Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar..
banyodan sonra kaşıntı bende de var maalesef. her yerim kaşınıyor.
vitamin kullanmıyorum bende kullanmayacağımda. hiperaktivitenin artmasının nedeni olacak multivitaminleri görüyor bazı uzmanlar.
benim kaç gündür kuyruk sokumu ve kalça içine uznan bir ağrım var. bacağım kilitleniyor yürüyemiyorum. sizde oldu mu? magnezyum eksikliğinden diyorlar ama daha erken değil mi kızlar yaa
Kizlarr az once göbüsümü aldim bende kahverengi bi cizgi olmus sizde de var mi bi de veetin agda bantlari cok guzel ben yapistirdim esim cekti gobegimde buyumus yaww:))
Yok benim öle bi çizgi zaten göbeğim hiç çıkmadı gibi bişey kimse hamile olduğumu anlamıo :) ben telefondan giriyorum sen kaç haftalıksın
12 haftalim cnm benim valla benim buyumeye baslamis ya ben basta da mide bulantisi kusma yasamadim hic hep yedim valla 1 kilo almisim daha ama artik o eski dumduz karnim yok :))
çok şükür ikili testim normal çıktı...ama çevremdeki insanların ikili test yaptırmamaktaki inatlarını anlamış değilim.
gözün aydın çok sevindim test sonucunavalla bende anlamıyorum yaptırınca ne oluyormuşki en azından insan içini neden rahatlatmak istemez
![]()
canım ustune görmeden kaç gun sonra kan testınde çıkar sence ben adetten uc gun sonra yaptırdım 0.01 cıktı
hergün ne pişirsem diye düşünmekten bıktım anneler akşama ne yemek var fikir olsun bari:)
bence çevrenizdeki insanların ikili test yaptırmama kararlarına bu kadar kafanızı takmayın hanımlar. isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz bu kadar basit bir durum. ayrıca bu testin iç rahatlatmakla bir alakası yok. bu bir tanı testi değil tarama testi. %100 sonuç vermesi gibi bir durum söz konusu değil. herşey doğumdan sonra belli olur. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
kızlar herkese merhababugün ikili tarama testimize gittik ilk ultrasyondan bebişimize baktık ve ben gördüğüm gibi cinsiyetini tahm ettim yapısından belli oluyordu sankim ve doktoruma dedim erkeğe benziyor güldü ve evet yüksek ihtimal erkek dedi çıkıntısı var dedi ama kesinleşmesi için 2 haftamız daha var dedi:)) yalnız ben o heycandan ense kalınlığını sormadım doktorum ölçmüş müdür yani aksi durum olsa söyler miydi sonuçları 2 hafta sonra alcaz
cnm ben ilk kızımda ikili teste gittiğimde çıkıntı o kadar belliydi ki dr kesin erkek demişti...1 ay sonra kız olduğunu öğrendik...daha sonra araştırma yaptım 12.haftada kız bebekte klitoris çıkıntı şeklinde oluyormuş erkek gibi 13.haftadan sonra kız bebekte klitoris geri çekilmeye başlıyormuş...bu yüzden kesin gözüyle bakma çünkü insan şartlandırıyor kendini şahsen ben öyle olmuştum![]()
Bende affınıza sıgınarak yemek paylaşımı yapmaktan yana değilim çünkü daha hala bulantılarım çok fazla ve herşeyden tiksiniyorum diğer arkadasında dediği gibi adını duymak bile yetiyo biraz daha zaman geçsin paylaşım için diye düşünüyorum kendi adıma.
arkadaşlar haklısınız k.bakmayın paylaşmayalım