• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlaarrrrrrrr sizlere bir sorum olacak, benim bu ara çok sıkıntı yaşadığım bir konu var ben eskiden akıllıca , güçlü hafızalı bir kızdım ama şu aralar resmen salağa bağladım , en iyi bildiğim şeyleri hatırlamıyorum, kafamı toplayamıyorum , eskiden bir okumada anlardım herşeyi şimdi okuyorum okuyorum yok yani deli olucam yaaaa tosunum benim beynimi sömürüyor zannımca sizlerde de benzer sorun yaşayan var mı acaba

Handcare adli bi arkadas 13+3 te ikili test icin gidicem cinsiyeti belli olur diye yazmis.yazisini bulumadim alinti yapamadim.canim bildigim kadariyla 13+6 dan sonra ikili test zamani bitiyor.bazi bebekler onden gidior 13+3 de 14+3 cikabiliyor.dikkat et nolur zamanini kacirmis olma canim.ikilini yaptir sonra tekrar git istersen.

12 haftaya kadar bulantı yaşamadım ama ıkı haftadır var akşam besten sonra başlıyor... 7. haftadan beri sebze yemeklerınden tiksindim. sogan kavrulunca fena oluyorum. patlıcan fasulye bıber kabak yanı faydalı seylerı yıyemıyorum. ne yıyecegımı şaşırdım.. tatlıya çıldırıyorum ama dr asla yemeyeceksın dedı yiyemıyorum ...dün gece rüyamda nasıl baklava tavukgögsu yedim uyandıgımda çok mutluydum:) mevyeler bıle tatlı ıhtıyacımı kesmıyor ne yapcam ben

canım kuru kayısı erik incir tatlı ihtiyacını karşılıyacak sabah bi kaşık pekmez üzerine portakal mandalin vb. şeyleri ye

kızlar doktorlarınızın görüşlerini paylaşmayı unutmayın

beni de dr 12+3te çağırmıştı 2li için ama ben 13 te veya 13+3te gitmeyi planlıyorum cinsiyet görme ihtimalimiz artsın diye:34:cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar kaç haftalıkken öğrendiniz siz?

Canım ikili için çok erteleme istersen. Bazen bebek dönmüyo ölçüm yapamıyolar. Sonrası için tekrar çağırıyor doktor o zamanda geç olmasın testler için. Bir daha konuş istersen doktorunla.

Canım ikili için çok erteleme istersen. Bazen bebek dönmüyo ölçüm yapamıyolar. Sonrası için tekrar çağırıyor doktor o zamanda geç olmasın testler için. Bir daha konuş istersen doktorunla.

Canim iyi bari sen bulmussun yaziyi ben bulamadan biseyler yazdim arkadaa . ikili testle ilgili ama adini bile yalnis yazmisim. Banada 13+3 gec gibi geldi

Canim iyi bari sen bulmussun yaziyi ben bulamadan biseyler yazdim arkadaa . ikili testle ilgili ama adini bile yalnis yazmisim. Banada 13+3 gec gibi geldi

Siz böyle Diyince ben de tedirgin oldum ben de 13+0 da çağırdı doktorum beni daha erkene mi alayım 10+0 da gitmiştim bana 15 kasıma randevu verdi ... Ikili test 11-12-13-14 üncü haftalarda yapılıyor napayım kızlar zaten dün arkadaşım ikili test için peritanoloji uzmanı yapması lazım sonra pişman olma dedi ... Bu konu kafamı çok kurcaladı

Siz böyle Diyince ben de tedirgin oldum ben de 13+0 da çağırdı doktorum beni daha erkene mi alayım 10+0 da gitmiştim bana 15 kasıma randevu verdi ... Ikili test 11-12-13-14 üncü haftalarda yapılıyor napayım kızlar zaten dün arkadaşım ikili test için peritanoloji uzmanı yapması lazım sonra pişman olma dedi ... Bu konu kafamı çok kurcaladı

13+6ya kadar yapiliyo yaziyor internette.13+0 cok sorun olaz sanirim.bende 12+1 gidiyorum.doktorum o gun cagirdi.peritanoloji uzmani konusuda bi arkadasta yazdi burda sanirin ama neden illa o uzman yapmali o konuda bilgim yok

Kızlaarrrrrrrr sizlere bir sorum olacak, benim bu ara çok sıkıntı yaşadığım bir konu var ben eskiden akıllıca , güçlü hafızalı bir kızdım ama şu aralar resmen salağa bağladım , en iyi bildiğim şeyleri hatırlamıyorum, kafamı toplayamıyorum , eskiden bir okumada anlardım herşeyi şimdi okuyorum okuyorum yok yani deli olucam yaaaa tosunum benim beynimi sömürüyor zannımca sizlerde de benzer sorun yaşayan var mı acaba

