Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarr ben gordum bebisimi darisi hepinizin basina:) 10+2 cikti benim kuzu biraz uzun sanirim:)) uyuyomus uyandirdik cok uzuldum icim sizladi annelik ne kadar guzel bisey:) rabbim isteyen herkese versin insallah. 2 hafta sonra 2li tarama icin cagirdi. Dr umu degistirdim bundan daha memnunum sakin ve tecrubeli:) hepinizi opuyoruz:)
Ayyy maşallah arkadaşım yaaa ne güzel saklayabilmişsin biz de yakın aile üyelerine söyleyelim dedik maşallah görümcenin ağzı o kadar gevşek ki düğün fotoğrafçımıza bile söylemiş şehirde duymayan kalmadı desem yeridir uluorta bağırıo kadın sinirrrrrr, zaten o söylemese de ben hamile olduğumu çok belli ediyorum elim gayri ihtiyari karnıma gidio bi de yüzüme hamile süzüklüğü gelmiş herkes öyle diyor :) ama keşke ben de senin gibi saklayabilseydimmmm en iyisini yapmışsın :)
maşallah.Kizlarr ben gordum bebisimi darisi hepinizin basina:) 10+2 cikti benim kuzu biraz uzun sanirim:)) uyuyomus uyandirdik cok uzuldum icim sizladi annelik ne kadar guzel bisey:) rabbim isteyen herkese versin insallah. 2 hafta sonra 2li tarama icin cagirdi. Dr umu degistirdim bundan daha memnunum sakin ve tecrubeli:) hepinizi opuyoruz:)
doktorum şeffaf akıntının normal olduğunu söylemişti.renkli ve kokulu ise enfeksiyondan söz etmek gerek demiştikızlar bişey sorcam ya benim su gibi şakır şakır akıntım oluyo şeffaf kokusuz .. gün içerisindee oluyo mutlaka korkuyorum bu durumda olan varmı .
Kızlar benim sat 16 ağostos 8+4 haftalık bir hafta geride oluyo aynı durumu yaşayan var mı
doktorum şeffaf akıntının normal olduğunu söylemişti.renkli ve kokulu ise enfeksiyondan söz etmek gerek demişti
Normal canım benimde cok oluyo su gibi alıştım artık:)kızlar bişey sorcam ya benim su gibi şakır şakır akıntım oluyo şeffaf kokusuz .. gün içerisindee oluyo mutlaka korkuyorum bu durumda olan varmı .
Hoşgeldin aramıza:)Selam, bende geldim mayıs anneleri topiğine. 11.haftanın içindeyimsat 08 ağustos 2013
Olabiliyor canım benim ikiz bebeklerim biri 4 gun geriden geliyo mesela doktorum normal olabilir dedi..yani tam tamına gunüne gore büyüyecek diye bisi yok..fark 2 haftayı geçerse problem varmı diye bi bakıyorlar bildigim kadarıyla ..Benm sat 22 ağustos bebeğim 8+6 olması gerekirken doktor 7+6 dedi bende nlamadım bazı arkadaşlarım geç döllenme olmuş olabilir dedi..
Sonraki haftalarda gününü yakalıyor genelde miniklerHayırlı haberler duyman dileğiyle..
Kızlar benim sat 16 ağostos 8+4 haftalık bir hafta geride oluyo aynı durumu yaşayan var mı
Benm sat 22 ağustos bebeğim 8+6 olması gerekirken doktor 7+6 dedi bende nlamadım bazı arkadaşlarım geç döllenme olmuş olabilir dedi..
geçmiş olsun doktorum 7.8.9. haftaların en zor haftalar olduğunu söylemişti bulantı için.Son bir kaç gündür bulantı ilaçlarıda fayda etmez oldu ne yesem kusuyorum yemesem miydem bulanıyor bi yandan açım diğer taraftan boğazım acıyor bişeyde yiyemiyorum artık dr da bişey demiyor serum veriyolar bıraz ıyıyım bıkaç saat sonra perişanım hiç geçmeyecek gibi ne yapacağımı şaşırdım sinirlerimde bozuldu bu gün artık isyanlardayım..
maşallah.
nereye gidiyorsun doktora.hangi ildesin arkadaşım?
Benimde ilk haftalarda hesapladığımdan cok farklı cıkmıştı.Minikler gününü yakalıyor ilerledikçe genelde..Hayırlı haberler duymanız dileğimle
Canım ben 6. Haftada gittiğimde bir hafta geriydi geç döllenme dedi doktor ama sonraki haftalarda gününü yaşayabilir dedi cuma gidicem doktora .. Iki hafta farka kadr normal olduğu söyleniyorKızlar benim sat 16 ağostos 8+4 haftalık bir hafta geride oluyo aynı durumu yaşayan var mı
Maşallah Bebişine ben de çok merak ediyorum gerçekten hemen cuma gelsin istiyorum ...Kizlarr ben gordum bebisimi darisi hepinizin basina:) 10+2 cikti benim kuzu biraz uzun sanirim:)) uyuyomus uyandirdik cok uzuldum icim sizladi annelik ne kadar guzel bisey:) rabbim isteyen herkese versin insallah. 2 hafta sonra 2li tarama icin cagirdi. Dr umu degistirdim bundan daha memnunum sakin ve tecrubeli:) hepinizi opuyoruz:)
selam kızlar,
bayram boyunca sancım olduğunu yazmıştım.ara ara oluyordu bügüne kadar.bugün iş yerinde çok ciddi sancım olmaya başladı.otururken patlayacak kadar oldum.hiç bu kadar korkutucu ve ciddi olmamıştı.bankada çalışıyorum. önümde müşteriler falan..mutfağa gidip ayaklarımı uzattım.hemen doktoru aradım tabi iş yerindekiler bilmediği için derdimi anlatamıorum kimseye.doktor sürekli oturmaktan olabileceğini,artık pantlonlar sıkıştıyor rahat giysilere geç,imkanın varsa eve gidip hemen ılık duş al,rahat giyin ve uzan dedi..
eşimi aradım hemen doktora gitmeliyiz işinden vazgeç bebeğimiz daha önemli falan..ben bir türlü yüzümü kızartıp izin alamadım.hala da işteyim.iş yerindekilere haberi verdiğim gün beni çok üzeceklerini ve hamileliğimin sonlanması için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.hamile olan arkadaşlara nasıl davrandıklarına yakinen şahit olduğumdan böyle söylüyorum.
napıcam böyle iş ve hamilelik konusunda bilemiyorum.
doktor sancı hamileliğin yoldaşıdır dedi.alışmalısın diyor ama çok rahatsız olmaya başladım.gaz sancısı falan değil..
sizler ne durumdasınız.tecrübeli anneler bişey söyleyin nolur![]()
Merhaba hanımlar miğdesi bulananlara doktorun verdiği miğde bulantısı ilacı varsa bana ismini verebilirmisiniz aşırı derecede miğde bulantısı çekiyorum dün doktora gittim yazdı ama reçeteyi kaybettim