• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
iyi sabahlar arkadaslar.herkes iyidir umarim.kontrolume 2 hafta var.bebegi merak ediyorum.saglik ocagini aradim.ultrason yokmus olsa gidecektim.kalp dinleme cihazi varmis sadece.
ozledim onu :(
sizler nasil dayaniyorsunuz.

Benim doktorum çok iyi bu konuda sanırım. Canın ne zaman isterse gel ben hep burdayım diyor. Gebelikte riskli idi. İlk zamanlar her hafta son zamanlarda 2 haftada bir gidiyorum ben. Şuanda test sonucunun çıkmasını bekliyorum yoksa çoktan gitmiştim :) Devlet hastanesi bu arada.

günaydın kızlarr bugün sabah oğlumu okula hazırlarken aniden ayağa kalkınca sağ kasığıma bıçak gibi bir ağrı girdi.işe zor geldim araba kullanırken canım çok yandı şimdide azar azar ağrım var.bugün beşte kontrolüm var nasıl dayanacağım bilmiyorum sabah sabah moralim bozuldu

günaydın kızlarr bugün sabah oğlumu okula hazırlarken aniden ayağa kalkınca sağ kasığıma bıçak gibi bir ağrı girdi.işe zor geldim araba kullanırken canım çok yandı şimdide azar azar ağrım var.bugün beşte kontrolüm var nasıl dayanacağım bilmiyorum sabah sabah moralim bozuldu

o bende sık sık oluyor canım, bozma moralini.. kalkarken yatarken, sağ sol fark etmiyor aniden bıçak saplanması ya da kesik acısı gibi bir ağrı.

Günaydın :71:

günaydın kızlar. intrnetten bir tane bebek sitesine üyeyim. aslında annemler 7.aya kadar alışveriş yapmamamı söylemişti ama dün bir şeyler aldım. Forumdaki mayıs bebeklerinin çoğu erkek diye genelleme yaptım ve her şeyi mavi sarı aldım. Kızım olursa erkek gibi giyincek:) Ama onun için alışveriş yapmak o kadar keyifli ki anlatamam size.

günaydın kızlar. intrnetten bir tane bebek sitesine üyeyim. aslında annemler 7.aya kadar alışveriş yapmamamı söylemişti ama dün bir şeyler aldım. Forumdaki mayıs bebeklerinin çoğu erkek diye genelleme yaptım ve her şeyi mavi sarı aldım. Kızım olursa erkek gibi giyincek:) Ama onun için alışveriş yapmak o kadar keyifli ki anlatamam size.

evet bak bende onu farkettim çoğu annelerimizin bebeği erkek:)

o bende sık sık oluyor canım, bozma moralini.. kalkarken yatarken, sağ sol fark etmiyor aniden bıçak saplanması ya da kesik acısı gibi bir ağrı.

Günaydın :71:
çok canım yandı ama bir an eye uğradığımı şaşırdım gözümden yaş geldi resmen.şimdi hafifledi neyseki.normalmi acaba neden oluyor bugün kontrolüm var sorayım doktora.

Canım çok geçmiş olsun, benimde bugün çok ağrım var kasıklarımda kötü oldum gerçekten belim de ağrıyor. Senin ne güzel 5'teymiş kontrol benimki taaaa cuma günü nasıl dayanacağım bilmiyorum. İnşallah bebişlerimizde bir sıkıntı yoktur. Hayırlı haberlerini bekliyorum oferta :)

Günaydın güzel anneler, nasılsınız bakalım...

Kızlar ben yine korkmaya başladım. Yemeklerden tiksindiğim için sağlıklı beslenemiyorum. Kilo verdim. Göbeğim hiç çıkmadı. En son 1 ay önce gitmiştim doktora. Uzun zaman bebeğimi göremeyince acaba onu besleyebildim mi, acaba iyimi diye çok korkuyorum. Cumartesi kontrolümüz var. Zaman geçmiyo sanki.

