2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba kızlaar hepinizze hayırlı olsun bende uzzun bi uğraştan sonra anne olucam inşallah :)rabbimherkese kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlaar hepinizze hayırlı olsun bende uzzun bi uğraştan sonra anne olucam inşallah :)rabbimherkese kucağına almayı nasip etsin
Hayırlısı olsun canımm :))
kızlar ben dekusma veya tiksinti başlamadı daha ama acayip göğüslerim şiş, acıyor

Bende sabahları bulantı var ve buzdolabından tiksinti var.. Ama benimde göğüslerim aşırı şiş patlıcak gibi..

kizlar. henuz doktora soramadim. sizin doktorlariniz birsey soyledi mi acaba? yani geniyal bolge temizligiyle ilgili...
agda vs. hala yapabiliyor muyuz? yoksa zarari olur diye jilet mi? bilginiz var mk?

Uyku hâli, göğüs ağrısı bende de var göğüslerim çok ağrıyor şiştiler süt dolarmış gibi ağrıyor.. Bide oğlum aniden sarılıyor çok kötü ağrıyor o zaman..

Selam kizlar 5 haftalik hamileyim goguslerim zayen normalde buyuk basketbol topu gibi oldular sanki plastik sizliyor agriyor cok feci ve inanilmaz sertler. Bir yere carpsam kirilir herhalde... bebisin kesesini bu sabah gorduk tiptiplarida 15 gun sonra duyacakmisiz. Ben 28 yasindayim ve ilk gebelim biraz cahilim ama k.k .den ogreniyorum aranizda...

kizlar. henuz doktora soramadim. sizin doktorlariniz birsey soyledi mi acaba? yani geniyal bolge temizligiyle ilgili...
agda vs. hala yapabiliyor muyuz? yoksa zarari olur diye jilet mi? bilginiz var mk?

cnm ben doktora değil ama etrafımdakibiçokkişiye sordum bişey olmaz dediler bende gittim ağdacıya ağda yaptırdım daha dün acımadı bile hiçkıpırdamadım bebişi sarsmayayım diye önceden daha çok mızıklanırdım:))bence bişey olmaz ama sen bilirsin hatta ben gttiğimde 9.ayında bi kadında ağda yaptırıyodu doğumubekliyomuş düşün yani..ama seni anlıyorum 2 düşük olunca bizim gibiler herşeyi kafayı takıyorus işte...

bende merak ediyorum biraz da çekiniyorum sormaktan ama eşinle birlikte olmakta bi sakınca varmıdır acaba bi bilgisi olan var mı???

cnm listeni yazarmısın banada. bende 75 le kaldım hamile ve acayip iştahım açıldı ((

Diyetisyenin bana verdiği hamile diyet listesi.bu diyetle sağlıklı ve minimum kilo alarak besleneceğiz.

sabah
peynir, yumurta, süt,ceviz, ekmek, salata, bal, pekmez ( çay istiyorsanız kahvaltıdan en az yarım saat sonra)

ara
meyve

öğle ve akşam
çorba, etli sebze yemeği,
ekmek veya pilav veya makarna veya börek
yoğurt

ara
meyve

gece
süt meyve

3 litre su
bol yürüyüş
1 litreye eş değer süt , yoğurt , peynir
ve hergün mutlaka et, balık, tavuktan biri yemeklerin içinde de olabilir

canım ben de doktoruma sordum diyetisyene gideceğim diye. kesinlikle öneriyoruz dedi ama şunu da ekledi. ilk 3 ay beslenmede dikkat edilecek durum yok küçük olduğu için karşıladığı her şey şuan sende dazlasıyla var zaten dedi. aşırı yemeye falan gerek yok gereksiz kilo alırsın dedi. ondan sonraki dönemlerine dikkat etmen gerek dedi.

Hamilelikte ne kadar az kilo o kadar iyidir :)

Ben ilk çocuğumda 82 ile hamike kaldım 88 ile doğuma gittim.. Hem dikkat ettim hemde yiyemedim diyebilirim.

Şimdi 59-60 kilodayım.. Allah nasip ederse doğurmayı ne kadar alırım merak ediyorum :)

Merhaba baska topiclerden gelmek zor oluyor ama artık burda da bulunurum 6 mayıs gibi görünüyor kısmetse pazarteside kontrol var rabbim hayırlısı ile saglıkla nasip etsin aminn :) hepimiz için

merhaba kızlar,sanırım ben de aranıza katılcam yakın zamanda. şimdiden bi selam vereyim istedim.şu an bulunduğum yer çok küçük. hastanesi yok. kandan baktıramıyorum.diğer testlerde de henüz belli değil . 4 gün gecikti adetim

Merhaba kızlarr, bende aranıza geldimm 4 haftalık gebeyim şimdilik inşallah mayıs ayında görünüyor doğum tarihimiz hayırlısı olsun herşeyin..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz facede de grubuz var isteyenler gelebilir

hoşbuldum canım çok yeni olduğu için facede kimse bilmiyor ilerleyen zamanlarda gruba katılmak isterim ama..

saol cnm benim. cok haklisin. fazla kayip yasadik onun icin iyice dikkat ediyoruz. benim de gebe arkadasim var. onun dr.u agda olmayacak riskli demis. onun icin bir de sorayim dedim. cunku dr.a gidip geliyoruz. dikkat etmemiz gerekiyor maglum. ona gire hareket edeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…