Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bu kadar sıkıntılı ikinci kez oldu,geceleri hep uyanıyorum ama ara ara uyuyabiliyorum böyle kötü olmuyorum genelde.Allah beterinden korusun sıkıntıların,hepimizi.
Benimde dün akşam başladı öksürük. Yanıyor bogazim cok fenatam sa atlattigimi düşünüyordum
![]()
amin.. ben yine nefes alamadım bu gece. uyuyamadım. öksürük olmaya da başladım. çok korkuyorum. nasıl geçireceğim bu hastalık dönemini.antibiyotik içmeden geçiremiyorum normalde. en az 10 gün sürünürdüm eskiden. şimdi ne yapacağım ben?
![]()
kızlar bu gece rüyamda bir kız bebeğim olmuşerken doğummuş doğru dürüst bir kıyafeti yok. altını alıyorum uyutuyorum nasıl bir harika duyguydu anlatamam. rabbim hepimizin bir an önce sağlıkla bebeklerimi kucağımıza almayı nasip etsin
en son 2 gün önce gördüm meleğimi bayağı büyümüş kıpır kpırdı
bu arada cinsiyetini 13 hafta içinde öğrenen var mı aramızda . diğer bir sorumda ikili test için 12+6 geç mi oluyor :44:
Bu arada benim esim benden daha iyi biliyor valla,sag tarafim sancilaniyor dedim,karnin buyuyo ya ondan diyor:) doktor 2-3 hafta icinde bebek daha hizli buyuycek demis,valla simdi esim soyledide ogrendim,zaten kiza benziyor deyince doktor koptum ben gerisini leyla gibi dinledim:)
Gunaydin kizlar,cnm sicak suyun icine bal ve limon koy ic,oksurugede iyi geliyor bu,kuzenim hamileyken bunu iciyormus...
Kızlar merhaba. Ben 3 kilo aldım ama çok fazla şiştim nerdeyse sizde durumlar nasıl. Hamilelik pantalonu kullanmaya baslayalı 2 ay oluyor nerdeyse. Kilo almayanlar nasıl başardınız 2 saatte bir acıkıyorum ben yemezsem midem kazınıyor siz nasıl başarıyorsunuz ya bana tiyo verin
Canım benimkiler 2 beden falan büyüdü nerdeyse cok sızladı bende bebe yagiyla her banyodan sonra genelde 2 güne bir yani nemlendiriyorum..onceden sutyensiz dolasirdim evde simdi yatarken bile takiyorum biraz toparlayici olması sızıyı azaltıyor..meraba kızlar.. dün gece göğüslerim çok sızladı bugünde hala devam ediolar koparıolar sanki uçlarını normalde adet dönemnde bile ne sızı ne şişkinlik hiç bişi bilmezdm ilk kez yaşıorum desem yeridir.. dokunamıosun bile var mıdır acaba sızıyı azaltmanın bi yöntemi???
Canım ben 3-4 haftadır bişiler yiyebiliyorum o yüzden almamış olabilirim hatta 2 kilo verdim..ama karnım büyüdü benim de..Kızlar merhaba. Ben 3 kilo aldım ama çok fazla şiştim nerdeyse sizde durumlar nasıl. Hamilelik pantalonu kullanmaya baslayalı 2 ay oluyor nerdeyse. Kilo almayanlar nasıl başardınız 2 saatte bir acıkıyorum ben yemezsem midem kazınıyor siz nasıl başarıyorsunuz ya bana tiyo verin