İçim hiç ama hiç rahat değil.

ne guzel yemek yıyebılıyorsunuz. ben sebze yemeklerınden patlıcan fasulye kabak dolmabıber hepsınden mıdem bulanıyor.annem ne pişirecegını şasırıyor kaadın.soguk ferah seylerı sevıyorum. meyveye bayılıyorum. sulu yemek yıyemıyorum.aksam ızgara et balık salata..aksam 7den sonra yıyemıyorum yoksa uyuyamıyorum...bırde dun gece 3 damla kahve leke geldı 14 hftalık oldu ama neden hala oluyor. gene tedırgın oldum

miraclemiracle
cnm akıntın kahveye döndüyse bitiyor demektir
senin ne zamandır ve hangi sıklıkla oluyor kıntıların
benim maalesef 1 aydır pembe akıntım var,düşmesini bekliyoruz,ultrasonda bile bakamıyorum
her gün ağlıyorum
bi de öğretmenim,okulda kanamam olacak diye korku yaşıyorum sürekli:43:

kızlarr Allah ıma şükür ense kalınlığı normal çıktı 1.03 mm:) kan da vermedim:) yarın versem bişey olmaz heralde. 12+2 miş kuzumm:) kolları bacakları kıpır kıpır:) hoplayıp duruyodu. babası videoya çekti telefon onda kaldı diye üzülüyorum şimdi:) cinsiyeti belli değil. yüzde elli kız yüzde 50 erkek dedi güldü:D 1ay sonra bakarız dedi..

ben kıyafet olarak sadece beyaz 2 li atlet zıbın aldım. hastane çıkışını organik düşünüyorum onlarda genelde kahverengi zaten, geri kalan kıyafetlerini cinsiyet kesinleşince alacam :1:

bu arada kızlar, ben aöf den 2. üniversiteyi okuyorum daha önce de söylemiştim. vizeler mayıs başı finaller haziranın 7-8 i ne yapsam bilemedim. Bir de il merkezine gitmem gerekecek yollar biraz engebeli ve bozuk 1 saat sürüyor yol.. Tecrübeli annelere soruyorum sezeryandan kaç gün sonra ayaklandınız? kaç gün sonra kısa süreli yolculuk yapabilirim ?

hayırlı sabahlar anneler. sizlere bişey sormak istiyorum.benim özellikle sabhları şiddetli karın ağrım oluyo.her uyukudan uyandığımda göbeğim çatlayacak gibi şiş ve sancılı.benim gibi olan var mı aranızda? afedersiniz sabah lavabosuna çıktığımda çok ağrılı idrar yapıyorum.yani karnım sancılanıyo rahmim değiil.ne ayapacağımı bilmiyorum:50:

Günaydın ...

Oferta içini rahat tut canım,bazen banada olabiliyor..Bişey olmaz..Özellikle bende sabahları unutuyorum hamile olduğumu,çarpınıyorum :))

İkili testte cinsiyet tahminini keşke dr.lar söylemese..genelde 12.haftada kızların klitoris çıkıntısı belirgin oluyor,erkek olabilir diyebiliyorlar yanılma oranı çok yüksek...bana da erkeğe benziyor dedi,bütün belirtilerim kıza işaret ediyor..Merak işte..
Halbuki sağlıklı olmalı önemli ama,dr.dan duyunca acaba mı diye düşünmeden edemiyoruz..

yok canım zaten şartlamadım ki zaten doktorumda dedi 2 hafta sonraa sonucları almaya geldiğinde bakarız daha netleşir kesinlik payı yok diye söyledi doktor 2 hafta sonra kız dese de üzülmem farketmiyor sağlıklı olsunda hayırlı evlat olsun tercihim bu:49: ama bi arkadaşımn başına geldi o kız istiyordu dr kız dedi 1 ay sonra erkek dedi nasıl hayal kırıklıgına ugradı bide alışverşte yapmış kız diye :) bu bana ders oldu:49:

6. ayından sonra kız değil erkek olduğunu öğrenen arkadaşım var benim de, o yüzden temkinli olmakta fayda var.

Günaydın ...

Oferta içini rahat tut canım,bazen banada olabiliyor..Bişey olmaz..Özellikle bende sabahları unutuyorum hamile olduğumu,çarpınıyorum :))

İkili testte cinsiyet tahminini keşke dr.lar söylemese..genelde 12.haftada kızların klitoris çıkıntısı belirgin oluyor,erkek olabilir diyebiliyorlar yanılma oranı çok yüksek...bana da erkeğe benziyor dedi,bütün belirtilerim kıza işaret ediyor..Merak işte..
Halbuki sağlıklı olmalı önemli ama,dr.dan duyunca acaba mı diye düşünmeden edemiyoruz..

prenscim
senin lekelenmen mi olmuştu cnm,yanlış hatırlamıyorsam,geçti mi

Back
X