• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaslar bugun kontrole gittik 4 gun geriden gelirken 3 gun ileri ciktik :)) kipir kipirdi yavrum, ayaklari ile karsiya dayanip kendini ileri atiyordu :) ultrason cihazi ile hafifce vurdu doktorum aninda basini cevirip bakti :) 6.5 cm olmus cinsiyetini goremedik ama ellerini ayaklarini hareketlerini gorduk cok sukur, ikili test icin kan verdim, ense kalinligi 1,6 cikti, bir hafta sonra alacaz sonuclari :)

Maşallah canım benim bebişte geçen öyle ayaklarıyla ittiriyordu kendini şimdi nasıl büyümüştür özledim valla:40:

Son düzenleme:
Kızlar bebişim cinsiyetini öğrendik 3 gün önce sizinle de paylaşmak istedim pembişleri hazırlamaya başlıycam sanırım :) Kızımız olacak inşallah Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Çok bel ağrım var :( Özellikle yorulunca oluyor.. Sıcak su torbası biraz rahatlatıyor başka önerisi olan var mı :/ ilaç kullanmak istemiyorum :/

Doktor cinsiyeti söylemedi, bir ay sonraya randevu verdi. Bir de geçen sefer tam zamanında gözüküyordu SAT'a göre bebeğin beklene doğum tarihi, şimdi bir hafta ileri atmış. Niye böyle gelgitler oluyor bilen var mı?

Sizin nasıl bellli oldu? benim doktorum, buz gibi bir tavırla, daha erken diyip bakmadı bile, ama aynı evrede olduğum arkadaşlar öğrenmiş, ben anlamadım bu işi.

:84:

Son düzenleme:
Halauniversiteli normal zaten bu haftalarda dese bile kesin diyemiyor bizim de kesin değil boş ver takılma bende 9 aralıkta kesin öğreneceğim

Canım ilk hamileligimde bende cok heves etmiştim Fetusun ısınmasına sebep olur falan demişlerdi doktorunda bişey olmaz dediyse bende alayım cok beğenmiştim kayıtta yapılabiliyormus daha sonra dinlemek icin :)))

ben doktoruma sorduğumda hastanelerdeki dopplerlerin ısıtabildiğini ancak bunun çok basit birşey olduğu için öyle bir sorun olmadığını söyledi.

kızlar aşırı derecede baş ağrım ve mide bulantım var lütfen bir çözümü olan söylesin

Herkese güzel haftasonları:)) kontrolden geldik şimdi. Cinsiyetini öğrendik. Oğlum olacakmış yaa:) hala ellerim ayaklarım titriyor:) insan cinsiyetini öğrenince asıl anlıyor anne olacağını daha net herşey:) eşimde beraber gidiyoruz kontrollere. Çok duygulandı eşim muayenede onu öyle görünce bende kötü oldum:) çok güzeldi yaa. Doktor herşeyini anlattı gösterdi elleri ayakları organları ama ben cinsiyeti öğrenince pekkonsantre olamadım:) bide heyecanlıydım muayeneye girerken doktor kasmışsın kendini dedi biz çok net göremedik hareketlerini. Sağlıklı sıhhati olsunda allahım isteyen herkese tattırsın bu mutlulukları bambaşka bişey gerçekten. Üçlü tarama testimizde yaptırdık haftaya çıkacak sonuçlar..

Ay canım benimde 21 inde kontrolum 3 hafta geçmek bilmedi. Gün sayıyorum resmen. İnşallah cinsiyeti de kesinleşir ozaman 17. Haftada olacağız. Bazı bebişler 22. Haftaya kadar bile göstermeyen oluyormuş :)
Cinsiyetini göstermesede olur :) Benim hoşuma gidiyor merak etmek :1: Ama çok görmek istiyorum çok.En son gittiğimizde kıpır kıpırdı şimdi kimbilir nasıldır,iyidir inşallah:52: Rabbim iyi haberlerini duymayı nasip etsin hepimize.

...evet mesela ben dogumda ogenmıstım:)))
saklayınca...

Çok eğlenceli :1: tabi başıma gelmedi diye eğlenceli geliyor olabilir şimdilik :1: Saklayan minik neydi bir hanımefendi mi? :) Gelende kızlar saklar derler ya o yüzden merak ettim.

