Benim de persembe randevum var ikili test icin bakalim insallah hersey iyi cikarr
ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum hala emin deilim ama büyük ihtimalle yaptırmıycam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de persembe randevum var ikili test icin bakalim insallah hersey iyi cikarr
canım dr bana 20. haftadan sonra başlamayı uygun görüyorum dedi Omega 3 için. Ben de hiç balık yemiyorum da
Benim de aynı canım. Geceleri yatarken, gündüz otururken, ayakta sürekli bel kemiğimde bir ağrı hissediyorum. Bazen kalçamda ağrıyor ama bu aralar bel ağrım çok. Epiduralle ne alakası varmış ki. benim ilk bebeğim daha
Benim de aynı canım. Geceleri yatarken, gündüz otururken, ayakta sürekli bel kemiğimde bir ağrı hissediyorum. Bazen kalçamda ağrıyor ama bu aralar bel ağrım çok. Epiduralle ne alakası varmış ki. benim ilk bebeğim daha
çok şükür ikili testim normal çıktı...ama çevremdeki insanların ikili test yaptırmamaktaki inatlarını anlamış değilim.
Benim de aynı durum var. Karnım büyümeye başladı o ağırlık yapıyor desem şimdi böyleyse son aylar ne çekerim diye anım sıkılıyor.
canım bekunis hamilelikten önce kabızlık için kullandığım bir ilaçtı. Genel olarak baya memnundum. Şimdi hamilelikteki kabızlığım için ise, önce dışkı sulandırıcı kullanmak gerekiyormus,ki o da duphalac. Çünkü bırak ishali, lavmanlık bir durumdayım![]()
hergün ne pişirsem diye düşünmekten bıktım anneler akşama ne yemek var fikir olsun bari:)
hergün ne pişirsem diye düşünmekten bıktım anneler akşama ne yemek var fikir olsun bari:)
Dün kayınvalidem geldi bana etli nohut pilav mercimek çorbası yaptık beraber mevsim salatası turşu süper olsu :) ama nohutu bir gece önceden ıslaman lazım bunu yarın için yap baklagil yememiz lazımmış ya :) bugün de köfte yapabilirsin benim canım köfte istio bugün :)
Herkese merhaba kızlar,
yemek için kendi menümü vereyim, patates graten, tavuk göğsü kızartması, marul salatası, ayran![]()
Kimse için sorun olmayacaksa konuyu devralabilirim...