• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Yaqmurdamlası bende leventte oturuyorum ve Gültepe Avicenna ya gidiyorum.
Alparsalan bey doktorum ve çok memnunum, muayene saatleri de bana çok uyuyor çarşamba ve cumartesi pazar nöbetçi iş yerinden izin almama gerek kalmıyor
sen anladığım kadarıyla Hatice hanım a gidiyorsun
doktorlar 1 hafta aralıkla ultrasonda bebeğe bakmaya sıcak bakmıyorlar sonuçta radyasyon yayıyor o alet ve fazlası bebeğe zararlı.
senin yaşadığın da bundan kaynaklanıyor sanırım
tabi biz anne adayları olarak çok heyecanlı ve ürkeğiz
muayene günlerini iple çekiyoruz bize bıraksalar her gün gideriz bebişleri görmeye:)
umarım aradığın doktoru bulmuşsundur:)

cnm onla alakası yok sonuçta her zaman gitmiyoruz,telaşlanmasak gitmeyiz,işin içinde maddi çıkar var,leyla hanıma gitmiştim ben,aradığım doktoru buldum annemin doktoruna gitcem:) telefon numarasınıda veriyor kontrol süresi geçse dahi kayıt yaptırma direk yanıma gel diyor,belkide böyle sıcak olmasının nedeni annemle kurdugu bagdanda olabilir ama banada aynı şekilde davrancagından eminim

bendede var o sabaha kadar uyku yok bende itede uykusuzluktan ölüyorummmmm

canım ben küçükköyde oturuyorum abimin arkadaşı olan bir doktora gidiyorum.bilge hastanesi yusuf yılmaz tavsiye ederim öyle çok vıcık vıcık bir doktor değil ama sorduğunu anlatıyor açıklıyor detayları söylüyor.dün hatta ordaydım.ssk varsa 40 tl ücreti ben tavsiye edebilirim.benimki tüp bebek biliyorsun kendi merkezimde muayene ücreti 250 tl gücümüz yetmiyor maalesef.o yüzden yusuf beyi beğendimde onunla devam edeceğim bundan sonra.

Benimde ocakta 4 yaşına basıcak bir oğlum var .bebeğin cinsiyeti bellimi?

Bende bilge hastanesine başladım şimdilik memnunum.

bakalım canım hayırlısı bi gideyim yusuf beye çok sağol gelirsem oraya daha sonra aynı günler gidelim tanısırız :)

Evet okumuştum bunuda canım işte çok memnun kalanda var memnun olmayanda. Para veriyoruz ve rezil oluyoruz. Devlet hastaneleri İstanbul'da kim bilir nasıldır onlarada güvenemiyorum. Şuan her yeri araştırıyorum. Maddi olarakta düşünmek zorundayım ister istemez. İnşallah gideceğin doktorda sorun yaşamazsın sende. bende İstanbul'a gelene kadar iyi birilerini bulabilirim belki :)

inş cnm,Allah gönlümüze göre versin hepimizin...

Sonradan farkettim, size de geçmiş olsun. Burada anlatılanlardan sonra ben de antipati oluştu kadın doğumculara karşı:(
38. Haftada kalbi duran bebek ve annesi için hungur hungur aglayan, gece uykuları kacan, yurtdısı tatilindeyken bile destek için hastaneye nişanlısını (o da doktor) yanıma gönderen, orada bile 7/24 ulaşabildiğim doktoruma bir kere daha dua ettim, tüm bu duyduklarımdan sonra.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi cnm...

Allah bağışlasın :nazar: ay başında gidicem kontrole bakalım görebilecek mi dr.umuz.. bir kızım var ama bir kıza daha hayır demem açıkçası :1:

bende kız çocuklarına bayılıyorum ama kısmet iki şehzade doğurmakmış benimde güzel güzel gelinlerim olacak :27:

bakalım canım hayırlısı bi gideyim yusuf beye çok sağol gelirsem oraya daha sonra aynı günler gidelim tanısırız :)

tabi ne güzel olur tanışırız.bu arada Yusuf bey haftada 2-3 gün nöbetçide kalıyor hastanede yani işten izin alma derdinde olmaz ben dün 19:30 da gittim mesela.

bende kız çocuklarına bayılıyorum ama kısmet iki şehzade doğurmakmış benimde güzel güzel gelinlerim olacak :27:

Tabi ne güzel olur tanışırız.bu arada yusuf bey haftada 2-3 gün nöbetçide kalıyor hastanede yani işten izin alma derdinde olmaz ben dün 19:30 da gittim mesela.

onun nöbetçi oldugunu nasıl anlarız acaba akşam gitsem tabi daha uygun olur benim için...

