Cute ya bizimde alt dişlerimiz gelmek bilmedi gece ağlayarak uyanıyor çok zorluk çekiyor geçen cuma misafirliğe gitmiştik 1 haftaya çıkar demişti bi teyze 3 güne kadar çıkmasını bekliyorumD deniz1006 cnm. Uykusuzluk gerginlik yapiyr. Bana o sebep olmadi; baska turlu bir sinirdi benimki cnm. Tanimlayamiyrm.
Leotie calisan anneye daha da uykusuzluk. Ogluna da masallah..gayet guzel kilosu cnm masallah. Uzulme hic. saglikli olsun yeter.
Rose daisy cnm kizinin iyi olmasina cok sevindim. Ama kilosu banada biraz fazla geldi cnm. Mama vermesen. Ek gida yeterli. Allah korusun obezlik olursa sonra daha da zorlasirler. Eger sirf anne sutuyle kilolu olsa sorun degil cnm; ama mamayla kilo olursa dr.lar dikkat diyr. Benim oglum gecen ay 9kg ve 76cmdi. Suan 9.5kg ama boyunu bilmiyrm cnm.
Buarada diş gelemedi hala. Bakin boyle bizim. Ustler gelecek once; ters benim oglum
Eki Görüntüle 1399932
Selam kizlar okuyorum yawas yawas sizi
Bizde uykusuz geceler gecirioruz inanilmaz kotuyum regl oldum uzerine hemde napicam bu sters yorgunluk uykusuzluk falan bilmiorum sadece 2 disimiz war arkalari kasio arada ateslenio arada ishal oluo yani hic bos kalmioruz ....
Ben vermiyorum canim.iki ayda bir kaninida olcturuyorum. Hep normal cikiyo. Cok sukur.haftaya persembe tekrar randevumuz var 9. Ay kontrolu ksnda alinacak tekrar. bakalim nasil cikacakKızlar siz kan ilacı veriyomusunuz bebişlere doktorumuz ver dedi kilosundan dolayı kana ihtiyacı olur diye ama eski doktorumuz hiç önermiyordu
Ben vermiyorum canim.iki ayda bir kaninida olcturuyorum. Hep normal cikiyo. Cok sukur.haftaya persembe tekrar randevumuz var 9. Ay kontrolu ksnda alinacak tekrar. bakalim nasil cikacak
Yeni denemem kizlar
Kıymalı Taze Fasülye Yemeği (9+): 9 ayımızın bitmesine 3gün kaldı. O nedenle 9+ dedim. Hem ailecek yiyebilecegimiz bir yemek hem de ogluma yeni bir lezzet olsun istedim. Yaz mevsiminde derin dondurucuya koydugum taze fasulyeyi kullandim.
Malzemeler
●Ailemize yetecek kadar taze fasülye
●1 adet kuru soğan
●3 adet ceviz büyüklüğünde dana kıyması (cunku 3 kisiyiz)
●3 tatlı kaşığı zeytinyağ
Yapılışı: Kuru soğan küçük küçük doğranır ve kıyma ile bir miktar suda 15dk pişirilir. Daha sonra düdüklü tencereye alınırak içersine fasülye, zeytinyağ ve yeterince su eklenir. 1.5 saat pişirdim ben. Oğluma yedirecegim kısmı ayırıp, çatalla ezerek yedirdim. Kendimize olan kısma da salçalı su yapıp bir sure daha pişirdim.
Merhaba aylardır okuyorum yazdıklarınızı yazmadım hiç.Benim oğlum 31 mayıs doğumlu sizinkilerden küçüğüz yani..4.dişini çıkardı oğlum o sebepten mi bilmiyorum gün boyunca mz mz.Acaba yeterlimi gelmiyor yedikleri diyorum bazen. Bir gün boyunca neler yediğini merak ediyorum bebeklerinizin.
Biz sabah 9.5 kahvaltı öğlen meyve püresi ikindi çorba akşam muhallabi ve akşam 9 gibi sebze yemeği yada tekrar çorba yiyip 10.30 gibi rezene içip uyuyo.aralardada emiyo sütüm çok sayılmaz.Devam sütü kullananları okudum acab bende vermelimiyim.
Merhaba aylardır okuyorum yazdıklarınızı yazmadım hiç.Benim oğlum 31 mayıs doğumlu sizinkilerden küçüğüz yani..4.dişini çıkardı oğlum o sebepten mi bilmiyorum gün boyunca mz mz.Acaba yeterlimi gelmiyor yedikleri diyorum bazen. Bir gün boyunca neler yediğini merak ediyorum bebeklerinizin.
Biz sabah 9.5 kahvaltı öğlen meyve püresi ikindi çorba akşam muhallabi ve akşam 9 gibi sebze yemeği yada tekrar çorba yiyip 10.30 gibi rezene içip uyuyo.aralardada emiyo sütüm çok sayılmaz.Devam sütü kullananları okudum acab bende vermelimiyim.
Hatirliyrm.ben cnm.Gunaydi. Hanimler beni taniyan olurmu bilmiyorum ama 14 mayista dogum yaptim oglum utkuyukucagima aldim.aradan 9 ay sonra yenide hamileyim dun ogrendim 1 aylik.istesteretek oldu yaaim 32 bekleme isteemdik rbbimde hemen veri sukur
Cokk tesekkurler aminnnHatirliyrm.ben cnm.
Hayirli olsun. Saglikla al kucagina.
Maşallah canımMerhaba aylardır okuyorum yazdıklarınızı yazmadım hiç.Benim oğlum 31 mayıs doğumlu sizinkilerden küçüğüz yani..4.dişini çıkardı oğlum o sebepten mi bilmiyorum gün boyunca mz mz.Acaba yeterlimi gelmiyor yedikleri diyorum bazen. Bir gün boyunca neler yediğini merak ediyorum bebeklerinizin.
Kizlar merhaba nasilsiniz. Bu ara hem disatida isim cok hemen geceli gunduzlu misafir bir rahat edemedim.insallah pazartesi rahatliycam.
Simdi ozan ishal degil ama kaka sayimiz artti. Gunde dorde cikti kaka ve en az ikisi tasiyor. Anlamlandiramadim bu durumu ondan sizinle paylastim
Cutecim eline saglik canim. Yusufa tavuk veriyormusun canim. Ben bir turlu guvenemiyorum tavuga ve vermiyorum. Veriyorsan nerden aliyorsun.tavuk konusunda kafam karisik.
birde kizlar ozanin neredeyse butun kiyafetleri lekeli ve ne yazikki cikmiyor. Bana bi oneride bulunun. Once normal deterjanla yikayip sonra kendi deterjaniyla yikamayi dusundim ama cesaret edemedim.ben bizimkileri bile iki kere duruluyorum yoksa kasiniyorum. Zaten pekmexin izleri bile gecmedi
Gunaydi. Hanimler beni taniyan olurmu bilmiyorum ama 14 mayista dogum yaptim oglum utkuyukucagima aldim.aradan 9 ay sonra yenide hamileyim dun ogrendim 1 aylik.istesteretek oldu yaaim 32 bekleme isteemdik rbbimde hemen veri sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?