• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlarr ben gordum bebisimi darisi hepinizin basina:) 10+2 cikti benim kuzu biraz uzun sanirim:)) uyuyomus uyandirdik cok uzuldum icim sizladi annelik ne kadar guzel bisey:) rabbim isteyen herkese versin insallah. 2 hafta sonra 2li tarama icin cagirdi. Dr umu degistirdim bundan daha memnunum sakin ve tecrubeli:) hepinizi opuyoruz:)

oyyy maşallah ya ne güzell :) bende sabırsızlanıyorum 1 hafta sonra kontrolumüz özledim bebişimi :)

Ayyy maşallah arkadaşım yaaa ne güzel saklayabilmişsin biz de yakın aile üyelerine söyleyelim dedik maşallah görümcenin ağzı o kadar gevşek ki düğün fotoğrafçımıza bile söylemiş şehirde duymayan kalmadı desem yeridir uluorta bağırıo kadın sinirrrrrr, zaten o söylemese de ben hamile olduğumu çok belli ediyorum elim gayri ihtiyari karnıma gidio bi de yüzüme hamile süzüklüğü gelmiş herkes öyle diyor :) ama keşke ben de senin gibi saklayabilseydimmmm en iyisini yapmışsın :)

sedoss seninle aramızda 1 gün var :)hayırlı olsun.ilk gebeliğin mi?
hamilelik haberi çok hızlı yayılıyor.
yazdım ya kötü tecrübemden dolayı paylaşamıyorum.bende heyecanla ilk günden herkese söylemek isterdim.bekleniyor bide :)
olsun nazarlardan korusun allah tüm bebeklerimizi.sağlıkla kavuşmak ümidiyle:nazar:

kızlar bişey sorcam ya benim su gibi şakır şakır akıntım oluyo şeffaf kokusuz .. gün içerisindee oluyo mutlaka korkuyorum bu durumda olan varmı .

Kizlarr ben gordum bebisimi darisi hepinizin basina:) 10+2 cikti benim kuzu biraz uzun sanirim:)) uyuyomus uyandirdik cok uzuldum icim sizladi annelik ne kadar guzel bisey:) rabbim isteyen herkese versin insallah. 2 hafta sonra 2li tarama icin cagirdi. Dr umu degistirdim bundan daha memnunum sakin ve tecrubeli:) hepinizi opuyoruz:)
maşallah.
nereye gidiyorsun doktora.hangi ildesin arkadaşım?

kızlar bişey sorcam ya benim su gibi şakır şakır akıntım oluyo şeffaf kokusuz .. gün içerisindee oluyo mutlaka korkuyorum bu durumda olan varmı .
doktorum şeffaf akıntının normal olduğunu söylemişti.renkli ve kokulu ise enfeksiyondan söz etmek gerek demişti

Normal canım benimde cok oluyo su gibi alıştım artık:)
Selam, bende geldim mayıs anneleri topiğine. 11.haftanın içindeyim :nazar:sat 08 ağustos 2013
Hoşgeldin aramıza:)
Benm sat 22 ağustos bebeğim 8+6 olması gerekirken doktor 7+6 dedi bende nlamadım bazı arkadaşlarım geç döllenme olmuş olabilir dedi..
Olabiliyor canım benim ikiz bebeklerim biri 4 gun geriden geliyo mesela doktorum normal olabilir dedi..yani tam tamına gunüne gore büyüyecek diye bisi yok..fark 2 haftayı geçerse problem varmı diye bi bakıyorlar bildigim kadarıyla ..

selam kızlar,
bayram boyunca sancım olduğunu yazmıştım.ara ara oluyordu bügüne kadar.bugün iş yerinde çok ciddi sancım olmaya başladı.otururken patlayacak kadar oldum.hiç bu kadar korkutucu ve ciddi olmamıştı.bankada çalışıyorum. önümde müşteriler falan..mutfağa gidip ayaklarımı uzattım.hemen doktoru aradım tabi iş yerindekiler bilmediği için derdimi anlatamıorum kimseye.doktor sürekli oturmaktan olabileceğini,artık pantlonlar sıkıştıyor rahat giysilere geç,imkanın varsa eve gidip hemen ılık duş al,rahat giyin ve uzan dedi..
eşimi aradım hemen doktora gitmeliyiz işinden vazgeç bebeğimiz daha önemli falan..ben bir türlü yüzümü kızartıp izin alamadım.hala da işteyim.iş yerindekilere haberi verdiğim gün beni çok üzeceklerini ve hamileliğimin sonlanması için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.hamile olan arkadaşlara nasıl davrandıklarına yakinen şahit olduğumdan böyle söylüyorum.
napıcam böyle iş ve hamilelik konusunda bilemiyorum.

doktor sancı hamileliğin yoldaşıdır dedi.alışmalısın diyor ama çok rahatsız olmaya başladım.gaz sancısı falan değil..
sizler ne durumdasınız.tecrübeli anneler bişey söyleyin nolur :(:17:

Son bir kaç gündür bulantı ilaçlarıda fayda etmez oldu ne yesem kusuyorum yemesem miydem bulanıyor bi yandan açım diğer taraftan boğazım acıyor bişeyde yiyemiyorum artık dr da bişey demiyor serum veriyolar bıraz ıyıyım bıkaç saat sonra perişanım hiç geçmeyecek gibi ne yapacağımı şaşırdım sinirlerimde bozuldu bu gün artık isyanlardayım..