bende kız çocuklarına bayılıyorum ama kısmet iki şehzade doğurmakmış benimde güzel güzel gelinlerim olacak :27:.

dur bakalım dr. kesin konuşmamış ki belkide kordondu gördüğü.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. belki bi gelinin bide yakışıkı bi damadın olur :1:

onun nöbetçi oldugunu nasıl anlarız acaba akşam gitsem tabi daha uygun olur benim için...

canım hastaneyi arayıp öğrenebilirsin nöbet günlerini ben sorupta gittim.

dur bakalım dr. kesin konuşmamış ki belkide kordondu gördüğü.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. belki bi gelinin bide yakışıkı bi damadın olur :1:

bu üçüncü doktorum üçüde erkek dedi :46:

Canım bırak heyet raporunu ben eşimin görevlendirmesi merkeze yapılsın diye onlardan bir yazı istedim durumumu açıklayan onu bile vermediler.

İyiymiş (diğer özel hastanelere göre tabi) Hem yakın, hemde yenidoğan yoğun bakım ünitesi var o yüzden aklımdaydı hep. Teşekkürler canım.
Yani kafaya takıp uğraşmayı hakediyorlar. Bu yazıyı vermeyen hastane değil mi, Allah Allah? Bir kere mahsus özele gidip rapor almak çözüm olur mu acaba?

İyi akşamlar hanımlar ben geldim bugün dra gittik ama suratım 5 karış çıktım drdan öncelikle bebeğimiz namaz kılar pozisyondaydı uyuyordu cinsiyetini öğrenemedik ama durumunun nasıl olduğunuda öğrenemedik drumu hiç beğenmiyorum ,hiç bir bilgi vermedi sadece ultrasona girmek için 25 tl vermiş oluyorum her gidişimde bu sefer aynısı oldu ve bütün keyfim kaçtı kendime gelemiyorum ben ne için gidiyorum özele ya bir bilgi alamayacaksam devlet hastanelerinede giderim drumu değiştircem hemen bi dr arayışına girdim ve haftaya tekrar randevu alıp gitmeyi planlıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşimde benim gibi düşünüyor oda gıcık oldu suratımdan anladıki o açtı konuyu başka dra gidelim dedi ben bugün sadece ultrasona girmek için mi 25 tl verdim dedi ve bebeğimiz nasıl,boyu ne kadar olmuş,kaç haftalık gözüküyor, vs hiçbişey söylemedi kendi baktı tamam dedi 9 aralıkta gel dedi ve çıktık.

aynen canım yaa bende ilk başlarda para verip özele gidiyodumm kadın hep moralimim bozuyodu doğru dürüst açıklama yapmıyodu son 3 kontrlümü devlete gittim allahım ne kadar iyi bi doktor hemde erkek ama insanı nasıl rahatlatıyor bebişimin her yerini gösteriyor eşime gel bak babası falan diyor hastaneden ağzımız kulaklarda mutlu çıkıyoz ve bi kuruş ödemeden nerde yaşıosun ankara daysan tavsiye ederim :)

Günaydın arkadaşlar, cuma gününden beri yazdıklarınızı okuyamıyorum (netim yok) ne kadar çoook şey yazmışsınız.
Ben pazar günü çok kötü oldum ne yediysem çıkardım, buna rağmen pazartesi işe geldim ama daha da kötü oldum ve soluğu DR da aldım. serum verdi 3 saat.
2 günde rapor verdi. bugün iş başı yaptım.

geçmiş olsun canım...

Çok geçmiş olsun canım bende yeni atlattım 2 hafta kadar çektim ama senden daha kötü yakalanmışsın bi dra gitseydin.

dün tekrar doktora gittim. dahiliye uzmanı ilk 3 ayı atlattığım için öksürük şurubu ve aferin verdi. dün içtim ama sonra bunların çok tehlikeli olduğunu öğrendim. şimdi ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. kadın doğumcu öksürük kanama yapar diye korkuttu beni. şimdi ilaçları kullandığıma çok pişmanım.

ah kuzum ah ben geen hafta çok hastaydım ve dr ilaç vermedi antibiyotiklik birşey olmadığı sürece vermiyorlar bana da yatıp dinleneceksin ıhlamur vs içeceksin dedi öksürükten uyuyamıyordum baını birkaç yastıkla destekleyebilirsin bir de okyanus suyu ve şırıngayla temizliyordum sinüslerimi o da rahatlatıyordu beni mümkün olduğunca evden çıkma yat dinlen üstünde de battaniye falan olsun
.

