazen bir haftada bile buyuyor kafaları kimininde yapısı o oluyor.Slm canlar 2 ay kontrollerimiz ve asilarimizi.olduk hayirlisii insallah ates olmaz korkuyorum. .boy 60 kilo 5700 bas 37,2 ..kafasi normalmi burda arkadaslar dan 40 falan yazan olmustuda teditgin oldum hemsire normal oldugunu soledi ama..dogduginda 33,5 cmdi..bole olan varmi 37 civari
Aksam m.ö.10.000 diye bir film vardi bende Sezen uyumaya calisiyor anakucaginin basindaydim tam esimin yanina oturdum,filmdede kizla cocuk muck muck :))
Benim ki ne desin,adamlar M.Ö öpusmenin tarihini yaziyor biz 2000li yillardayiz beklemedeyizhahhahaha
Eslere de yardim lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?