Kızlar benim sat 16 ağostos 8+4 haftalık bir hafta geride oluyo aynı durumu yaşayan var mı

Benm sat 22 ağustos bebeğim 8+6 olması gerekirken doktor 7+6 dedi bende nlamadım bazı arkadaşlarım geç döllenme olmuş olabilir dedi..

Benimde ilk haftalarda hesapladığımdan cok farklı cıkmıştı.Minikler gününü yakalıyor ilerledikçe genelde..Hayırlı haberler duymanız dileğimle

Son düzenleme:
bugün doktora gittim, dün tuhaf bi korku vardı, ultrasonda doktora ilk sorduğum soru bebeğimin kalbi atıyor mu oldu. Tabi ki atıyor. dedi. ben 11+3 dedim evet ultrasonda da öyle görünüyor dedi,boyu 47 mm(baştan popoya) .2 li test için kan tahlili verdim kalabalık olmasına rağmen devletteki doktor uzun uzun anlattı nasıl olduğunu.ultrason+ kan ( 3 tane test) +anne yaşı bu 3 ü ile down sendromuna bakılıyormuş.ultrason kağıdında NT değeri var o 3 mm ten büyük olursa riskmiş. benim 1,2 mm çıkmış iyiymiş. sonuç 10 gün sonra

bi de dedim ki cinsiyeti belli mi dedim daha küçük ama erkeğe benziyo belli olmaz dedi. benim de gönlümden erkek geçiyo.işte böyle mutluyum.inşallah hepimiz sorunsuz bebklerimizi kucağımıza alırız. amin. Allah bizi nazarlardan korusun

Son bir kaç gündür bulantı ilaçlarıda fayda etmez oldu ne yesem kusuyorum yemesem miydem bulanıyor bi yandan açım diğer taraftan boğazım acıyor bişeyde yiyemiyorum artık dr da bişey demiyor serum veriyolar bıraz ıyıyım bıkaç saat sonra perişanım hiç geçmeyecek gibi ne yapacağımı şaşırdım sinirlerimde bozuldu bu gün artık isyanlardayım..
geçmiş olsun doktorum 7.8.9. haftaların en zor haftalar olduğunu söylemişti bulantı için.
geçmiş olsun tekrar.

Kızlar benim sat 16 ağostos 8+4 haftalık bir hafta geride oluyo aynı durumu yaşayan var mı
Canım ben 6. Haftada gittiğimde bir hafta geriydi geç döllenme dedi doktor ama sonraki haftalarda gününü yaşayabilir dedi cuma gidicem doktora .. Iki hafta farka kadr normal olduğu söyleniyor
Maşallah Bebişine ben de çok merak ediyorum gerçekten hemen cuma gelsin istiyorum ...
selam kızlar,
bayram boyunca sancım olduğunu yazmıştım.ara ara oluyordu bügüne kadar.bugün iş yerinde çok ciddi sancım olmaya başladı.otururken patlayacak kadar oldum.hiç bu kadar korkutucu ve ciddi olmamıştı.bankada çalışıyorum. önümde müşteriler falan..mutfağa gidip ayaklarımı uzattım.hemen doktoru aradım tabi iş yerindekiler bilmediği için derdimi anlatamıorum kimseye.doktor sürekli oturmaktan olabileceğini,artık pantlonlar sıkıştıyor rahat giysilere geç,imkanın varsa eve gidip hemen ılık duş al,rahat giyin ve uzan dedi..
eşimi aradım hemen doktora gitmeliyiz işinden vazgeç bebeğimiz daha önemli falan..ben bir türlü yüzümü kızartıp izin alamadım.hala da işteyim.iş yerindekilere haberi verdiğim gün beni çok üzeceklerini ve hamileliğimin sonlanması için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.hamile olan arkadaşlara nasıl davrandıklarına yakinen şahit olduğumdan böyle söylüyorum.
napıcam böyle iş ve hamilelik konusunda bilemiyorum.

doktor sancı hamileliğin yoldaşıdır dedi.alışmalısın diyor ama çok rahatsız olmaya başladım.gaz sancısı falan değil..
sizler ne durumdasınız.tecrübeli anneler bişey söyleyin nolur :(:17:

1,5 yıl önce bankadan istifa ettim senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ... Ama ayrılınca şunu anladım hayat bankadan ibaret değil benim de bir özel hayatım var diyebildim ... Sen bütün herşeye kulaklarını tıka ve bebeğin şuan senin için çok önemli millet günde toplam 2 saat sigara molası ayağına daha az çalışıo ... Senin sağlığıdan daha önemli bişey yok bankayı sen kurtarmıcan doktora gitmem gerekiyorsa git ... Bankada e kadr çok müsama gösterirsen hep daha fazlasını isterler ...

Merhaba hanımlar miğdesi bulananlara doktorun verdiği miğde bulantısı ilacı varsa bana ismini verebilirmisiniz aşırı derecede miğde bulantısı çekiyorum dün doktora gittim yazdı ama reçeteyi kaybettim

merhaba,bana doktorum dramamine vermişti...

Back
X