2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ben bir türkü atarlıyamadım tlfdan girdiğim için mi acaba başka bir arkadaş geubu açsa daha iyi olacak biranönce rahat rahat paylaşıma başlayabiliriz

kızlaarrr pzrtsi akşam beta değerm 247ydi bu sabah tekrar yaptırdm 707 olmuş artış nasıl sizce normal mi ?? ltfn cvppp

2014 mayıs anneleri diye kurdum grubu açıkta taptım ama kimse görmüyor anlayan biri el atsın birini eklemeye çalıştığımda sadece kistemdekileri görüyor ben beceremedim heralde

bende bulamadım yaaaa görünmüyo. yeni grup kuralım o zaman. orada kimse ekli değilse :26:

kızlar merhaba nasılsınız ben bugün ilk kes kuztum normmalde çok yoğun bi bulantım olmazdı ama bugün yemekten sonra fena oldum çok su içtim yemekte ondanmı yada bu progestanmı yapıyor acaba sizde ne gibi sıkıntılar var

merhaba tatlımm.. tam olarak kaçıncı haftadasın? ben 5+5 im ve hiç kusma vakası yaşamadım..
hafif halsizlik, hafif kasık ağrısı ve kemik ağrısı dışında pek birşey hissetmedim daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…