• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bence alman Solanin için de uygun olacaktır.En son güncellemesinden sonra alan arkadaşa yardım edebileceğimi söylemiştim,elimden gelirse yardımcıda olurum ama şimdilik ben alamıyorum.:34:

cnm o zaman ben alayım,netimin kapanma durumu var kapanırsa eger sen alırsan sevinirim..

Hanımlar ben her sabah 2 haşlanmış yumurta yiyorum acaba fazla mı?

Çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
veya hangi çatlak kremini kullanmayı düşünüyorsunuz?

İkili testi yaptıran arkadaşlarım, bazı sorularım vardı acaba beni bilgilendirebilir misiniz ?
Central hospitaldan randevu aldım ikili test için, bunu yapan iki uzman doktorları varmış, biri sadece testi yapıp sonucu veriyormuş, diğeri ise aynı zamanda yorumluyormuş... Eee benim doktorumda o hastanede, ben sonucu alıp kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum. ama tereddütte kaldım, Yoksa anlık yorumlanabilen birşeymi bu ? Yani o anda test yapılıp sonuca bakılabiliyorsa yorumlayanı da tercih edebilirim. Beni bilgilendirebilir misiniz ?
Bir de ulrasonda ikili test için bakarken göbekten mi bakıyorlar yoksa alttan mı ?:30:

Canım ikili test için ultrasondan bebeğin ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıyor dr.
sonra kan alınıyor ve annenin yaşı kilosu sigara içip içmemesi gibi sorular soruluyor
ama kan testi sonucu yaklaşık 1 hafta sonra çıkıyor

Günaydın kızlar. Siz çay içiyormusunuz. Yada alternatif ne içiyorsunuz. Ben şimdiye kadar içiyordum ama Demir ilacına başlayacağım artık o yüzden çayı bırakmak istiyorum. Hem eskisi gibi tat alamıyorum. Yerine ıhlamur flnmı içsekki. Hergün çay gibi içsek bir zararı olurmu acaba..

Ben çayı çok sevmeme rağmen hamilelikte tiksindim:(
içmiyorum alternatif olarak su ve ayran içiyorum:)

valla cnm gördügümüz rüyalarda bayagı etkileyici,benim rüyamda kucagımda bebek var biyere gidiyorum herkesin önünde kuranlar açık kuran okunuyo,birinin yanına oturuyorum bebegin ismini soruyor bana,bi isim sölüyorum ama ismi hatırlamıyorum,bana diyorlarki o ismi koyma eymen koy,uzun süre etkisinden kurtulamadım,eşimde rüyasında bebegimiz olmuş beyaz sakallı beyaz kıyafetli bi adam bebegi kundaklamış eşimin kucagına vermiş adı zeynep demiş,hayırlısı olsun artık...

Gerçekten çok güzel rüyalar görmüşsünüz. Bence o isimleri mutlaka koymalısın. Hoşlanmıyorsan bile ikinci isim olarak koyabilirsin. Ama isimleri zaten belkide Allah tarafından koyulmuş. Ben böyle bir rüya görsem kesinlikle koyardım :51::49:

Ben çayı çok sevmeme rağmen hamilelikte tiksindim:(
içmiyorum alternatif olarak su ve ayran içiyorum:)

Bende su içiyorum ama sabahları sanki sıcak birşeyler olsa daha iyi olacak ıhlamur dışındaki bitki çaylarıda pek önerilmiyor sanırım. Ihlamurda hergüne içsem bi zararı olurmu bilemedim..

Bende su içiyorum ama sabahları sanki sıcak birşeyler olsa daha iyi olacak ıhlamur dışındaki bitki çaylarıda pek önerilmiyor sanırım. Ihlamurda hergüne içsem bi zararı olurmu bilemedim..

ihlamuruda iki fincandan fazla içmiyecekmişsin herşeyin fazlası zara, yani ben çayda içimiyorum bazen ıhlamur tabi aşırıya kaçmadn

ben oralet iciyorum cnm. icine seker atmadan
arada da 1-2 bardak acik cay iciyrm. her gun degil ama.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli

iyi akşamlar canım ben iyi gibiyim eve yeni geldim kv deydim görümcenin düğünü var bi kaç gündür orda yiyip içip yatıp geliyorum halsizlik çok fazla birazda bulantım var sizler nasılsınız?

iyi akşamlar canım ben iyi gibiyim eve yeni geldim kv deydim görümcenin düğünü var bi kaç gündür orda yiyip içip yatıp geliyorum halsizlik çok fazla birazda bulantım var sizler nasılsınız?

ah o halsizliği hiç sorma yaa bende hala devam ediyor.ben de iyi sayılırım yaa mide bulantılarını saymazsak.

