• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bir erkek bir kız olursa - gökçen ,göktürk

iki erkek olursa - göktürk,göktuğ

iki kız olursa - bu konuda muallaktayız eşimle anlaşmaya varamadık:)

isim çokda ben çok kararsız kalıyorum ya,liseden beri ezel ismine takmıştım kızımız olursa ezel olcak diyordum:)) sonra ondan vazgeçtim,eylül isminide seviyorum hem eşimin doğum günü eylülde,hemde hamile oldugumu eylülde ögrendim,rüyamdada eymen ismini görmüştüm 1 yıl önce,biz son ana kadar isim deişiriz gibi geliyor,ha bide eşimde zeynep ismini görmüş rüyasında,isim karmaşası içindeyiz gördügünüz gibi:9:

Bugün kontrol var !!! Kalbim çıkacak şimdi yerinden...dün rüyamda gördüm bebisi diyorum ki 3 aylik dogdu ama bak ne kadar sağlam gorunuyo :) kalp atışını bi duysaydim bugün tekrar :'(

kızlar merhaba ikili tarama testimiz yapıldı fee beta hcg 46 :D cinsiyet tahmini varmıdır acaba sizlerde :) 12+1 de yapıldı sanırım yükselir değer bana kız gibi geldi ama hissettiğimde erkek ay karma karışık :))

kızlar yardım edin bana midem çok fena sanki biri avucuna almış sıkıyor. ne yesem ağrıyor:( kilo vermeye başladım bende 3 kilo almıştım ikisini geri vermişim. midem sanki gaz bombası:( nasıl geçer tavsiyesi olan varmı
Acılı sarimsakli baharatli yaglı çığ soganli herseyden ve bulgurdan uzak dur biraz hafifler..
Günaydın kızlar. Siz çay içiyormusunuz. Yada alternatif ne içiyorsunuz. Ben şimdiye kadar içiyordum ama Demir ilacına başlayacağım artık o yüzden çayı bırakmak istiyorum. Hem eskisi gibi tat alamıyorum. Yerine ıhlamur flnmı içsekki. Hergün çay gibi içsek bir zararı olurmu acaba..
Çaydan tiksiniyorum hiç içmiyorum ama gun asırı bir fincan kahve iciyorum 1 haftadır.. Ihlamuru gunde 1 -2 bardak iç ama abartma herseyin fazlası zarar.. Ben cayın yerine ne koyacağımı hala bulanadim bu arada..

isim çokda ben çok kararsız kalıyorum ya,liseden beri ezel ismine takmıştım kızımız olursa ezel olcak diyordum:)) sonra ondan vazgeçtim,eylül isminide seviyorum hem eşimin doğum günü eylülde,hemde hamile oldugumu eylülde ögrendim,rüyamdada eymen ismini görmüştüm 1 yıl önce,biz son ana kadar isim deişiriz gibi geliyor,ha bide eşimde zeynep ismini görmüş rüyasında,isim karmaşası içindeyiz gördügünüz gibi:9:

Canım rüyada bebeğine koyulmuş ismi koymalıymışsın ben öyle duymuştum haberin olsun

istanbuldaki arkadaşlar akşam bogazda havai fişek gösterisi var,biz gitcez:21: gitcek olan varmı ?

Canım rüyada bebeğine koyulmuş ismi koymalıymışsın ben öyle duymuştum haberin olsun

valla cnm gördügümüz rüyalarda bayagı etkileyici,benim rüyamda kucagımda bebek var biyere gidiyorum herkesin önünde kuranlar açık kuran okunuyo,birinin yanına oturuyorum bebegin ismini soruyor bana,bi isim sölüyorum ama ismi hatırlamıyorum,bana diyorlarki o ismi koyma eymen koy,uzun süre etkisinden kurtulamadım,eşimde rüyasında bebegimiz olmuş beyaz sakallı beyaz kıyafetli bi adam bebegi kundaklamış eşimin kucagına vermiş adı zeynep demiş,hayırlısı olsun artık...

Kızlar şimdiden günaydın,

Dün 1 ped kadar kanamam oldu, kendi dr.umu beklemek istedim, sabah 8 de kürtaj olucam. Artık sizleri daha fazla üzmek istemiyorum.

2014 mayıs annelerinin 540. sayfaya kadar olan güncellemelerini yaptım. Aynı zamanda kilo takip konusunun 4. sayfasına kadar olan bilgileride güncelledim. 2014 mayıs annelerinin konu sahipliğini yapacak arkadaşımın kilo takibini de üstlenmesini rica ederim.

Hepiniz Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hakkım varsa sizlere helali hoş olsun.

Hoşçakalın....

:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

cok ama cok uzuldum tatlim, insallah hersey duzelir ve tekrar hamile kalirsin ve saglikli alirsin bebegini kucagina. Cok gecmis olsun, kalbim seninle.

