Bir de burdan dener misiniz?Merak ettimCinsiyet Tahmini
Dayanamadim bende denedim hamile kaldigim donem ara donemmis anne icin erkek baba icin kiz yaziyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de burdan dener misiniz?Merak ettimCinsiyet Tahmini
alıyor canım hatta o jelin nelere faydası var bir bilsen içtiğin şeye karıştırınca öksürüğe iyi geliyor ayrııca yüz maskesi olarak da kuullanılabiliyor
dr kalsiyum verdi takviye ama midemi bulandırıryor bulantılar geri geri çok fenayım kızlar![]()
cnm bende ikili teste gittigimde 11+4 olması gerekirken 12+4 çıkmıştı,son doktor kontrolünde doktorum bizim için önemli olan son adet tarihi diyor,önde yada geride olması kafanı karıştırmasın dedi,birde geçenlerde kuzenimdeydim komşusu geldi misafirlige,kadının kızıda hamileymiş hemen hemen aynıyız benden 2-3 hafta geriden geliyor,kızının karnı çok büyükmüş,benimde normal dışardan çok belli olmuyo,ama 3 kilo almışım şimdiye kadar,kadın bana demesinmi senin karnın çıkmamış senin bebek gelişmiyormu,delirdim ya böyle boş konuşan ne dediğini bilmeyen insanlardan nefret ediyorum![]()
Bir de burdan dener misiniz?Merak ettimCinsiyet Tahmini
slm lar az önce gelim doktordan ikili test sonuçlerımı aldım doktor bazı değerlerin yuksek oldugunu ama bunun önemli olmadığını çünkü ense kalınlığını normal gördüğünü belirtti.endişeye mahal yok dedi.amniyon istemeyeceğim aralığın ilk haftası diğer testlerini yapalım ayrıntılı ultrasona bakalım dedi.
papp-a :2.7 0,64 düzeltilmiş mom
beta hcg :99.6 2.53 düzeltilmiş mom
crl :62.9
nuchal translucent: 1.80
cinsiyetle ilgili birşeyler söylemek için daha erken bir sonraki kontrolde bakalım dedi
uyku konusuna gelince malum hormonlardan dolayı herşeyde olduğu gibi uykuda tepe taklak ama yatmadan önce bi muz ve yine yatmadan iki saat önce papatya çayı bende uyku için birebir geliyor.artık gece tuvalet için bile daha az kalkıyorum.kızımgece ustunu çok açıyor onun için uyanıyorum.
ayrıca hergun 1 maden suyu bebeğin kemik gelişimi için gerekli minaraller var.
muhakkak tukettiklerim arasında hergun bi ayva mideme iyi geliyor fındık ceviz ve vee üç yada dört adet hurma dogumu kolaylaştırdığı ve sütü arttırdığı yönnunde çok şey duyuyorum
boza çok severim her gun olmasada sık tujketmeye çalışıyorum tarihine dikkat edin.o gun yada bir gun önce paketlenmiş olmalı gun geçtıkçe fazla mayalandığından mideye dokunabiir
nacizane benim yaptıklarım.![]()
ben sadece bendemi acaba diyorum ve artık yakınmak istemiyorum :) millet dicek ne nazlı hamile :) karnım büyüyünce şu an korkutuyor bu durum beni belki geçer diyorum ama![]()
![]()
bende çin takviminden bakınca erkek çıkıyor ve ben de hep erkek hissttim ama doktorum kız olduğunu söyledihala inanamıyorum.. benımde kontrlm 25nde baklm aynmı dıyck merak içerisindeym..
![]()
Arkadaşlar ben geçen ay angelsounds diye bir alet almıştım, anne karnında bebeğin kalp atışlarını dinlemek için tasarlanmış bir alet. Özellikle şu sıralar bebeğimin hareketlerini henüz hissetmediğimden dolayı ara sıra paranoyaklaştığım için :2: . Tabi doktoruma da sakıncalı olup olmadığını danıştım ve herhangi bir sakıncası olmadığını öğrendim. Şİmdi arada bir onunla dinliyorum meleğimin kalbini evde. Benim gibi arada endişelenenleriniz varsa tavsiye ederim![]()
cnm bu sabah kontrole gittim .13+1 olmaız gerekirken 12+4 çıktık ..ama dr bi kaç günlük artı eksi olbilir normal dedi...Bgn daha yeni anladım hamile olduğumu bayağı bebek olmuştu :) kafası burnu ,elleri kolları herşey çok net belliydi.Ben sizi merak ediyordum açıkcası,hatta yazıcaktım forumda :))
Bir kaç gün benimde bulantılarım oldu ama geçti,ilk aylarda bulantım olmamıştı..
İnşalah geçer canım,bir günümüz bir günü tutmuyo..Ben zaman çabucak geçsin istiyorum..
Melisanurum,Aybah dr. kontrollerinizi merak ediyorum..:))
Bende hep erkek gibi hissediyorm Çin takvimindede erkek diyor ikili testeki Hcg degerine gore kiz bakalım hangisi tutacak daha doktor bişey söylemedi :) bende heyecan yaptım hazırlık yapasim var artık :)
hayırlısı neyse o olsun canım kız erkek farketmez de gönülde bişeyler istiyo işte.. sorma bana kız dedi diye ben başldım şimdiden hazırlıklaraumarım sonra tersını söylemez
![]()
Ay canım bana da erkek gibi ama kordonda olabilir dedi doktor bende alışverişe başladım ama ne olur ne olmaz diye yeşil krem beyaz falan alıyorum.bence sende öyle yap kesin değilse. Annemde beyaz sarı turuncu lila falan örüyor hırkaları falan
Dayanamadim bende denedim hamile kaldigim donem ara donemmis anne icin erkek baba icin kiz yaziyor
bende ara renkler almaya çalışıyorum ama elim hep pembelere gıdıyor cnmartık npm erkek derse kızı olan bırıne hedıye ederım
ayy anneannler hep öyle dmkkı bnım annemde öyle benden dha heycanlı..şimdiden başlamş patik fln örmeyee
ellerine kurbn olurum ben onların..