Slm arkadaşlar..
Okuduğum kadarı ile herşey yavaş yavaş düzeliyor,bulantılar iştahlar v.s.maşallah bize..
Ben daha iyiyim,gribim geçmedi daha inanılcak gibi değil 1 aydır ,belkide öksürmekten düşük tehlikesi oldu bende neyse atlattım.Yarın 11.haftamız bitiyor,ikili test yapılcak,erkekse bizimde belli olur sanırım..
Bu arada anlattım mı bilmiyorum,oğlum rüyasında kız kardeşi olduğu gördü,bende ondan sonra gördüm.Kızım olmuştu çok da güzeldi,kimseye yüzünü göstermiyordu sadece ben görmüştüm,omzuma yüzünü yaslıyor ve sımsıkı sarılıyor..:)))
Bende 2 kilo aldım,ama yattığım için aldım sanırım.İşe başladım dengelerim sanırım,gözle görülür bişey yok,karnım çıktı çok az ,kıyafetlerimi giyebiliyorum kotlarımı v.s...işyerinde dalga geçiyorlar beni bizimi yiyorsun sen ,nasıl hamilesin diye :)))
Meyve çok güzel yiyorum,ayva hergün yemeye başladım..Tavuk yemiyorum,çok sevdiğim balığı yiyemiyorum ama ızgarada olsa denemeye çalışıcam,süt içemiyorum ama yoğurt peynir çok güzel yiyorum.Salata,yeşillik ,yumurta,ceviz ,badem ,fıstık,kuru üzüm,kayısı en çok yediklerim..Ekmeği biraz kesmem lazım,en azından akşamları yemesem iyi olucak..Dr.izin verirse yürümeye tekrar başlıcam yoksa şişicem :))
Dişlerim ağrımaya başladı,dün dr. a gittim,kendi dr.um izin verirse 4.ayım bittikten sonra ufak tefek çürüklerim var onları yapabiliriz dedi.Hamilelikte en ufak çürük bile ağrı yapıyor..

((
Bunlar dışında,cildim çok kurumaya başladı,yüzümde sivilcelenmeler devam ediyor,Ben çatlak kremi kullanmıyorum,aloveralı bebe yağını tüm vucuduma sürüyorum,kurumayıda engelldi,pul dökülüyordu.Saçlarım çok uzuyor kestirmem lazım sıkıldım ...
Kısaca tüm dengem bozuldu benim son 1 aydır,ama bu süreç geçicek,o yüzden sızlanmıyorum....
Hepiniz iyi olsun,sağlıklı olsun,sağlıklı evlatlanız olsun..Allah hepimizin yardımcı olsun :)))