Hanımlar ben her sabah 2 haşlanmış yumurta yiyorum acaba fazla mı?

Çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
veya hangi çatlak kremini kullanmayı düşünüyorsunuz?

Ben çatlak kremi kullanmaya başladım canım çok fazla görünürde bişi olmasa da çatlak potansiyelimi göze alarak böyle bir karar verdim :) bazen bebeyağı kullanıyorum bazen de eczaneden lierac diye bir krem aldım onu sürüyorum ama lierac çok pahallı 100 ml 75 Tl miydi neydi ve az yani karın ve kalça bütün halinde sürdüğünden çok gidiyor, şimdilerde sebamedin çatlak kremini inceledim olmazsa bi de ondan alıcam senin bi bilgin var mı kremler konusunda ?

Merhaba arkadaslar,
Gecen kontrolumde doktorum egzersize basladin mi diye sormustu, hamile kalmadan once gunde bir saat kosuyor yada hizli yuruyordum ama simdi hic halim yok. Midem bulanmadigi yada halsiz hissetmedigim zamanlar gunde 20-30 dk yuruyorum ama yeterli mi bilmiyorum doktoruma danisacagim. Sizin daha fazla bilginiz var mi? Birisi 16. haftadan sonra hamilelelik yogasini tavsiye etti, DVD sini alip evde bile yapabiliyormussun.

Canım ben hamilelik öncesinde fazla egzersiz yapan bir insan değildim ama şu aralar çok oturduğumdan biraz da hızlı kilo almaya başladığımdan hergün 45 dk kadar yürüyüş yapma kararı aldım yaklaşık 2 haftadır yapıyorum yatmadan önce çok rahatlatıyor. Amam tabi haldır haldır yürüyemiyorum yavaş ama tempolu diyelim :)

benimde inanılmaz bulantım oluyo ve havuç bastırıyo midemi ..iyiki keşfetti havucu çok rahatlattı beni :16:

Ben çatlak kremi kullanmaya başladım canım çok fazla görünürde bişi olmasa da çatlak potansiyelimi göze alarak böyle bir karar verdim :) bazen bebeyağı kullanıyorum bazen de eczaneden lierac diye bir krem aldım onu sürüyorum ama lierac çok pahallı 100 ml 75 Tl miydi neydi ve az yani karın ve kalça bütün halinde sürdüğünden çok gidiyor, şimdilerde sebamedin çatlak kremini inceledim olmazsa bi de ondan alıcam senin bi bilgin var mı kremler konusunda ?

canım lierac internet sitelerinde çok daha uygun fiyata satılıyor. ben geçen sene 3lüsünü 100küsur liraya almıştım. şimdi göz attım bi sitede 44 liraya satılıyor. kapıda ödemeyle almıştım ben. bir araştır istersen.

iyi akşamlar arkadaşlar bugün ultrasyona gittim çok şükür her şey yolunda...minnağım parmağını emiyordu...2.bebeğim cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım...ben ilk bebeğime ikili testte gittiğimde doktor erkek demişti daha sonra kız olduğunu öğrenmiştim... o yüzden bu haftalarda yapılan cinsiyet belirlemelerinde çok yanılmalar oluyor kısmetse 2 hafta sonra gideceğim....umarım sizin içinde herşey yolundadır.

Günaydinnnnnn hanimlar sabahın nurunda yine ayaktayim her zaman gibi :) Bu arada Oralet içmeyin gerçekten.Yani onun yerine limonlu çok açık cay icin daha iyi bence .Yada ben ogluma her sabah bir cay bardagida olsa sıkarım meyva suyu.Sizde sıkın .Hele hafta sonları üzüm, elma, havuc, limon, portakal, mansalina hepsini sıkıyorum.Nefis bir içecek oluyor.Drneyun atom gibi birşey oluyor ;)

Back
X