Hayırlısı olsun canımm :))merhaba kızlaar hepinizze hayırlı olsun bende uzzun bi uğraştan sonra anne olucam inşallah :)rabbimherkese kucağına almayı nasip etsin
kızlar ben dekusma veya tiksinti başlamadı daha ama acayip göğüslerim şiş, acıyor
Uyku hâli, göğüs ağrısı bende de var göğüslerim çok ağrıyor şiştiler süt dolarmış gibi ağrıyor.. Bide oğlum aniden sarılıyor çok kötü ağrıyor o zaman..
ayyy koptummmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: yinede ellerini çabuk tutsunlarda gelsinler sohbet edek
evet haklısın ikinci olacaklar çoğunlukta bi listemi hazırlasak acaba herkesleri oradan takip etsek
kizlar. henuz doktora soramadim. sizin doktorlariniz birsey soyledi mi acaba? yani geniyal bolge temizligiyle ilgili...
agda vs. hala yapabiliyor muyuz? yoksa zarari olur diye jilet mi? bilginiz var mk?
cnm listeni yazarmısın banada. bende 75 le kaldım hamile ve acayip iştahım açıldı((
Diyetisyenin bana verdiği hamile diyet listesi.bu diyetle sağlıklı ve minimum kilo alarak besleneceğiz.
sabah
peynir, yumurta, süt,ceviz, ekmek, salata, bal, pekmez ( çay istiyorsanız kahvaltıdan en az yarım saat sonra)
ara
meyve
öğle ve akşam
çorba, etli sebze yemeği,
ekmek veya pilav veya makarna veya börek
yoğurt
ara
meyve
gece
süt meyve
3 litre su
bol yürüyüş
1 litreye eş değer süt , yoğurt , peynir
ve hergün mutlaka et, balık, tavuktan biri yemeklerin içinde de olabilir
Merhaba kızlarr, bende aranıza geldimm 4 haftalık gebeyim şimdilik inşallah mayıs ayında görünüyor doğum tarihimiz hayırlısı olsun herşeyin..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz facede de grubuz var isteyenler gelebilir
cnm ben doktora değil ama etrafımdakibiçokkişiye sordum bişey olmaz dediler bende gittim ağdacıya ağda yaptırdım daha dün acımadı bile hiçkıpırdamadım bebişi sarsmayayım diye önceden daha çok mızıklanırdım:))bence bişey olmaz ama sen bilirsin hatta ben gttiğimde 9.ayında bi kadında ağda yaptırıyodu doğumubekliyomuş düşün yani..ama seni anlıyorum 2 düşük olunca bizim gibiler herşeyi kafayı takıyorus işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?