çok güldüm ya. ben de bugün zekamı kaybettiğimi düşündüm. saf saf dolanıyorum ortalarda. bugün elimde anahtar varken yarım saat çantamda anahtar aradım. kapıda kaldım diye ağlayacaktım artık. beynim başka işlerle meşgul olduğu için benimle pek ilgilenmiyor artık diye düşünüyorum. bu arada doğumdan sonra zekamız geri yerine gelecekmiş merak etmeyin. :34:

günaydın kızlarr bugün sabah oğlumu okula hazırlarken aniden ayağa kalkınca sağ kasığıma bıçak gibi bir ağrı girdi.işe zor geldim araba kullanırken canım çok yandı şimdide azar azar ağrım var.bugün beşte kontrolüm var nasıl dayanacağım bilmiyorum sabah sabah moralim bozuldu

hafta sonu bende öyleydim ağlıyordum bir yandan yürüyemedim kalkamadım, oturamadım 3-4 gün sonra geçti. magnezyum eksikliğinden olur yazıyor nette ama doktor çok erken dedi. ortopeiye git dedi. nöbetçi doktora gittik acile. o öyle dedi

canım ben 20 eylülden beri yatıyorum . ılk kanamam okulda oldu ben de öğretmenim.Şok geçirdim kesin düştü dedim bir de benim ki tüp bebek daha tedirgin oldum.Kanama alanı keseden büyüktü. progestan kapsul 600 den 1200 e cıktı üç gundebır proluton depot ıgne vuruluyorum.kanama alanı kuculdu. benım ılk kanama kan rengıydı sonrakı 12 gun sonra kahverengı ve cok mıktarda. sonrakı ıkı gun sonra kahve.. sonrakı 18 gun sonra kahverengı.. sonrakı gecen hafta pazar en son olanda bu pazartesı gece oldu. malesef hepsi gece oluyor ve acıle kosuyoruz artık acıldekıler benı tanıdı abla gene mı sen:). ben ılk baslarda moral olarak kötuydum.haftada bır psıkolojık destek alıyorum drumu degıstım moral veren ve gercek bılgı acıklama yapan dra gıdıyorum. asla umudunu kaybetme ve okula gıtmeyı bırak rapor al. ben ılk zamanlarda sadece tuvalete gıttım. bol ıstıharet gereklı.40gunluk raporum bıtecek ama heyet raporu alacagım rıske atamam.. bu kanama lekelenme normal hamılelerde de olurmuş. benı o kadar korkuttularkı rısklı gebelık uzmanına gıdıyorum ama dr güldu bu lekelenme akıntı herkeste olabılıyor dedı. Ama gene de tedırgınlıgım gıtmıyor.dogunca rahat edecegım. ağlama canım ama agladıkca bebegı alta ıtıyorsun ve stres hormonu bebegı olumsuz etkılıyor bebegın dogacak ..Bu aşama da en önemlı şey bebek sağlıklıysa zatenn doğarmış saglıksızsa kendını atarmış... Bol Bol dua et benı cok rahatlatıyor dua... ıyı bır dr bul ve hep olumlu dusun. Allah yardımcımız olsun

cnm annem kardeşime hamileyken 9 ay boyunca kanama yaşadı. hemde öyle böyle kanama değildi. arabayla acile giderken arabayı komple batıracak cinsten. ben çocuktum ama her şeyi hatırlıyorum. 3 ay hastanede yattı. şimdi kocaman kardeşim 26 yaşında :)

13+6ya kadar yapiliyo yaziyor internette.13+0 cok sorun olaz sanirim.bende 12+1 gidiyorum.doktorum o gun cagirdi.peritanoloji uzmani konusuda bi arkadasta yazdi burda sanirin ama neden illa o uzman yapmali o konuda bilgim yok

Gittiğim doktor gerçekten iyi bir doktor tavsiye üzerine ona başladım bana verdiği günde gidicem me kadar çok evham yaparsam bebekte ben de geriliyoruz herşey Rabb'ime emanet Rabbim hepimizin meleklerini korusun :))

meraba kızlar nasılsınız o sorun sadece bende var sanıyodum meğer yanlız değilmişim :13:

10 gündür kardeşimi görmüyordum bugün gördüm gözlerime inanamadım çok şaşrdım acaip fark etmiş :49: en kısa zamanda hamilelik bakıcaz ...hayırlısı bakalım Amman :nazar: değmesin :emir_bebek:

10 gündür kardeşimi görmüyordum bugün gördüm gözlerime inanamadım çok şaşrdım acaip fark etmiş :49: en kısa zamanda hamilelik bakıcaz ...hayırlısı bakalım Amman :nazar: değmesin :emir_bebek:

benim göbek baya büyüdü bazen ikizmi saklanıyo diyorum, her keste baya göbelenmişsin diyolar beli oluyo yani hamile olduğum gizleyemem

bu arada kardeşim 2li testi yaptırmıcaktı ...ki doktorda hiç bahsetmemiş bu konudan yada diğer testlerden normal mi sizce ???

benim göbek baya büyüdü bazen ikizmi saklanıyo diyorum, her keste baya göbelenmişsin diyolar beli oluyo yani hamile olduğum gizleyemem

bide hiç kilo almadı aynı kilosunda olunca çok tatlı bir göbek (bebek) olmuş :emir_bebek: kusmasada bulantıları ve tiksinmesi hala devam ediyo ... umarım bir an önce geçer ...hepinizin ki inşaAllah :16:

Back
X