Merhaba arkadaslar,
Gecen kontrolumde doktorum egzersize basladin mi diye sormustu, hamile kalmadan once gunde bir saat kosuyor yada hizli yuruyordum ama simdi hic halim yok. Midem bulanmadigi yada halsiz hissetmedigim zamanlar gunde 20-30 dk yuruyorum ama yeterli mi bilmiyorum doktoruma danisacagim. Sizin daha fazla bilginiz var mi? Birisi 16. haftadan sonra hamilelelik yogasini tavsiye etti, DVD sini alip evde bile yapabiliyormussun.

Son düzenleme:
Yarin kontrolum var, 10.haftadayim. Umarim bir sorun cikmaz, hep bir tedirginlik var icimde benim. Sonra hersey guzel olacak diye telkin ediyorum kendimi.

Hayırlı haberler duymanız dileğiyle.Bende öyleydim paylaşılanları takip ettikçe bi seviniyor bi üzülüyor daha karışık oluyordum.Dün gördük şükürler olsun.İnşallah iyi haberler duyarsın,insan kendine geliyor.Miniğine dokun bol bol dua oku :34:

Herkese merhabalar tamda tatil gunlerınde hasta olmakta ustume yoktur sabah bogaz agrısıyla uyandım zencefıl fln demısler ama sız ne dersınız:44:

Ben 3-4 gündür ilk boğaz yanmasıyla sonra yatakta bugünlerde de öksürükle geçiriyorum ama hafifledi.Midemiz zaten bizim değilmiş gb olduğu için çok karıştırmak istememiştim herşeyi.Sabah ve akşam bal yedim.Bol bol portakal suyu sıkıp içtim mandalinada ek :) Gece yenmemesi gerekiyor tabi en azından geç saatte,asidik oldukları için rahatsız eder.Geçmiş olsun.Bugün de televizyonda doktor söylemişti bol su içip boğazı kuru bırakmamak gerekiyormuş böyle zamanlarda:34:

valla cnm gördügümüz rüyalarda bayagı etkileyici,benim rüyamda kucagımda bebek var biyere gidiyorum herkesin önünde kuranlar açık kuran okunuyo,birinin yanına oturuyorum bebegin ismini soruyor bana,bi isim sölüyorum ama ismi hatırlamıyorum,bana diyorlarki o ismi koyma eymen koy,uzun süre etkisinden kurtulamadım,eşimde rüyasında bebegimiz olmuş beyaz sakallı beyaz kıyafetli bi adam bebegi kundaklamış eşimin kucagına vermiş adı zeynep demiş,hayırlısı olsun artık...

Hayır olsun inşallah.Ne güzel rüyalar :) Minik ismini hazırlamış gb görünüyor,güzel de isimler.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım ben de 15 Kasım'da gidecem 13+0 olacak doktor gösterirse cinseyetini söyleyebilirim dedi :) bakalım bekleyip görücez o gün haberleşiriz ...
haberleşelim cnm , ben ikli testi yapmayacam , sadece ultrasondan görürse belki sürpriz olur öğreniriz inş.
istanbuldaki arkadaşlar akşam bogazda havai fişek gösterisi var,biz gitcez:21: gitcek olan varmı ?
canm şu leylek ağzıda bebek kundaı var ya imaza alanında kaç hafta ka günlük olduu yazıo ben de ondan yapmak itiyom nasıl yapacağımı anlatırmısın

haberleşelim cnm , ben ikli testi yapmayacam , sadece ultrasondan görürse belki sürpriz olur öğreniriz inş.

canm şu leylek ağzıda bebek kundaı var ya imaza alanında kaç hafta ka günlük olduu yazıo ben de ondan yapmak itiyom nasıl yapacağımı anlatırmısın

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin..linki oraya yapıştırın

kızlar solaninin rica etmelerine karşın hala konuyu üstlenebilcek bir arkadaş çıkmadı,kimse çıkmıyorsa benim net kapanana kadar alayım bari,gerçekten solaninde kalması onu daha çok üzcek,yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin..linki oraya yapıştırın

cnm çok çok teşekkür ederim , yaptım oldu galiba çok sağol tekrardan

kızlar solaninin rica etmelerine karşın hala konuyu üstlenebilcek bir arkadaş çıkmadı,kimse çıkmıyorsa benim net kapanana kadar alayım bari,gerçekten solaninde kalması onu daha çok üzcek,yorumlarınızı bekliyorum...

Bence alman Solanin için de uygun olacaktır.En son güncellemesinden sonra alan arkadaşa yardım edebileceğimi söylemiştim,elimden gelirse yardımcıda olurum ama şimdilik ben alamıyorum.:34:

Back
X