2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

12+2 de yani dün öğrendim.Zaten bu sonuçlar kesin değil banada %70 erkek dedi.Ama dediğim gibi net olmuyor.1 ay sonra kesinleşir

doğru diyorsun cnm,özelden yazayım sana
çoooook teşekkür ederim

bilmiyorumki gaz ihtiyacım yok afedersin.durduk yere bi anda tutuyo sabahki ağrılar.çok canımı yakıyo

Ben de ilk yazdığında idrar yolları enfeksiyonu diye düşünmüştüm ana test yaptırdım çıkmadı diosun gaz sancısı da değilse istersen doktorunu ara bir sor canım geçmiş olsun çok ..

doğru diyorsun cnm,özelden yazayım sana
çoooook teşekkür ederim

sen ıstedıgını sor cnm cevaplarım çunku ben ıkı aydır bu sorunla ugrasmaktan hamılelıgımn tadını bıle cıkaramadım herkese duyuramadık bıle doya doya bebısımız olcak dıyemedık. senı cok ıyı anlıyorum asla canını sıkma moralınız bozma senın gıbı benım gıbı olan bırsuru kısı var.Allah nasıp ettıyse elbet gelecek ama bız gene de önlemımızı alalım. bu arada benım kızım olacak .

Ben de ilk yazdığında idrar yolları enfeksiyonu diye düşünmüştüm ana test yaptırdım çıkmadı diosun gaz sancısı da değilse istersen doktorunu ara bir sor canım geçmiş olsun çok ..

tşk ederim canım.herkes bana karın ağrısı iyi değil dr git diyor ama gidincede bişey demiyo.bebeğe bakıyo herşey normal diyo o kadar.neyse idare edecez artık

Merhaba kızlar

Birkaç gündür iyi gibiydim bugün aşırı halsizim.. Bugün hiç olmadı ama dün de dahil geçtiğimiz günlerde oluyordu, göbek deliği etrafında sızı-ağrı tarzı şeyler yaşayanlar var mı içimizde? Nette araştırdım bişi bulamadım.

Ve sanırım dr randevusu en geç olanınız benim, aralığın 4ünde randevum 15+4 olacak o zaman inşallah cinsiyeti belli olur hayırlısıyla..

canım ben aç karnına yemekten 1saat önce alıyorum. c vitamini emilimini hızlandırıyor evet. süt ve süt ürünleride azaltıyor.

tşk ederim canım.herkes bana karın ağrısı iyi değil dr git diyor ama gidincede bişey demiyo.bebeğe bakıyo herşey normal diyo o kadar.neyse idare edecez artık

Benzer midir bilmiyorum ama 3 gündür bendede ağrı var alt karnımda,bebeğin büyümesine rahimdeki kasların gerilmesine bağladım.Zaten karnım çok az dı,3 gündür büyüdü desem yeri var.Bilmiyorum iyi mi yapıyorum ama kötü düşünmek istemiyorum.Şikayetim olmadı benim hiç,şimdide karnımda ağrı var diye de sorunmuş gibi düşünmek istemiyorum.Belimdede ağrı var buarada.İnşallah iyidir minikler

kızlar ben bugün 11+6 yım cinsiyet bugün belli olurmu sizce?

Bende aynı 11+6'da doktordaydım,cinsiyet için birşey demedi :) Ama tahmin yürüten olmuştu sanırım arkadaşlar arasında doktorları tarafından.İnşallah bir süpriz yapar miniğin

kızlar ben bugün 11+6 yım cinsiyet bugün belli olurmu sizce?

12+2 de ıkılı testte dr yuzde doksan bes kız dedi... benım arkadaslarda ıkılıyı ona yaptırmıstı zaten onlar önerdı. hepsıne yaptıgı tahmın dogru cıktı hatta ben degısır mı dedım. senınkı barız net dedi. ben çok sevındım:) zaten benım ıcımede kız doguyordu

Bende demir eksikliği çıkmıştı bir de tahlilde vitaminsiz kaldığım görülüyormuş dr direkt elevit vermişti (şuan decavite geçtim ama) demir için ayrı bir ilaç vermedi yani bilmiyorum iyi mi kötü mü..

oferta 12. haftada kız ve erkek çıkıntıları aynı gibi oluyormuş bununla ilgili birçok mesaj okudum o yüzden bence ilerleyen haftalarda daha iyi bir sonuç alınabilir..

var canım merak etme ünlü bir doktorun sitesinde okumuştum bazı gebelerde olurmuş bu tür ağrılar.

bu arada iştah durumları nasıl ben iki gündür doymuyorum adeta (

12 haftaya kadar bulantı yaşamadım ama ıkı haftadır var akşam besten sonra başlıyor... 7. haftadan beri sebze yemeklerınden tiksindim. sogan kavrulunca fena oluyorum. patlıcan fasulye bıber kabak yanı faydalı seylerı yıyemıyorum. ne yıyecegımı şaşırdım.. tatlıya çıldırıyorum ama dr asla yemeyeceksın dedı yiyemıyorum ...dün gece rüyamda nasıl baklava tavukgögsu yedim uyandıgımda çok mutluydum:) mevyeler bıle tatlı ıhtıyacımı kesmıyor ne yapcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…