Migrenin mi tuttu acaba, ulaşabiliyorsan doktorunu arasan mı, ciddi belirtiler çünkü ne desek yanlış olabilir?

migrenim yok benim. sanırım aç kaldığım için evde ekmek veya tuzlu birseyde yok gidip almaya mecalim yok şimdi patates haşladım yedim midem biraz rahatladı yalnız olmak çok zor yaaa

Dün gece çok sıkıntılıydı.Uzun süre dönüp durdum en sonunda nefes alamıyorum diye kalktım.Eşimle balkona çıktık biraz odanın camını açtık sonradan uyudum tekrar.Hep geceleri oluyor:85: Eşime de çok üzülüyorum artık sürekli uyanıp iyi misin diye soruyor:26: Artık daha çok oksijene ihtiyaç duyduğumuz için nefes darlığı yaşanırmış ama çok erken değil mi ki

migrenim yok benim. sanırım aç kaldığım için evde ekmek veya tuzlu birseyde yok gidip almaya mecalim yok şimdi patates haşladım yedim midem biraz rahatladı yalnız olmak çok zor yaaa

Gebelikte migrenle tanışmış olabilirsin hormonlardan dolayı olduğunu okumuştum.Bu sana mide bulantısıda yapar.İnşallah öyle değildir tabi,uzunn süre aç kaldığın içinde olabilir dediğin gb,aç kalmak mide bulantınıda arttıracaktır.Allah kolaylık versin.Kendine iyi bak,ara ara birşeyler yemeye çalış,hatta çok kötü değilsen ekmek,kraker al dışarı çıkıp biraz oksijen almış olursun iyi gelecektir annesiii :)

Oy seninkide çok zormuş ya ne yaptın peki doğuma kadar biçim bişey almadın.

Aldımm bol bol erkek kıyafetı:)
Ayrıntılıda "erkek olabılır" denılmıstı.. benım de ıcımden gecen tek ıstek erkektı:)
sımdı ıse ıkıncısı de kız olsa..dıyorum.. kızzzzımmm benım :16:
Sukur kı beyaz kıyafetlerı cok sevdıgımden gıydırılemez hıcbısey yoktu.
bı de kız cocugu arabalı bıseyler gıyebılıyor da erkek cocugu pembeyı pek kaldıramaz:)))

Cinsiyetini göstermesede olur :) Benim hoşuma gidiyor merak etmek :1: Ama çok görmek istiyorum çok.En son gittiğimizde kıpır kıpırdı şimdi kimbilir nasıldır,iyidir inşallah:52: Rabbim iyi haberlerini duymayı nasip etsin hepimize.

Çok eğlenceli :1: tabi başıma gelmedi diye eğlenceli geliyor olabilir şimdilik :1: Saklayan minik neydi bir hanımefendi mi? :) Gelende kızlar saklar derler ya o yüzden merak ettim.

Kızzzz
Suan susması ıcın yalvarıyorum kendısıne (26aylık):))

Kızzzz
Suan susması ıcın yalvarıyorum kendısıne (26aylık):))

Oyy :) Rabbim mahrum etmesin birbirinizden sizleri.Allah gönlünüze versin.Bizimkiler o kadar olacak mı diyor insan düşününce :1: Randevuları bile zor bekleyip azcık sıyırınca:23:

Nasıl oldu oğlun merak ettim?

Teşekkür ederim canım. İnşallah o günlere bir an önce geliriz:)

Canım yanlış anlama doktoruna da danış tabi ki yada farklı bir doktora görün progestan devam etmeme rağmen benimde kanamamı geçirmemişti. İğne verdiler ertesi gün kanama durdu. Farklı bir doktora görün istersen. Bol bolda dinlen elini işe sürme.

Bende öyle oluyorum aynen bir gün ishal bir gün kabız. bir gün gece gündüz uyudum 2 gündür uyku yok :) Birde eşime vurarak uyandırmalarım varmış onları hatırlamıyorum ama :)
çok şükür canım iyiyiz ateşimiz bidaha çıkmadı ama o gün sabaha kadar doğru düzgün uyumadı karnım ağrıyor anne diyerek yanıma geldi ama şimdi iyiyiz.

Back
X