aile hekimi kesinlikle ilaç veremem yatacaksın dedi. ama dün zübeyde hanıma gittim. kadın doğumcu dahiliye uzmanına yolladı. o da ilaç verdi. grip ilaçları kesinlikle alınmamalıymış. risk grubu b ama gene de çok endişeliyim. bir şey olmuş mudur acaba. :26: bir daha içmem yatarım bu hafta evdeyim zaten. ah ne zormuş bebek için endişelenmek.

oturarak uyuyorum. tuzlu su çekiyorum burnuma. bugün dünden iyiyim ama ilacın etkisi... of yaa. içmeseydim keşke.

aynen canım yaa bende ilk başlarda para verip özele gidiyodumm kadın hep moralimim bozuyodu doğru dürüst açıklama yapmıyodu son 3 kontrlümü devlete gittim allahım ne kadar iyi bi doktor hemde erkek ama insanı nasıl rahatlatıyor bebişimin her yerini gösteriyor eşime gel bak babası falan diyor hastaneden ağzımız kulaklarda mutlu çıkıyoz ve bi kuruş ödemeden nerde yaşıosun ankara daysan tavsiye ederim :)

Evet canım ankaradayım eşim erkek dra karşı ama yinede söylersen sevinirim birde devlet babaları içeri almıyor diye biliyorum eşin girebildimi?

Hayırlı günler güzel anneler..
Uzun zamandir kardesimin söz nisan koşuşturmasindan siteyle pek ilgilenemedim ama hep okudum sizleri :)
Biz dün cinsiyetimizi öğrendik.. benim minik prensesim Mihrimah ım geliyomuş.. dünyalar bizim oldu sağlığıda yerindeymis cok mutlu olduk..
Bir haftadır kötü rüyalar gördüğüm için kontrol süremi erkene aldım kalktım gittim mutlu haberlerle geri döndüm.. kanım azıcık düşük çıktığı için kan hapına başladım.. hamileliğimin başından beri hiç kilo almadığım için doktorum ilerleyen zamanlarda sorun olabilir kilo almamak için kendini zorlama sağlıklı beslen ve diyetisyene git dedi..
Hastaneden çıktığım gibi alışverişe başladım.. harika bi duygu hayallerime renk geldi hersey artık daha net..

Doktorlarından memnun olmayanlar varmış.. arkadaşlar ister özel olsun ister devlet olsun siz doktorunuzdan bilgi alma hakkına sahipsiniz para verin yada vermeyin doktorunuz sizinle ve bebeğinizle ilgilenmek zorunda bilgi vermek zorunda.. en ufak tereddütünüzde şikayette bulunun ben hemşireyim ve az çok bilgim var şikayetiniz mutlaka işleme alınır ve gereği yapılır.. sağlıkbakanlığında soluğu alabilirsiniz ve hem doktor hem hastane ciddi cezalar alır akılları başlarına gelir..

Evet canım ankaradayım eşim erkek dra karşı ama yinede söylersen sevinirim birde devlet babaları içeri almıyor diye biliyorum eşin girebildimi?

canım bizde sırf bayan doktor olsun diye özele gittik farklı 2 bayan doktordan da memmun kalmadım şimdi ümitköyde zekai tahir burak ın poliklikleri var oraya gidiyorum sami erbay doktorum gitmeden internetten de sıra alıyoruz hiç beklemiyoruz saatimiz gelince giriyoruz eşim de gelio geçio monitörün yanına bura neresi şu elimi falan benden çok konuşuyo doktorla adam çok rahat olduğu için kendini kasmıyosun zaten bayan doktor takıntısını bıraktım artık ben çünkü doğumda erkek asistanlar falanda oluyo zaten açılma varmı die onlarda bakıyomuş :)

ama nasipse doğumu akropol hastanesinde nurten hanım da yapcam oda çok iyi bi doktor ama malum özelde doğum masraflı o yüzden 6. aya kadar sami bey e gitcem çünkü çooook menunum ama devlette doğum yapmak istemiyorum doktorumda doğuma girmio o yüzden akropolü istiyorum hayırlısı bakalımmm

Kızlar hastaneyi aradım drumun sekreteriyle konustum durumu anlattım malesef o şekilde cinsiyet söylemiyoruz dedi 9 aralıkta gideceğim o zaman öğrenebilirmişim

Merhaba kizlar bugun 2li taramam yapildi doya doya seyrettim ama benim sıpa baya hareketli resmen show yapti bize takla atiyodu doktor bile bu hic durmuyo dedi :)) yandim ben cok afacan olcak sanirim cinsiyeti bi hevesle sordum ama sadece bi cikinti gordugunu soyledi cok erken oldugu icin net bisi soylemedi doktor :( benim bel agrisi fıtık olabilirmis oyle soyledi ama yapacak bisi yok malesef :( dogumdan sonra artik bakcaklar

Back
X