kızlar doktorlarınızın görüşlerini paylaşmayı unutmayın
beni de dr 12+3te çağırmıştı 2li için ama ben 13 te veya 13+3te gitmeyi planlıyorum cinsiyet görme ihtimalimiz artsın diyecinsiyetleri öğrenen arkadaşlar kaç haftalıkken öğrendiniz siz?
canım ya öncelikle ilgin için tşk. tahlil yaptırdım enfeksiyon yok.ama ağrılarımı anlıyamıyorum.sürekli karnım ağrıyo
cnm benım benım de 14 oldu ama hala korku devam edıyor. arkadaslarım 9 ay boyunca kanama leke yasayanlar oldu bana hep zıyarete gelıyorlar bır anlatıyolar ıcım rahatlıyıor. 2013 tekı 40 gununu hemen kullanmaya basla.2014 te de 40 gununu bes bes alırsan dogum ıznıne yetısıyorsun.dogum ıznıne 32. haftada cıkıyorsun.zaten bzım dogum guzel zamana gelcek benımkı 2 mayıs. 8 hafta dogum sonrası ıznı karsılıyor. yanı dogum ıznıne kadar raporlarını kullanırsın.İl merkezıne gıt yavas yavas ıyı bır hocaya gorun hatta özelıne gıdersen heyettede yardımcı oluyor.kan degerlerıne baktır pıhtılaşma var mı yok mu bu onemlı kanama alanı nerde ıcte mı dışta mı.folık asıtı bana 12 hafta bıtınce bıraktırdılar elevıte baslattılar onun yerıne. cunku 3 ay folık asıt kullanım yeterşlımış ama druna sor gene de... ha canım benım benım allahtan ılk uc ay bulantım olmadı drum sakın öksurme hapsurma mıden bulanırsa asla öğürüu kusma bu hareketler rahmı ksıyormuş. mıde bulantın varsa hemen ılaç yazayım dedıydı hayır demıstım. sen druna mutlaka bulantı hapı yazdırda kusma... bır de canım bırsey sormak ıstersen bana özelden mesaj at burdakı mutlu hamıle arkadaslarımızı üzmeyelım ve korkutmayalım cunku onların hamılelıklerı rahat gecıyor darısı bızızm basımıza
cnm gaz ağrısıda olabilir bence...
bilmiyorumkigaz ihtiyacım yok afedersin.durduk yere bi anda tutuyo sabahki ağrılar.çok canımı yakıyo
doğru diyorsun cnm,özelden yazayım sana
çoooook teşekkür ederim
Ben de ilk yazdığında idrar yolları enfeksiyonu diye düşünmüştüm ana test yaptırdım çıkmadı diosun gaz sancısı da değilse istersen doktorunu ara bir sor canım geçmiş olsun çok ..
arkadaşlar bir sorum olucak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. demir ilacını nasıl ve ne zaman alıyosunuz kimi doktor sabah aç karnına yemekten bir saat önce, kimisi yemekten bir saat sonra tok karnına diyomuş acaba kişiden kişiye gebelik durumuna göre mi değişiyo hatta burda mı yazmıştı bir arkadaş aklımda kalmış demir ilacının emilimi çok zor gerçekleşiyor diye sabah aç karnına limonlu suyla alınması iyiymiş sizin fikriniz nedir.
tşk ederim canım.herkes bana karın ağrısı iyi değil dr git diyor ama gidincede bişey demiyo.bebeğe bakıyo herşey normal diyo o kadar.neyse idare edecez artık
kızlar ben bugün 11+6 yım cinsiyet bugün belli olurmu sizce?
kızlar ben bugün 11+6 yım cinsiyet bugün belli olurmu sizce?
Ay kızlar her gün bu yemek menülerimizi sabahtan paylaşalım hepimize dert oluyor ne yapsam fikri :) bebişlerimizi besleyelim sağlıklı sağlıklı
Merhaba kızlar
Birkaç gündür iyi gibiydim bugün aşırı halsizim.. Bugün hiç olmadı ama dün de dahil geçtiğimiz günlerde oluyordu, göbek deliği etrafında sızı-ağrı tarzı şeyler yaşayanlar var mı içimizde? Nette araştırdım bişi bulamadım.
Ve sanırım dr randevusu en geç olanınız benim, aralığın 4ünde randevum15+4 olacak o zaman inşallah cinsiyeti belli olur hayırlısıyla..
Bende zorlanıyorum,öyle çok şikayetimde olmadı hiç daha da meraklandırıyor bu durum.Her seferinde randevuları öne cekiyorum
kizlaar,
yuruyus yaparken saglik ocaginin onunden gectim.dayanamadim girdim.hemsireye rica ile kalp atislarina bakmasini istedim.ancak cihazlari cok uyduruk.14.haftada duymayiz dediler.israrla baktirdim.10 dak.sonunda zirla duyduk.inatci annenin inatci bebegi bak duy diye ciktim ordan.sanirim haftasonu kendi doktoruma gidicem meraktan
bu arada iştah durumları nasıl ben iki gündür doymuyorum adeta(
Bende zorlanıyorum,öyle çok şikayetimde olmadı hiç daha da meraklandırıyor bu durum.Her seferinde randevuları öne cekiyorum
kizlaar,
yuruyus yaparken saglik ocaginin onunden gectim.dayanamadim girdim.hemsireye rica ile kalp atislarina bakmasini istedim.ancak cihazlari cok uyduruk.14.haftada duymayiz dediler.israrla baktirdim.10 dak.sonunda zirla duyduk.inatci annenin inatci bebegi bak duy diye ciktim ordan.sanirim haftasonu kendi doktoruma gidicem meraktan
canım seninle tarihlerimiz aynı. bakarsın doğumlarda aynı gün olur. en son ne zaman gittin doktora.
aynen katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?