2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bebişim cinsiyetini öğrendim bugun.. kız annesi oluyorummm

gerçekten mi biraz rahatladım şimdi yaa ben de hiç yiyemiyorum kokusu bile midemi bulandırıyo üzülüyodum 14 hafta oldu doğru düzgün balık yemedim diye

bende süt içemiyorum gaz yapıyor canım ya.onun yerine yoğurt,peynir yiyorum.ama balığı haftada bir yiyorum.ayrıca bana küçük balık ye dedi.hamsi,sardalya falan gibi.

sende bi yaramazlık yap annesi özele gidiyosan ona 1 ayda git aradada devlet hastanesine git böyle merak ettiğinde bazı arkadaşlar vardı 10 gün arayla birbirinden habersiz 2 doktora gittiler hep sanırım bidaha gebe kalırsam bende öle olurum :))))

bana da kesin değil ama büyük ihtimal kız dedi çok sevindim senin adına ben de çok istiyorum kız annesi olmayı
bende kız annesi olmayı çok istiyodum canım ama hep erkek hissediyodm.bugun doktorum kız dıyınce inanamadm. allah gönlümüze göre versin sağlıkla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi..

bende süt içemiyorum gaz yapıyor canım ya.onun yerine yoğurt,peynir yiyorum.ama balığı haftada bir yiyorum.ayrıca bana küçük balık ye dedi.hamsi,sardalya falan gibi.

geçen gün fırın poşetinde çupra yaptık o hafif geldi bi onu yiyebildim, bugün de öyle yapıcaz heralde kızartmayı hiç yiyemiyorum çünkü, neyse artık belki zamanla o hassaslık geçer çünkü normalde balığın her türlüsüne bayılırım.

en güzelini yapmışsın kızartma ağır geliyor çünkü.doktorum da bana 1 hafta sabret bulantıların geçer dedi.Bende sütü o kadar çok seviyordum ki hamilelik öncesi süt kolik gibiydim 7.haftadan sonra tiksindim.Bide gaz yaptı.doktorum zorlama dedi.

iyi sabahlar arkadaslar.herkes iyidir umarim.kontrolume 2 hafta var.bebegi merak ediyorum.saglik ocagini aradim.ultrason yokmus olsa gidecektim.kalp dinleme cihazi varmis sadece.
ozledim onu
sizler nasil dayaniyorsunuz.

Bende zorlanıyorum,öyle çok şikayetimde olmadı hiç daha da meraklandırıyor bu durum.Her seferinde randevuları öne cekiyorum

Gözünüzaydıın Kızlar çoğalmaya başladı,bende çok merak ediyorum

bana da kesin değil ama büyük ihtimal kız dedi çok sevindim senin adına ben de çok istiyorum kız annesi olmayı
Ay ne güzel kızınız olacak :) erkekler ağırlıktaydı ben de merak ediyorum herkesin erkek olunca bende kendimi erkeğe hazırladım bakalım doktorumuz haftaya cuma söyleyecek :)

Süper yaa ben de hep kız hissediyordum sonra 10. Haftada kığır kıpır olduğunu görünce bu erkek heralde dedim bi de kalp sesini dinledim o da öyle hissettirdi bi de yüm hamile arkadaşlarım erkek bebek beklio burdaki arkadaşlar da öyle :)) çok merak ediyorum ben de

ben de ilk zamanlar sütten biraz tiksinmiştim cici bebe bisküviyle falan yedim şimdi geçti senin de geçer bence rahatlarsın bana da doktorum hiçbir şeyi yemek için kendini zorlama demişti.

meryemcim merhaba, lise yıllarımda uzun dönem kansızlık çektim ve yaklaşık 3 yıl tedavi gördüm. bebiş için kan testlerimi yaptırdığımda demirim 27 çıktı alt sınır 60 dı. hemen demir takviyesine başladık yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. bu konuda neredeyse tez yazabilirim. ama doktorların söylediklerini paylaşmak istiyorum. sabah aç karnına almak gerekiyor 1-1,5 saat sonra yemek yemek gerekiyor. çünkü mide boşken ilacın emilimi çok daha kolay oluyor. süt emilimi azaltıyor çay demirin fonksiyonunu yok ediyor. hatta sütle içilen demir ilacı olduğu gibi dışkıyla atılıyor. demir takviyesi muhakkak almak lazım gün içerisinde yediğimiz bir çok şeyde demir var ama o normal ve değerleri iyi bir insanın ihtiyacını karşılıyor. bir kamyon ıspanakta bir kutu demir hapı kadar demir var o yüzden pekmezmiş, dalakmış vs vs miş bizim için yeterli deil. portakal suyuyla içmek çözümlenmesini kolaylaştırıyor. ve mutlaka bol su ile alınmalıki anca erisin.

Gunaydin kizlarrr
Saat 9.30 da randevum var ikili test kuxumu gorceeeemm:)) acmi gitmeliyim tokmu ona gire kendime kahvalti hazirlayayim:)

benim randevumu ertelediler.Doktorum ameliyata gidicekmiş yarın Allah nasipse şu video olayı benimde aklıma yattı çekicem gidince :)

insanlar nekadar acımasız ya ben bunu anlamıyorum zaten peritanologlarda normal gebeleri takip etmiyor.Ne demek pişman olma bir gebeye en son söylenebilecek bi durum.

Canım ben pedogog adem güneşin kitabında okumuştum bebeklerinize sarı kıyafetler almayın diyor.Peygamberimiz bile Hz.Fatıma yanlış hatırlamıyorsan onun sarı kundağını değiştirmiş.

Ben yemekten 1 saat sonra içiyordum benimki çiğneyerek kullanılandan yinede su içmem lazım sanırım. Doktorda birşey söylememişti nasıl kullanacağım hakkında. İyi ki yazdınız teşekkürler..

yok cnm sıkılmakla falan alakası yok,sıkılcak birşey değil zaten,ama alırkende belirtmiştim netim kapancak diye,kimse oralı olmadığı için tepki verdim,200 kişinin 200 ü girmiyor olabilir ama,girenlerinde hepsinin bi sorunu oldugunu sanmıyorum,ayrıca benim eşimde kabul etmemişti,ben arkadaş bebegini kaybetti,geçici olarak alcam dedim,ikna oldu,yoksa ne zorum olcakda alcam,sonunda bi arkadaş aldı onada teşk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…